>

Zilver op het punt te exploderen

29 januari 2021

Beste mensen,

 

Een grote groep mensen zijn via https://www.reddit.com de haaien op Wall Street een lesje aan het leren.  Ze weten al lang dat Wall Street met hun derivatenhandel bedrijven, inclusief personeel en ganse families, kapot kunnen maken.  Lees het verhaal van Johnny Verkuringen hieronder om een beeld te krijgen van wat er aan het gebeuren is.  Ik herinner me nog beelden (was het in 1987 ?) dat Wall Street boys uit het venster sprongen, hun dood tegemoet, omdat ze financieel het helemaal verknoeid hadden.  De Reddit-mensen richten hun pijlen nu op zilver.  Ze weten ook al lang dat de werkelijke zilverprijs veel hoger moet zijn dan de €25,- die je nu voor een ounce betaalt.  De manipulatie van de zilverprijs is al heel lang aan de gang en dit zou wel eens het einde kunnen zijn van deze manipulatie.  Er wordt gewag gemaakt dat zilver naar €1.000,- per ounce kan gaan.

 

Maar zilver is, zoals u intussen al weet, de slagpin van de granaat die in het financiële hoenderhok wordt gegooid.  Als zilver explodeert in prijs, gaan een aantal systeembanken over kop en die kunnen een hele reeks van commerciële banken met zich meesleuren.  Gelukkig hebben de lezers van mijn nieuwsbrief, jullie dus, zich goed voorbereid en hun vermogen voor 40% in fysiek edelmetaal (en vooral zilver) gestoken.  Daarmee ben je verzekerd dat je niet alles kwijt raakt als er werkelijk een bankencrash op ons af komt.  Meer zelfs, als de boel instort komen jullie er als grote winnaars uit.  Jullie hebben ook een voorraadje cash liggen, om een periode van chaos te overbruggen.  Als banken dicht gaan, de pin-automaten leeg zijn en Bancontact niet meer werkt, kan je even verder met het enige wat we momenteel kennen om goederen en diensten te ruilen: cash geld.

 

Daarnaast hebben jullie ook een portefeuille aan crypto’s aangelegd.  Super !  Ik kan me voorstellen dat mensen die twijfelen, en het nog niet deden, zich voor de kop gaan slaan als crypto’s het huidige bankensysteem gaan overnemen.  Ja, ik hoor alle soorten verhalen.  Bitcoin is dood en gaat naar waarde nul, Ethereum gaat naar $87.000,- per stuk (nu al +€1.000,-) en vele alt-coins gaan ofwel dood of worden mega-duur.  Met de strategie die we volgen maakt het niet uit.  Wat je initieel investeert ben je bereid te verliezen.  Het is een risicovolle markt en je mag geen slapeloze nachten hebben als het helemaal fout gaat.  Maar als het even goed gaat (wat de laatste maanden het geval is), nemen we winst en zetten onze meerwaarde om in zilver of goud.  Goud en zeker zilver gaan nooit naar waarde nul en hebben - zij het minder hevig dan crypto’s - ook een groot opwaarts potentieel.

 

Ik help momenteel vele mensen om hun crypto-portefeuille zelf te beheren op een veilige manier.  En om de strategie toe te passen.  Het is ook echt noodzakelijk nu dat iedereen zelf leert zijn crypto’s te beheren.  We leven in bizarre tijden.  We mogen bijna ons kot niet meer uit, moeten leven met een ’nachtklok’ en de angst om ziek te worden zit er bij vele mensen diep in.  Reken nu niet meer op een derde partij om jouw financiën te beheren.  Ook niet op mij !  Leer zelf verantwoordelijk te zijn voor uw centen.  Ik help jou daarbij.  Zo lang ik het kan.  Het is helemaal niet zo moeilijk meer.  In 2014 moest je voor elke crypto-munt een afzonderlijke wallet downloaden met de volledige blockchain er bij.  Nu heb je software- en hardwarewallets die honderden crypto’s kunnen bevatten met een gebruiksvriendelijkheid om van te dromen.

 

Waar je meer schrik moet van hebben is de onophoudelijke stroom van mails, sms’n en zelfs telefoonoproepen van oplichters die je maar al te graag de hemel beloven om voor jou te investeren in crypto’s.  Ik kreeg deze week een telefoon van een baron die zo’n half miljoen investeerde in Bitcoin.  Maar als hij aan de gewiekste kerels in Engeland vraagt om wat van zijn intussen 2,5 miljoen euro aan Bitcoin waard zijnde portefeuille aan hem terug te geven, moet hij eerst betalen !  Altijd betalen, nooit ontvangen.  Ik kan hem niet helpen.  Alleen als hij beslist om zelf zijn crypto’s te beheren mag hij mijn hulp inroepen.  Met plezier.  Vertrouw aub geen derde partij meer nu.  Ik vrees dat er nu echt een financiële crisis van jewelste op ons afkomt en dan is het ieder voor zich.  Beveilig jezelf, hou je aan jouw eigen (aangepaste) investeringspiramide en hou zoveel mogelijk in eigen bezit.

 

Klanten kunnen in het artikel https://www.nimva.be/modelportefeuilles/welke-munten-koop-ik.html lezen welke munten ik momenteel aanraad om te kunnen profiteren van een potentiële mega-run naar boven.  Hou rekening met het hoge risico en beperk daarvoor jouw inzet, neem bij meerwaarde regelmatig winst (in euro, zilver of goud) en profiteer van deze 'transfer of wealth’ om jouw koopkracht veilig te stellen.  Voor het eerst merk ik dat mensen het aandurven toe te geven dat ze in ‘Bitcoin’ geïnvesteerd zijn door dit te vertellen aan familie en vrienden.  Hierdoor krijg ik nieuwe klanten die op ‘aanraden van ...’ bij mij terecht komen om hen op weg te helpen.  Dank je wel !  Ik denk er over na om deze bestaande klanten te waarderen voor hun moed door hen een mooie attentie toe te sturen.  Ken je mensen die interesse hebben ?  Stuur ze naar mijn site www.nimva.be, daar staat al een hele hoop info op.  Via https://www.nimva.be/abonnementen.html kunnen ze zich aanmelden als klant en kunnen een vol jaar rekenen op mijn technische ondersteuning.

 

Met genegen groeten,

 

Geert

 

P.S. Er gebeurt momenteel zo veel in de wereld dat het onmogelijk is over alle onderwerpen te schrijven, maar dat het spannende tijden zijn is wel zeker !

 

inflatie

 

 

 

 

 

Nobody talks about 3rd party risk. 

 

Nobody. 

 

3rd party risk is the likelihood of a 3rd party failing to execute their duties in protection of YOUR ASSETS. 

 

You will hear a lot about 3rd party risk over the next few days as the system FALLS APART! 

 

This is the End Game on the Road to Roota!

 

Robin Hood, Silver & 3rd Party Risk = FAILURE!! (Bix Weir)

https://youtu.be/sBnlr9HK9kc

 

 

Wat een week! Cryptocurrency is in ieder geval niet voor mensen met een zwakke maag.

Elon Musk veranderde zijn bio op Twitter in #bitcoin en vanaf dat moment steeg de waarde binnen een half uur met 14 procent. Inmiddels is de bitcoin koers 30.500 euro.

En Dogecoin dan. Door een groep actieve Reddit-traders steeg de munt in twee dagen met 967 procent!

Wat is er nog meer gebeurd, en wat kun je verwachten? Check de video ⬇
 
   
Check koersanalyse → 
 

 

 

 

 

 

 

ETHEREUM TO $87K! My most shocking predictions for BITCOIN and ALTCOINS …  https://youtu.be/vZr78RItjKw

 

IMF Plan To Replace Bitcoin/Gold/Dollar With Digital SDR!! (Shocking Inf…  https://youtu.be/WEiqxqlZ_QA

 

 

This video adds more fuel to the fire!

 

https://youtu.be/PBVRQY1WpsM

 

2nd most powerful person in America...is under the Good Guys CONTROL!

 

WEF NES Resetting FOW Agenda 2020 | Telecommuting | Employment


https://www.scribd.com/document/484954797/WEF-NES-Resetting-FOW-Agenda-2020-pdf
https://www.scribd.com/document/486086640/WEF-NES-Resetting-FOW-Agenda-2020#fullscreen&from_embed

 

82% minder Covid doden na verstrekken vitamine D in Spaanse verpleeghuizen – Xandernieuws  https://www.xandernieuws.net/algemeen/82-minder-covid-doden-in-spaanse-verpleeghuizen-na-verstrekken-vitamine-d/

 

https://www.wanttoknow.nl/inspiratie/simon-parkes-gesprek-met-q/

 

https://www.ellaster.nl/2018/02/09/kerry-cassidy-interviewt-simon-parkes/

 

Willem Middelkoop kijkt vooruit : https://www.onlineseminar.nl/rtlz/webinar/37489/2021-willem-middelkoop-kijkt-vooruit/#watch-player

 

Corona-Prognose: Der „IMF Coin“ wird die neue Leitwährung der Welt - deutsche-wirtschafts-nachrichten.de


https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/508838/Corona-Prognose-Der-IMF-Coin-wird-die-neue-Leitwaehrung-der-Welt

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

Beste lezer,

Deze mail is alweer een update van het nieuws over wat gaande is in de wereld in de financiële markten.

Op dit moment zien we dat de Wall Street Elite zich niet zomaar laat doen, zelfs geen schandaal uit de weg gaat momenteel om zichzelf te redden.
Je weet uit vorige mails al, dat zij miljarden verloren en nog meer miljarden dreigden te verliezen omdat ze short waren gegaan om bepaalde aandelen en dat de Reddit Groep "Wall Street Bets" daar een stokje voor staken, door net enorm veel aandelen te kopen waardoor deze aandelen enorm in prijs stegen. En omdat de Wall Street Elite gegokt hadden dat het aandeel zou dalen in waarde en daar met een leverage op gewed hadden, verloren ze massaal door deze stijging.

NU : na eerst een aantal beurzen gesloten te hebben, beperkte te hebben en vertraagd te hebben, wat ook al bedenkelijk is, zijn ze vandaag nog een stap verder gegaan....
De meest, zoniet alle, investeerders van de Reddit Groep gebruiken de Robin Hood App om aandelen te kopen en te verkopen.... Hoe ze het voor elkaar gekregen hebben weet ik nog niet, maar via deze app, kan ja vandaag enkel nog aandelen VERKOPEN en geen meer kopen...!!! Hierdoor kunnen dus door de Reddit groep geen van die aandelen meer gekocht worden om de prijs verder op te drijven. Het gevolg nu is uiteraard dat de betreffende aandelen enkel maar in waarde dalen. ( alleen verkopen zonder aankoopmogelijkheid.. )

Tja, dit is de meest zichtbare, meest ondenkbare marktmanipulatie die je maar kan indenken. Op dit moment probeert de Wall Street Elite hiermee hun vel (zware verliezen te beperken) te redden.
Maar dit is zo gortig, verbazingwekkend, dat dit overal in de USA nu het nieuws haalt. Dit is nefast voor alles op termijn. In het congres van Amerika zijn ze er zelfs nu mee bezig, want je ziet de meest onvoorstelbare dingen. Op de NYSE staat het aandeel Game Stop momenteel zelfs op -1330%...!!!??? Ooit al een aandeel zien dalen met meer dan 1000%?? Het kan aan mij liggen, maar -100% = 0 of niet dan?
In ieder geval heeft Pelosi gezegd dat ze gaan "bekijken" hoe Wall Street de regels kan aanpassen van het spel terwijl het spel bezig is.... 

Wordt vervolgd, maar kijk zeker naar de video van Mike Maloney over dit gebeuren :

ZILVER VAN 25$ NAAR 1000$?

 
 

 

 
 
 

 

 

Beste lezer,

We vervolgen het Breaking News van gisteren. Onder de lijn laat ik de mail van gisteren staan, voor degenen die die nog niet zouden gelezen hebben.

Op huidig moment kunnen we bevestigen dat via Reddit, meer bepaald, de groep Wall Street Bets, inderdaad bezig is of reeds begonnen is om de zilvermarkt wereldwijd op zijn kop zetten.

Ik geef je eerst een korte beschrijving mee van wat ik er van weet of begrijp en daarna geef ik verschillende links mee, waar je zelf alles erover kan vinden en lezen om daarna zelf uw conclusies te nemen.

Wat ik weet
Nadat deze enorme groep, en per minuut groeiend, verschillende aandelen heeft doen exploderen in prijs met honderden en duizenden procenten, zijn ze zich nu aan het richten op fysiek zilver.
Wat is hun bedoeling? Hun bedoeling is het elitaire financiële systeem te kraken en omver te werpen omdat ze de, in hun ogen, corrupte en manipulatieve werking van de financiële elite van deze wereld en het financiële systeem willen blootleggen, aantonen en kraken en eigenlijk hen van hetzelfde laken een broek willen geven maar dan andersom.

Ik geef voorbeelden : 

1. De grote (financiële) reuzen van deze wereld sturen op een gegeven moment een persbericht de wereld in over een bepaald bedrijf met zeer positief nieuws via hun "bevriende" pers en media. Het gevolg is, dat wereldwijd massaal veel particuliere en kleinere beleggers, kleine beleggingsfondsen enz, het aandeel van dit bedrijf gaan inkopen waardoor er een rush op dit aandeel ontstaat en de prijs de hoogte inschiet uiteraard. MAAR, wat de mensen NIET weten is, dat deze grote bonzen eerst op een rustige manier heel veel van deze aandelen zelf hebben ingekocht toen er geen nieuws was hierover. Door stapje voor stapje op een rustige manier deze aandelen in te kopen, beweegt de prijs weinig of niet. Dus ze hebben deze aan een zeer gunstige prijs ingekocht..... Nu, door de massale belangstelling door de media schieten de prijzen van deze aandelen door het dak... Wanneer de prijzen "hoog genoeg" zijn voor de grote bonzen, verkopen ze hun eerder ingekochte aandelen uiteraard massaal en ze incasseren hun winst... De prijs begint hierdoor te kelderen en de particuliere en kleinere beleggers blijven achter met het verlies...

2. Het tegenovergestelde : De grote bonzen gaan short op een bepaald aandeel. Dit wil zeggen, dat ze winst zullen maken wanneer een bepaald aandeel in waarde daalt. Stel, een aandeel staat nu 100$ en het zakt naar 60$, dan hebben zij 40% winst. ( of meer zelfs doordat ze met leverage werken) Dus ze doen het tegenovergestelde, ze sturen via hun "bevriende" media een persbericht de wereld in met negatief nieuws over dit bedrijf NADAT ze reeds hun posities hebben ingenomen. Door het negatieve nieuws over dit bedrijf beginnen mensen dit aandeel te verkopen waardoor het steeds lager in prijs gaat... zoveel lager dat het gaat zoveel meer winst hebben de grote bonzen...

En dit laatste voorbeeld, dat is wat de groep van Reddit het meest beginnen storen is. Ze kraken een bedrijf met mensen. Dergelijke bedrijven kunnen zelfs over de kop gaan en honderden, duizenden mensen en gezinnen verliezen hun job door gokspeeltjes van de Wal Street Elite. Dus wat hebben ze gedaan? De "Reddit groep" bestaat uit duizenden, tienduizenden, honderdduizenden, miljoenen volgers, niemand weet juist hoeveel en het groeit dagelijks verder aan nu. Telkens ze weet hadden of vermoedden dat zo een corrupte geplande actie gaande was op een bepaald aandeel, zijn zij massaal in groep juist dit aandeel gaan kopen....Waardoor dit aandeel in plaats van in waarde dalen (waardoor de elite grote winsten zou maken), juist in waarde ging stijgen... Sommigen zelfs met 1700% in twee weken tijd... Tegelijk wilde dit ook zeggen, dat de elite enorme waanzinnige verliezen incasseerden, tot miljarden toe...

Vervolg : de grote bonzen moesten andere aandelen die ze bezaten massaal gaan verkopen om cash te genereren om deze verliezen af te dekken en te betalen, anders gaan ze in betalingsgebreke... En dat is de reden waarom de aandelenbeurzen wereldwijd een aantal keer serieus in het rood gingen afgelopen week, want het gaat echt om miljarden...

Ingrepen : Voor alle duidelijkheid, de Reddit groep doet niets anders dan wat de elite al tientallen jaren doet. MAAR nu zij worden getroffen zijn ze erin geslaagd om bepaalde beurzen stil te leggen, orders te blokkeren of te vertragen en te beperken. MAAR dit komt nu als een boemerang terug in hun gezicht. De "meest vrije" pers in de wereld, internet, youtube, facebook hebben deze acties opgepikt en klaagt nu deze praktijken van de elite aan via de media. Ze vinden het corrupt en aantonend in welke manipulatieve wereld we leven. Door deze massale media aandacht krijgt de Reddit groep steeds meer belangstelling vanuit heel de wereld en groeien zij massaal verder aan in aantal. Hierdoor groeit hun kracht met de minuut...

Zilver : Hoe komen we (ze) nu bij zilver? Doordat ze nu worden gedwarsboomd door de elite die de handel in aandelen stil legt, vertraagt of beperkt zijn slimme Reddit aanhangers die iets kennen van de edelmetaalmarkt zich gaan richten op zilver. De markt van zilver is redelijk schaars in de wereld. TENMINSTE de markt van FYSIEK zilver!!! En nu moet je goed volgen... Wat de laatste tientallen jaren gebeurt is, is dat de Elite van deze wereld, enorm veel "papier zilver" is gaan bij maken... (ook goud trouwens) Op dit moment schat men dat er tussen de 250 en 500 keer meer zilver op papier bestaat, dan er werkelijk is. Door dit te doen kunnen ze natuurlijk de werkelijke zilverprijs altijd naar omlaag drukken. Want wanneer de vraag te groot wordt, waardoor de prijs normaal fors zou stijgen, "maken" ze gewoon zilver bij op papier... En dit was tot op vandaag geen probleem, omdat heel weinig grote investeerders ook echt de fysieke uitlevering vragen van het zilver. Er zijn al wel jaren klachten over dit misbruik, zelfs rechtszaken die lopen, maar verder waren we nog niet... Dus wat zijn of wil de REDDIT groep nu doen? 1. Massaal overgaan tot het aankopen van fysiek zilver en fysiek laten uitleveren. 2. Mensen die reeds zilver bezitten op papier overtuigen om deze contracten fysiek te maken, dus ook fysiek laten uitleveren. 3. Zilvercontracten die op de markt bestaan, waarin vervat zit dat je fysieke uitlevering kan eisen, massaal opkopen... enz.

Waarom en wat kunnen de gevolgen zijn?
De fysieke handel in fysiek zilver is door de elite veel moeilijker stil te leggen of te dwarsbomen. Het gaat immers gewoon om een fysiek goed, een industrieel fysiek goed zelfs... Het gevolg voor de "corrupte" edelmetaalbeurzen is, dat zij iedere dag nu aanvragen krijgen tot fysieke uitlevering van hun contracten. Op een gegeven moment veel meer vraag, dan dat ze echt aan fysiek zilver bezitten.... Ze gaan dit proberen te verdoezelen en daarom gaan ze massaal overgaan tot echt fysiek zilver uit de markt te kopen om aan hun verplichtingen te kunnen voldoen. Maar zoals ik zei, de echte fysieke zilvermarkt is schaars. Het eerste gevolg gaat zijn dat de prijzen dan echt de pan kunnen uitrijzen, totdat deze beurzen geen fysiek zilver meer gekocht kunnen krijgen en in default zullen gaan...!!!!! Dit kan dan een wereldwijd schandaal worden...!!! Moeilijk in te schatten welke nevenschade dit nog zal veroorzaken, maar het is niet ondenkbaar dat dit tot een wereldwijde beurscrash kan leiden en een nieuwe financiële crisis.

Wat te doen en wanneer?
Persoonlijk kies ik ervoor om al mee deel te nemen aan deze actie, alleen al uit principiële redenen. Voor de rest zou je kunnen zeggen, koop zoveel mogelijk fysiek zilver, met geld dat je niet direct nodig hebt. Want het is en blijft een belegging en investering en dat doe je niet met geld dat je op korte termijn kunt nodig hebben. Met het "andere" geld kan je dat wel doen. Of het nu lukt wat ze van plan zijn of niet, of het allemaal doorgaat of niet, een investering in fysiek zilver blijft los daarvan de meest interessante investering die je op dit moment kan doen. Het is en blijft op dit moment de meest ondergewaardeerde asset ter wereld. Je gaat dan misschien niet de duizenden procenten winnen die er zouden kunnen zijn, maar op lange termijn ga je wel een degelijk mooi gemiddeld rendement op je vermogen hebben en minsten heb je je vermogen werkelijk fysiek in eigen handen...
Wanneer? NU !!!! We weten het, we kennen het, we hebben het al meerdere malen ervaren in de praktijk !!! Wanneer er een rush op fysiek zilver komt, is de markt wereldwijd op enkele dagen, weken volledig LEEG. We hebben het zelfs vorig jaar nog gehad met het begin van de eerste lockdown. En als wat zij nu willen bereiken echt van start gaat spreken we nog over een veel grotere vraag dan vorig jaar het geval was.
Als laatste wil ik nog meegeven dat we nu op 24 uur tijd toch al een prijsstijging zien van 670€ per kilo zilver naar 715 € per kilo. ( ongeveer 7%!!!! )
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
We leven in een rare wereld voortaan. 
Niet alleen vanwege corona en alles wat daarmee te maken heeft, maar ook op andere vlakken.
Meestal worden we iedere dag weer bedolven onder negatief nieuws en nog meer verontrusting, frustratie enz.

Eén van de weinige dingen waarvan we weten dat op termijn uit dit verhaal positief zal uitdraaien zijn de prijzen van goud en zilver. 
Tot op vandaag was of is het echter afwachten wanneer de echte grote rush omhoog eraan komt. De prijzen zijn al mooi gestegen, maar van een echte ontploffing kunnen we nog niet spreken...

Dit zou nu zomaar eens kunnen gaan gebeuren, maar dan nog niet als rechtstreeks gevolg van de coronaproblemen, maar door iets anders.

De echte investeerders, beleggers en "andere marktvolgers" lijken mij de boodschap die ik vandaag ga brengen al ergens gelezen of gehoord te hebben, want de bestellingen van zilver rijzen vandaag bij ons de pan uit... er gaat vandaag geen 5 minuten voorbij en er vliegt alweer een nieuwe bestelling binnen van zilver.

Wat is er aan de hand?
Het nieuws doet de ronde in de wereld, dat de prijs van zilver de komende weken en maanden met honderden procenten de hoogte zou in gekatapulteerd kunnen worden!
En dat de goudprijs daar ook van mee zou profiteren.

1700% Game Stop (GME)
Citron Rechearch bracht op 10 januari een negatief rapport uit over Game Stop. Hierop werd op Reddit opgeroepen om massaal call opties te kopen!!!
Het gevolg hiervan was dat de koers van GME steeg van 20$ naar 340$ op slechts twee weken, wat overeenkomt met 1700%!!!
Dezelfde taferelen zien we momenteel gebeuren met de aandelen van KOSS, AMC en EXPR.

Wall Street Elite afstraffen 
Wereldwijd haalt op dit moment van zegge en schrijven, dit nieuws de pers. De Robinhood en Reddit beleggers gaat het niet om hebzucht, maar ze richten hun woede en ijzeren wil op de Wall Street Elite om hun systeem te breken en te kraken. De bedoeling van hun acties is om alle Wall Street Elite Banken zo'n groot mogelijke verliezen op zo een kort mogelijke tijd te bezorgen. Momenteel lijken ze hierin te lukken en spreekt men wereldwijd al om de beurzen stil te leggen...

Zilver
Het andere nieuws en idee dat nu de ronde gaat, is dat ze hun ogen nu zouden richten op de zilvermarkt. Is het waar? Gaat het lukken? Gaan ze het doen? Ik weet het niet, maar het zou zomaar eens kunnen. Want is een algemene wetenschap dat men door het massaal kopen van zilver (ook goud) de Wall Street bankiers nog het hardste kunnen raken en kraken. En als dat echt is wat de Robinhood/reddit meute wil, dan zal dat zeker één van de acties zijn die ze zullen ondernemen.

Mensen die bekend zijn met de zilvermarkt en weten wat er in het verleden gebeurde toen soortgelijke acties plaatsvonden, weten op welke korte tijdspanne deze koers met honderden, zoniet duizenden procenten, de hoogte in kan schieten. Men spreekt dan van een PRIJSEXPLOSIE...

Wat te doen?
Wat er zal gebeuren, weet niemand echt, ook ik niet. 
- Maar als we zien dat we moeilijker en moeilijker nog ergens aan fysiek zilver kunnen aanraken wereldwijd;
- en los van dit nieuws weten, dat zilver nog steeds één van de meest ondergewaardeerde assets ter wereld is momenteel;
- en de prijzen van alle edelmetaal in onzekere tijden in het verleden altijd een goede opwaartse trend kenden ( al 6000 jaar);
- en we denken dat de onzekerheid en onrust nog niet direct opgelost zal zijn in de wereld;   

Of we ook een stijging gaan meemaken met zilver van 1700% weet niemand, het kan zijn van niet, het kan meer zijn ook. In ieder geval voor de beleggers in GME, KOSS,AMC en EXPR zijn de honderden en duizenden procenten op dit moment waar.... 

Daarom heb ik in ieder geval voor mijzelf persoonlijk voor alle zekerheid besloten ook nog wat extra zilver in te slaan. Wat u gaat doen weet ik niet. Ik zou zeggen, controleer, zoek, google en lees over dit gebeuren en zie dan wat je doet. Ik vond het nieuws in ieder geval te belangrijk om niet aan u te bezorgen.
 

Johnny Verkuringen