Nieuws

Beste mensen,
 
Het doet plezier te vernemen dat meerdere mensen crypto’s bijkopen als de prijs daalt onder hun gemiddelde aankoopprijs.  Voor crypto’s is dat, volgens mij, de juiste manier.  Bijkopen als de prijs daalt, verkopen als de prijs stijgt (en omzetten naar goud of zilver) om zo jouw investeringskost er uit te halen.  We weten niet de echte waarde van crypto’s, noch die van edelmetaal, aandelen, obligaties e.d.m.  Alle prijzen zijn gemanipuleerd door het heen en weer verkopen van grote hoeveelheden tussen grote financiële partijen.  In 24 uur tijd worden ALLE Litecoin verhandeld die ooit gemined zijn.  Elke dag opnieuw !  Dat is gewoon absurd.
 
Het heeft dus geen zin u te laten leiden door de prijs.  Wat wel zin heeft is het begrijpen hoe de (financiële) wereld er voor staat en welke richting we uit gaan.  We zien dan dat landen en grote financiële instellingen, bijna in paniekmodus, de blockchain-technologie binnenhalen en zich voorbereiden op een globale financiële reset.  Uw geld bij de bank plaatsen vormt geen probleem, het weer in eigen bezit krijgen is een ander paar mouwen.  Met een overdaad aan regelgeving wordt het de klant steeds moeilijker gemaakt om zijn eigen centen terug in eigen handen te krijgen.  Het devies luidt dus nu, meer dan ooit: vertrouw geen derde partij meer.  Keep your assets in your own possession !
 
Fysiek goud en zilver kopen is - zo lang de voorraad strekt - niet zo moeilijk.  In dit artikel vind je een aantal betrouwbare adressen.  Zelf Bitcoin en crypto’s kopen, aanhouden en verkopen is dan weer voor veel mensen te technisch.  Nochtans wordt het met de dag eenvoudiger en jonge mensen die vlot met computers, tablets en smartphones omgaan, hebben er nauwelijks moeilijkheden mee.  De oudere generatie houdt de boot vaak af, uit schrik er geen weg mee te weten.  Laat je dan bijstaan, is dan mijn advies.  Daarom, en op vraag van verschillende mensen (ook uit Nederland), organiseer ik terug een workshop “Zelf crypto’s beheren”.  Op zondag 29/12 van 9u tot 17u.
 
Voor deze dagopleiding kiezen we voor een unieke lokatie te Zottegem, Kloosterstraat 40  een verborgen parel met een rijke geschiedenis. Het voormalige klooster, weeshuis, internaat, centrum voor kinderzorg,... werd omgebouwd tot een gezellig centrum voor opleidingen.  De voorziene infrastructuur laat toe om duidelijke instructies te geven hoe te werk te gaan bij het zelf beheren van crypto’s op een Windows of Apple computer.  Koffie, thee, water en broodjesmaaltijd zijn inbegrepen.  Na de opleiding is er mogelijkheid om nog wat na te praten en een glaasje te drinken in de bar.  Parkeren kan binnen het domein en is gratis.
 
Deelname in de kosten, vermeld op de site, blijft gelijk maar klanten die eerder al een workshop hebben gevolgd kunnen opnieuw deelnemen aan de kostprijs van €50,-.  De herhaling is de beste reclame, zei een leraar vroeger op school.  En gelijk heeft hij.  Blijf je regelmatig informeren over deze evolutie en leer zelf om te gaan met deze nieuwe vorm van geld.  Meld je aan voor deze workshop door mij een e-mail te sturen.
 
Tot slot wil ik jullie graag het boekje “Peter in wonderland” aanbevelen van mijn goede vriend Peter Vereecke.  Voor mij is het duidelijk geworden dat onze hersenen een soort computer zijn waar informatie in wordt opgeslagen.  Als we op school, in de kerk, op televisie, in de krant herhaaldelijk dezelfde soort informatie horen, wordt het onze waarheid.  Hoe meer deze informatie bevestigd wordt, hoe meer we overtuigd zijn van deze waarheid.  Maar de hersenen zijn in staat om verbindingen (synapsen) terug af te breken en nieuwe verbindingen aan te leggen.  Een nieuwe, en vaak meer correcte waarheid, kan dan jouw waarheid worden.  Peter heeft na 15 jaar onderzoek, tientallen boeken te lezen en honderden lezingen te volgen, nieuwe waarheden in zijn denken toegelaten.  Met dit kleine, vlot lezende boekje laat hij u kennis maken met wat intussen zijn waarheid geworden is.  Boeiend leesvoer voor mensen met een open geest en moedig van Peter om heilige huisjes in vraag te durven stellen.  Alvast veel leesgenot !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 
Gemrany endorses crypto’s: https://youtu.be/2fwUbfd8xZQ
 
 

 

Geert De Vleeschouwer
0495 22 32 08
Nimva bvba, Nijverheidsstraat 15, 9620 Zottegem
www.nimva.be   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva