>

Als we straks toch moeten sterven, kunnen we even goed rijk sterven

25 maart 2021

Beste mensen,
 
John Lennon zei het tientallen jaren geleden al: 'We worden geregeerd door maniakken.  Als iemand op papier kon zetten wat onze regering, de Amerikaanse, Russische en Chinese overheid, wat ze in werkelijkheid aan het doen zijn ?  Ik denk dat ze gestoord zijn.  Maar als ik dat zeg word ik zelf een gestoorde genoemd.  Dat is het gestoorde eraan, vind je niet ?’.  Ik was nog te klein om zijn woorden door te laten dringen, maar ik herinner me nog wel die koude oorlog met de voortdurende atoomdreigementen.  Wij maar protesteren tegen de neutronenbom.  Is er iets veranderd ?  Bij God nee !  We worden hier altijd maar van de ene angst in de andere geduwd.  Met angst krijg je het gepeupel onder controle zeker ?
 
Een vriend stuurde me de intussen op YouTube verwijderde video ‘De waarheid van ons huidige systeem en de Great Reset’ waar je inzicht verkrijgt hoe het komt dat de gehele wereld aan 1 zeel lijkt te trekken.  Als video’s op YouTube gecensureerd worden mag je er zeker van zijn dat er waarheid in zit.  Neem even de tijd om deze video van deze rustig sprekende Nederlander te bekijken.  Het opent de ogen !  Je begint te begrijpen hoe het mogelijk is dat de huidige waanzin de totale wereld in zijn greep houdt.  En hoe onze eigen virologen ons voor de gek houden.
 
En als je wilt begrijpen hoe het mRNA-vaccin jouw lichaam beïnvloedt, kijk dan eens naar ‘A coming Covid Catastrophe’ waarin de presentator vanaf minuut 39 de uiteenzetting van viroloog Geert Vanden Bossche (een Belg maar niet mijn gelijknamige garagist !) uitlegt als een begrijpelijk voetbalspel.  Als deze uitleg klopt gaan we een regelrechte ramp tegemoet.  Als dat allemaal nog niet genoeg is constateert deze persoon  dat zelfs de stokjes bij de PCR-tests, die ze tegen jouw hersenen duwen, het kankerverwekkende Ethylene Oxide bevat.  En de kinderen maar elke dag testen om naar school te mogen ??!!
 
Ik troost me tegenwoordig met de woorden ‘als ik straks toch moet sterven, kan ik even goed rijk sterven’.  Na een leven lang ploeteren om financieel overeind te blijven bezorgen die crypto’s me nog een goede ouwe dag.  In mijn zog een reeks klanten die mijn strategie volgen en gouden of zilveren munten kopen met hun winst in crypto’s.  Ik blijf er bij: er komt een financiële ramp op ons af en we zouden nu geen vertrouwen meer moeten hebben in een derde partij om op onze centen te letten.  Alles in eigen bezit in de vorm van zilver, goud, cash en crypto’s.  Als onze portefeuille een meerwaarde vertoont zetten we die meerwaarde best om in zilver of goud, dat is minder speculatief en veel minder risicovol.  Ik maakte dit animatiefilmpje om mijn visie hierover nog eens in de verf te zetten.
 
Theta is intussen in recordtempo doorgestoten tot in de Top 10.  De upgrade naar Mainnet 3.0 wordt met 2 maand uitgesteld om het technisch helemaal kant en klaar te hebben.  Dit nieuws is allicht de oorzaak van de lichte terugval of correctie wat een goed instapmoment oplevert voor mensen die nog geen Theta in portefeuille namen.  De vooruitzichten zijn bijzonder positief, zeker als ook Apple zijn schouders onder het project gaat zetten.  Vergeet ook niet de fundamenten Bitcoin, Ethereum en Litecoin te koesteren.  Sommige klanten hebben door het volgen van de strategie alle munten verkocht en omgezet naar zilver of goud en houden alleen nog Theta over.  Goeie keuze als je jouw volledige investering al terugverdiend hebt in goud.  Als dat niet het geval is kan je beter diversifiëren en de fundamenten ook in portefeuille houden.
 
Litecoin heeft zijn opgang nog niet echt kunnen waarmaken.  Litecoin is bedoeld als dagelijks betaalmiddel en zal pas echt naar de maan schieten als de noodzaak zich opdringt.  Als de crash er komt, banken dicht gaan of de euro/dollar nog meer koopkracht verliezen door inflatie zal Litecoin ook door het dak gaan.  Topmensen in de financiële wereld, leden van het IMF, hebben op het Litecoin congres in San Fransisco gepraat met Charlie Lee, de ontwerper van Litecoin.  Wat daar is afgesproken is niet bekend maar Charlie Lee heeft geen enkel belang meer in Litecoin waardoor de munt zoals Bitcoin vrij is van belanghebbenden.  Litecoin wordt zilver genoemd als Bitcoin het digitale goud is.  Ook als de euro/dollar digitaal wordt, wat op de agenda staat, zal Bitcoin en Litecoin grote aandacht krijgen omdat ze niet inflatoir zijn, waardoor hun waarde opnieuw enorm kan toenemen.  En nee… ik geloof geen snars meer dat Bitcoin naar waarde nul gaat.  Ik hoor dat nu al 7 jaar !  Ik heb meer vertrouwen in mijn eigen logica en buik dan de media.
 
Ethereum heeft al een zeer mooie waardetoename gekend en ook dat verhaal is zeker nog niet ten einde.  Maar Ethereum heeft concurrenten zoals Cardano en ja… Theta.  Met Theta kan je zelfs in dezelfde programmeertaal smart contracts maken of de code van de Ethereum blockchain overbrengen naar het Theta Mainnet waardoor de code sneller en veel goedkoper werkt.  Opnieuw een argument om Theta een plaatsje te gunnen in jouw portefeuille.  Heb je een crypto-portefeuille maar je weet niet goed hoe Theta daar aan toe te voegen ?  Gewoon vragen: ik help jou daarbij !!
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
 
 
 
Covid-19 Self-Test Kit swabs bevatten kankerverwekkend Ethylene Oxide   https://www.youtube.com/watch?v=Yinw1g7-mYw
 
Massaal protest tegen nieuwe lockdown in Duitsland  https://youtu.be/nKg9tqY6sHk
 
 
MARKET CRASH EARLY APRIL ?  https://youtu.be/hPC-vfjnCzY
 
NEVER BEEN A WORLD WIDE HYPERINFLATION BEFORE  https://youtu.be/UZQ6TR9JE-g