>

Bitcoin dominantie

24 april 2021

Beste mensen,
 
De eerste leden van mijn familie zijn gevaccineerd.  Overtuigd van hun gelijk.  Vol vertrouwen in de media, de overheid en de farmaceutische industrie.  De ene met een mRNA-vaccin (Pfizer, Moderna), de andere met een klassiek en minder gevaarlijk vaccin (Astra-Zenica, Johnson & Johnson).  Het valt op dat ze niet open staan voor een alternatief geluid.  Geen boek over de Corona plandemie trekt hun interesse.  Onwetend wie verantwoordelijk gesteld wordt bij potentiële vaccinatieschade.  Veroordelend naar de meestal meer geïnformeerde complotdenker.  Blind vertrouwen in wat nu al meer dan een jaar dagelijks in hun hersenen geramd wordt door de klassieke media.  Het is niet anders.
 
Toch worden op dit ogenblik miljoenen mensen wakker.  Na de schandalen in de kerk en de bankenwereld, wordt voor veel mensen duidelijk dat ook onze overheid een andere agenda volgt dan deze die zij op ethische gronden geacht wordt te volgen.  Mensen beginnen te beseffen dat de pharmaceutica geen zak geeft om de gezondheid van mensen, maar enkel oog heeft voor het rinkelen van hun kassa.  Ik stond versteld bij het lezen van wat Jacques Attali (adviseur van François Mitterand) schreef in 1981 (zie hieronder).  Wat nu gebeurt staat al 40 jaar zwart op wit op papier.  Zelfs in de protocollen van Sion, die in 1897 neergepend werd, en waar de wereldgeschiedenis in beschreven wordt, lang voor ze werkelijkheid werd, wordt gewag gemaakt van “inenten met bacillen” om tot een totale overheersing van de wereld te komen.
 
Maar wie leest dat nu allemaal ?  Wie interesseert het om te weten hoe de wereld écht in elkaar steekt ?  Een enkeling, de rebel, de complotdenker, die op zoek is naar waarheid ?  Ik hoorde in het gesprek tussen Peter Bierhof en Wijnand Veldhuizen dat het gaat om een oorlog op spiritueel vlak, een oorlog om de ziel.  Met het mRNA-vaccin wordt het DNA van de mens gewijzigd, waardoor de ziel in verwarring komt.  Het is door het volgen van lezingen en het lezen van boeken zoals Worden Wij Wakker ? Van Marcel Messing en Geld komt uit het Niets en Geld in de bijrol van Ad Broere dat ik begreep dat we zo ontzettend misleid en bedrogen worden.  Marcel Messing sprak jaren geleden al over een pandemie (ik had het woord nog nooit gehoord) waarbij er een wet zou komen om de mens verplicht te vaccineren en waar de nano-chip in de naald klaar zou zitten om geïnjecteerd te worden.  Ik kon er toen, eerlijk gezegd, met mijn verstand niet bij.  Vandaag denk ik er al heel anders over.
 
Dat Jezus de geldwisselaars de tempel uitjoeg kwam hem uiteindelijk duur te staan.  Maar het Christusbewustzijn ontluikt momenteel bij miljoenen mensen en de vraag rijst of je de hedendaagse Farizeeër wilt zijn die Jezus aan het kruis wilt nagelen of dat je kiest om op te staan tegen het kwaad ?  Het kwade overwint alleen als het goede niets doet.  Marcel Messing werd in een pod-cast met Lange Frans onlangs geïnterviewd met een hedendaagse stand van zaken.  Ik denk dat iedereen tot taak heeft te kijken wat hij met zijn talent kan doen om het huidige tij te doen keren.  Met mijn talent probeer ik mijn steentje bij te dragen bij het helpen van mensen hun koopkracht te behouden.  Ik ben er van overtuigd dat er een financiële catastrofe op ons af komt waarbij alle vertrouwen in een derde partij op vlak van financiën totaal verloren zal gaan.  Daarom mijn stelling: hou jouw vermogen nu aan in eigen bezit in de vorm van edelmetaal, cash en crypto-currencies.
 
Wie nog geen portefeuille crypto’s heeft, krijgt momenteel een instapmoment cadeau.  De koersen zijn even naar beneden gedoken wat de gelegenheid creëert om in te stappen of bij te kopen aan gereduceerde prijzen.  De bull-market (stijgende trend) is volgens mij nog niet ten einde.  Ik kijk daarvoor o.a. naar de Bitcoin dominantie op Coinmarketcap.  Voor november vorig jaar stond deze op +60%.  Dat wil zeggen dat van al het geld dat nu in crypto-currencies zit, er meer dan 60% in Bitcoin zit.  Momenteel staat de BTC dominance op 50% wat betekent dat veel geld van Bitcoin naar de alt-coins stroomt.  Die stijgen en dalen veel heviger in waarde dan Bitcoin.  Als het geld van de alt-coins terug naar Bitcoin stroomt en de BTC dominance dus toeneemt, moeten we opletten.  Als Bitcoin terug naar +60% dominantie gaat, wordt het risico groot dat de bull-market ten einde loopt.  Dat wordt het moment om grotendeels de positie in Bitcoin en andere crypto’s af te bouwen.
 
 
De kans is groot dat tegen dat ogenblik (BTC dominance > 60%) je geen fysiek zilver meer zal kunnen kopen.  Er zijn nu al 6 munthuizen ter wereld die geen zilver meer kunnen leveren.  Ook goud zou wel eens met leveringsproblemen kunnen te kampen hebben.  Waar moet je dan naartoe met jouw geld ?  Cash op de bank is zeer risicovol.  Er zijn nu al banken die hun klanten schrijven dat ze mogelijks 95 dagen moeten wachten indien ze geld willen opnemen omwille van de negatieve rentevoet.  En dat de kans bestaat dat ze “insolvent” worden !  Wel, als goud en zilver geen optie meer zijn en cash bij de bank te risicovol, dan kan je geld parkeren in een ’stable Coin’.  Dat is een crypto-munt die de waarde of de koopkracht van de dollar aanhoudt.  Dus, als je denkt dat crypto’s opnieuw een periode van daling voor de boeg krijgen, kan je die crypto’s omzetten naar een stable Coin zoals TUSD of USDC.  Dan hou je cash aan, maar wel in eigen bezit.  Niet in papiervorm, maar digitaal.  
 
Als Centrale banken stoppen met geld printen en/of de rentevoet verhogen gaat alles van waarde in de verkoop omdat schulden (alle geld is schuld) moeten afbetaald worden.  In deze periode van deflatie zal alles dalen in waarde.  Aandelen, obligaties, onroerend goed maar even goed edelmetaal en crypto’s kunnen flink in waarde dalen.  Wie dan (digitale) dollars in eigen bezit heeft, kan (bij)kopen aan bodemprijzen.  Als vervolgens de wereld op zijn kop staat en er geschreeuwd zal worden naar de centrale banken zullen ze de geldpersen dag en nacht op volle kracht laten draaien, waarna een wereldwijde hyperinflatie van het fiat-geld onvermijdelijk zal zijn.  Op dit ogenblik hou ik nog een stevige positie in crypto-currencies aan en hou deze Top 10 voornamelijk voor ogen.  Theta is, naast het fundament BTC, ETH en LTC, daarbij mijn grootste positie.  Theta lost het bandbreedte-probleem op waar de wereld met al zijn video-streaming nu om schreeuwt.  Theta gaat binnenkort adverteren, komt met een belangrijke update uit en de keuze voor Theta van een voetbalster (en CEO) in de USA zou van Theta wel eens de meest belangrijke crypto kunnen maken.  Hou jouw investeringspiramide voor ogen, beperk jouw risico en hou zo veel mogelijk in eigen bezit !
 
Tot slot wil ik melden dat ik een aanbod kreeg om 200kg aan zilver bestek te kopen, afkomstig uit Franse kastelen.  Daar zitten naast lepels, messen en vorken ook schaaltjes en allerhande kunstwerken bij.  Allemaal gecontroleerd op het bevatten van minstens 80% zilver.  Veel van dat materiaal zal onbruikbaar zijn en zal moeten omgesmolten worden tot staven.  Dat kost wat geld maar het bespaart ook al 21% BTW die anders bij levering van een staaf zilver moet betaald worden.  De vraagprijs is €600,-/kg.  Wie interesse heeft mag contact opnemen met mij.  Misschien kunnen we in groep wel een bod doen of stel ik jou als geïnteresseerde in contact met de aanbieder.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
In bijlage: samenvatting zoom-meeting met Christina von Dreien en het aardappelmannetje.  Dank voor het toesturen !
 
 
 
 
 
Jacques Attali, een van de hoofdrolspelers achter de schermen, over de bevolkingsafname
(Wie is Jacques Attali-wiki (https://de.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali))
Dit is wat Jacques Attali schreef in 1981, toen adviseur van François Mitterrand: 
 
"In de toekomst zal het erom gaan een manier te vinden om de bevolking te verminderen. Laten we beginnen met de ouderen, want zodra zij de leeftijd van 60-65 jaar overschrijden, leeft een mens langer dan hij of zij produceert, en dat komt de samenleving duur te staan.
 
Dan de zwakken, de nuttelozen, die niets bijdragen aan de maatschappij, want er zullen er steeds meer van zijn, en vooral, tenslotte, de dommeriken. Euthanasie is gericht op deze groepen; euthanasie zou een belangrijk instrument moeten zijn voor onze toekomstige samenlevingen, in alle gevallen. Natuurlijk kunnen we geen mensen executeren of kampen bouwen.
 
... We raken ze kwijt door ze te laten geloven dat het voor hun eigen bestwil is. Overbevolking, en het grotendeels nutteloze, is iets dat economisch te duur is. Ook sociaal gezien is het veel beter wanneer de menselijke machine abrupt stopt dan wanneer zij geleidelijk achteruitgaat.
 
We zullen ook niet miljoenen en miljoenen mensen kunnen testen op intelligentie, daar kunnen we om wedden. We zullen iets vinden of een pandemie veroorzaken die gericht is op specifieke mensen, een echte economische crisis of niet, een virus dat de oude of de dikke treft, wat dan ook, de zwakken zullen er aan bezwijken, de bange en domme mensen zullen er in geloven en zich laten behandelen. Wij zullen ervoor zorgen dat er een remedie komt, een remedie die de oplossing zal zijn.
 

 

...De selectie van idioten gaat vanzelf: ze gaan vanzelf naar de slachtbank.
 

 

Kan de overheid jouw goud confiskeren ?  https://youtu.be/_y5r7cxD1-8
 
Bank stuurt brief naar klanten met zin “…in het onwaarschijnlijke geval we insolvent zouden worden…” https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/urgent-banks-telling-customers-may-have-to-wait-95-days-to-withdraw-cash
 
WEF Warns of Cyber Attack Leading to Systemic Collapse of the Global Financial System  https://www.thelastamericanvagabond.com/wef-warns-cyber-attack-leading-to-systemic-collapse-global-financial-system/
 
Topadvocaat: We hebben bewijzen dat Corona een misdaad is: https://www.stopworldcontrol.com/nl/misdaad
 
‘Roemeense longarts geneest 100% van 1000 corona patiënten met simpele medicijnen’: https://www.xandernieuws.net/algemeen/roemeense-longarts-geneest-100-van-1000-corona-patienten-met-simpele-medicijnen/
 
70-plussers die nu gevaccineerd worden, zullen waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar sterven: https://www.frontnieuws.com/professor-cahill-70-plussers-die-nu-gevaccineerd-worden-zullen-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar-sterven/
 
This cure Wipes out Co-vi-d 19  https://www.stopworldcontrol.com/cds/
 
‘Westen stuurt aan op spoedige oorlog om Oekraïne omdat Rusland de Great Reset weigert’  https://www.xandernieuws.net/algemeen/westen-stuurt-aan-op-spoedige-oorlog-om-oekraine-omdat-rusland-de-great-reset-weigert/
 
Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan instorting Westerse beschaving in 2025  https://www.xandernieuws.net/algemeen/deagel-verandert-in-bijgestelde-prognose-niets-aan-instorting-westerse-beschaving-in-2025/