>

Weerbaarheid in de portefeuille

07 mei 2021

Beste mensen,
 
Een vonnis van de rechtbank veroordeelt de Belgische Staat en stelt alle maatregelen inzake Covid-19 per direct buiten toepassing.  Laat het even doordringen…. Mondkapjes moeten niet meer op, anderhalve meter afstand aanhouden en onophoudelijk jouw handen ontsmetten zijn niet meer van toepassing.  Vonnis van de rechtbank.  Maar als ik zonder mondkapje een winkel binnen kom of langs de verkeerde kant loop in een drukke straat, word ik per direct gewezen op de regels waarvan iedereen denkt dat ze verplicht zijn.  Komt het niet op TV of in de krant, dan is er geen kat die hier oren naar heeft.  Luister naar Michaël Verstraeten, advocaat bij Viruswaanzin, die stelt dat de gevangenisdeur open staat maar iedereen blijft zitten...
 
Frank Stadermann, een advocaat op pensioen, stelt dat zorgverleners verplicht zijn schriftelijk toestemming te krijgen van de mensen die ze willen inenten met een Corona-vaccin.  Zorgverleners (zouden moeten) weten dat het toedienen van dit vaccin een medisch experiment is en daarvoor is een schriftelijke toelating nodig van de ontvanger.  Zoniet kunnen ze strafrechtelijk vervolgd worden.  Ik hoor meer en meer dat mensen hun familieleden (bvb kinderen die hun ouders daartoe aansporen) onder druk zetten om het vaccin te laten toedienen.  Allicht altijd goed bedoeld uit bezorgdheid om hun gezondheid.  Maar ieder mens is soeverein.  Zeker wat zijn lichaam betreft.  Laat ieder voor zichzelf dan (liefst na eigen onderzoek) uitmaken of hij dit vaccin wil nemen of niet en laat de vrije keuze aan uw naaste.
 
Ik sluit nogmaals de Vaccinatie veiligheidsclausule bij in bijlage dat u kan voorleggen ter ondertekening wanneer u onder druk komt te staan om u tegen uw wil te laten vaccineren.  Zet uw werkgever u onder druk, laat hem dan de garantieverklaring tekenen, ook in bijlage.  Diegene die u wil vaccineren is verplicht een getekende toestemming van u te krijgen voor deelname aan dit medisch experiment !  Weet ook dat het niet zal blijven bij dit ene vaccin.  In Duitsland toonden ze in het nieuws (zie video in bijlage) een Vaccinatiepaspoort-app waar zowel Covid-19 als Covid-21 aangevinkt kan worden.  Weten ze nu al dat er een Covid-21 virus aankomt waarvoor opnieuw een vaccin zal ontwikkeld worden ???  En de FDA (de Amerikaanse regulator die medicijnen en vaccins moet goedkeuren als veilig en effectief vooraleer deze op de markt te brengen) wil geen enkel vaccin tegen Covid-19 goedkeuren (zie video in bijlage).  Man, man...
 
Nu verneem ik dat Linked-In de account van Brecht Arnaert (MacroTrends) met 5.000 professionele contacten geblokkeerd heeft.  Hij heeft allicht te veel op de zenuwen gewerkt van de powers that be met zijn gedegen onderzoek naar virussen, vaccins en de Germaanse Geneeskunde.  Vrije meningsuiting bestaat niet meer.  Als dat geen dictatuur is ?  Dit gezegd zijnde, in Oostende zag ik een ‘mondkapjeswinkel’ (zie foto).  Zeg niet dat de Vlaamse ondernemer niet creatief is !
 
Ik werd geïnterviewd door Sergej van Defensa, een vereniging voor mensen die weerbaarder willen worden, zowel psychisch als fysisch.  De Pod-cast ‘weerbaarheid in de portefeuille’ geeft een mooie samenvatting weer van wat ik vind wat mensen kunnen doen om weerbaarder te zijn op financieel vlak.  Ben heel blij met deze pod-cast.  Hij gaat vandaag om 19u in première.  Hopelijk zet het terug een aantal mensen aan om zich te beveiligen tegen koopkrachtverlies of een totaal verlies bij het overstag gaan van de banken.
 
Zilver staat op de rand van uitbreken.  De prijs van zilver wordt door de grootbanken met man en macht laag gehouden.  Vliegt het deksel van deze snelkookpan, dan sneuvelen er allicht enkele grootbanken en gaat de prijs van zilver naar wat het werkelijk waard zou moeten zijn, richting de prijs van goud.  Intussen zien we dat de fundamenten in een crypto-portefeuille opnieuw de hoogste pieken opzoekt.  Ethereum stijgt de laatste weken onophoudelijk in waarde.  Litecoin wil ook uitbreken en Bitcoin staat hoogst waarschijnlijk aan de vooravond van een nieuwe forse klim omhoog.  Hoogdagen voor wie het risico nam een deel van zijn centen in crypto’s te beleggen !
 
Het zijn rare tijden.  Dat is het minste wat je kan zeggen.  Een voorbereid mens is er 2 waard.  Op vlak van gezondheid, voeding en financiën hoop ik dat je de juiste keuzes maakt.  En als ze een cyberaanval in het Westen willen plegen om het gehele financiële wereldje om zeep te helpen, dan hoop ik dat je daar heelhuids door komt.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
Bitcoin Helpdesk
 
 
 
Een juridische analyse. En elke zin is belangrijk. 

Er is een beschikking die de maatregelen buiten toepassing verklaart. 

De minister zegt dat dat maar was als er binnen de 30 dagen niet aan de voorwaarde was voldaan. 

Dat is een leugen. De buiten toepassing verklaring ging in vanaf het vonnis. De illegaliteit ook. 

De minister beweert dat zij aan de voorwaarde heeft voldaan door een wetsontwerp neer te leggen. 

Ook dat is een leugen omdat de illegaliteit niet wordt opgeheven door een wetsontwerp neer te leggen. 

In mijn tekst staat dat de beschikking uitvoerbaar is niettegenstaande hoger beroep. Het hoger beroep werkt niet schorsend. 

De situatie op vandaag is dat de mensen gewoon niet kunnen geloven dat wat ze op papier zien staan, juist is. Zo ver zijn de mensen. 

Zij zijn gevangenen die niet zien dat de deur van de gevangenis open staat omdat ze het zo gewoon zijn om in de bak te zitten. 

Daarom deze live.

Zeer graag neem ik een live op met iemand van ons, vandaag nog, maar ik kan niets publiceren want ik ben geblokkeerd op FB. 

Dat er chaos is, is duidelijk. Wij moeten en kunnen die chaos niet opkuisen. De regering heeft daarvoor gezorgd. Laat de mensen ook maar eens voelen dat er chaos is. 

Onze berichten zijn zeer duidelijk. Voor zij die de angst en het ogenloof van zich af kunnen zetten en zien dat de deur van de gevangenis openstaat. 

 

Defensa podcast - Interview Geert De Vleeschouwer - Weerbaarheid in de portefeuille  https://youtu.be/vNuLMJZakvo
 
Defensa – Weerbaarheid – Outdoors  https://defensaselfdefense.wordpress.com/
 
 
 
Moeten zorgverleners prikken? - Juridisch coronajournaal #7  Schriftelijke toestemming deelname medisch experiment vereist! Anders bent u strafbaar.  https://youtu.be/Kl7tg5PpwzM
 
 
 
 

Dr. Jeff Hoeyberghs: “Zorg dat Marcske niks overkomt, We hebben hem nodig in het gerecht!”  https://youtu.be/CRv0j7To9l4

 
URGENT! 5 Doctors Agree that COVID-19 Injections are Bioweapons and Discuss What to do About It  https://rumble.com/vg3drt-urgent-5-doctors-agree-that-covid-19-injections-are-bioweapons-and-discuss-.html
 
Toparts waarschuwt: coronaprik doodt grote aantallen mensen  https://www.ninefornews.nl/toparts-waarschuwt-coronaprik-doodt-grote-aantallen-mensen/
 
Artsen trekken aan de bel: mensen kunnen na coronaprik gevaar vormen voor ongevaccineerden  https://www.ninefornews.nl/artsen-trekken-aan-de-bel-mensen-kunnen-na-coronaprik-gevaar-vormen-voor-ongevaccineerden/
 
 
Beetje geschiedenis die tot nadenken stemt…  https://www.frontnieuws.com/de-geschiedenis-van-het-pharma-kartel/
 
 
‘World Economic Forum oefent op komende cyberaanval om Westen genadeklap te geven’  https://www.xandernieuws.net/algemeen/world-economic-forum-oefent-op-komende-cyberaanval-om-westen-genadeklap-te-geven/
 
🔥 COVID-21 INCOMING?! 🔥
 
German news shows covid-21 in an EU vaccine passport graphic
 
 
 
 
Meer dan honderd jaar geleden schreef Rudolf Steiner :

 

“In de toekomst zal de ziel worden geëlimineerd door medicijnen. Onder het voorwendsel van gezondheid zal er een vaccin zijn waarbij het menselijk organisme zo snel mogelijk wordt behandeld, mogelijk direct bij de geboorte, zodat de mens het bewustzijn van de ziel en de Geest niet kan ontwikkelen.
 

 

Materialistische doktoren zullen worden belast met de taak om de ziel van de mensheid te verwijderen. Net als vandaag worden mensen ingeënt tegen specifieke ziekten, dus in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die immuniseert tegen de 'waanzin' van het spirituele leven. De gevaccineerde persoon zou heel slim kunnen zijn, maar zou geen geweten ontwikkelen, en dat is het echte doel van sommige materialistische kringen.
 

 

Met zo'n vaccin zou je het etherische lichaam kunnen losmaken van het fysieke lichaam. Wanneer het etherische lichaam wordt losgemaakt, wordt de relatie tussen de ziel en het universum buitengewoon instabiel en wordt de mens een automaat, omdat het fysieke lichaam van de mens op deze aarde moet worden gepolijst door wil en door spirituele inspanning. Het vaccin wordt dus een soort kracht die het bewustzijn aan de materie koppelt. De mens kan het materialistische gevoel niet meer kwijtraken. Het blijft van nature een dier en kan niet langer tot een geestelijk geweten opstijgen.
 
 
 
 
Both our cover and special report this week look at a technological shift that promises to upend finance. Government digital currencies, or “govcoins”, are a new incarnation of money. They promise to make finance work better but also to shift power from individuals to the state, alter geopolitics and change how capital is allocated. Instead of holding an account with a retail bank, you would hold one directly with a central bank, through an interface resembling apps such as Alipay or Venmo. Rather than writing cheques or paying online with a card, you could use the central bank’s cheap plumbing. And your money would be guaranteed by the full faith of the state, not a fallible bank. Over 50 monetary authorities, in America, the EU, Britain and elsewhere, are exploring digital currencies. China is experimenting and the Bahamas has already issued its own. Governments and financial firms need to prepare for a shift in how money works that is as momentous as the leap to metallic coins or payment cards—a shift that promises a vast spectrum of opportunities, but also real dangers.