Nieuws

Beste mensen,

Het doet deugd om reacties te krijgen van mensen die mijn mails lezen. Nu weet ik dat mijn mails gelezen en gewaardeerd worden. Sommige mensen bekijken ook alle links en video’s. Ik weet nu ook dat nog meer mensen vaak vast komen te zitten, niet goed meer weten welke richting in te slaan. Hoe kan het ook anders ? We zijn met zijn allen in een wereld terecht gekomen die het niet zo goed voor heeft met ons, mensen. We zitten in een systeem, een keurslijf. Gedwongen om in de pas te lopen. Te werken. Met of zonder passie. En belasting en rente te betalen. Niet om een overheid of bank te financieren die het goed voor heeft met zijn burgers en klanten, maar om een kleine elite macht te geven over de gehele planeet.

Nochtans, iedereen heeft zo zijn talenten die met passie de wereld in gezet kunnen worden. Ik droom soms van een wereld waar mensen elkaar helpen door het inzetten van hun talent zonder dat er gerekend hoeft te worden. Of dat er gerekend kan worden in een eerlijk puntensysteem ipv een corrupt geldsysteem. Maar luister: er is hoop ! De wereld wordt wakker. En op hoog niveau woedt een oorlog tussen “the good guys" en "the bad guys”. De “bad guys” zijn gekend. Zij zijn diegenen die het geld en de macht naar zich toe trekken ten koste van planeet, mens en dier. De ergste zielepoten hebben zich schuldig gemaakt aan de meest afgrijselijke wandaden die je je maar kan voorstellen. Pedofiele netwerken waar België een belangrijke rol in speelt en satanische genootschappen zijn hun geliefkoosde plekken van vertier. Wil je hun gezichten zien ? Op https://qmap.pub/players vind je een selectie van de meest verderfelijke individuen maar ook van de echte patriotten die het tij aan het keren zijn…

Een oorlog dus. Tussen de goeie en de slechte. Het goede nieuws is dat de goeie een plan hebben. En dat plan blijkt al lang geleden ontworpen te zijn. En niet door de minste ! Maar opgelet… hier duiken we terug in een complottheorie. God zij dank weten we nu wel al dat veel van die theorieën ook juist blijken te zijn. Herinner je je nog John F. Kennedy Jr die in 1999 omgekomen zou zijn in een vliegtuigcrash ? Hij had goede connecties met Trump…

Nu is er al een tijd lang het fenomeen Q. Of Qanon. Hij stuurt met regelmaat berichten de wereld in via het (nog) vrije internet. De mainstream media staat volledig onder controle van de Deep State (de slechte). Die berichten komen direct uit de entourage van Trump. Q weet heel veel van wat voor de meesten onder ons nog compleet verborgen is en brengt de waarheid druppelsgewijs naar boven. Hij informeert ook over de oorlog die op dat niveau volop aan de gang is. Die info komt uit militaire kringen. Nu weten we (Marcel Messing zei dit jaren geleden al) dat alle communicatie van alle elektronische apparaten van iedereen ter wereld centraal opgeslagen wordt. Alle emails, sms-berichten, web-site-bezoeken, Facebook-posts, telefoongesprekken, etc. van alles en iedereen wordt op supercomputers opgeslagen. Voor uw veiligheid natuurlijk en om terroristen te kunnen pakken. Ja, ja, maar ook van “the bad guys” is alles opgenomen en vastgelegd. Inclusief harde bewijzen van al hun gruwelijke misdaden ! En dat wordt nu door de goeie gebruikt om die hele horde misdadigers aan te klagen om ze uiteindelijk achter de tralies te krijgen.
Qanon - Finishing What JFK Started | The Second Revolution: 

How Qanon Began - The Most Powerful Speech Ever Given By President Trump


Wie is Q dan eigenlijk ? Met vrij grote zekerheid kunnen we stellen dat Q zich bevindt in de militaire kring rond Trump. Maar… zou de wereld niet geschokt opveren mocht John F. Kennedy Junior zijn dood in scène gezet hebben, nu terug op het toneel verschijnen en misschien zelfs in de voetsporen treden van de huidige president ? Zou Trump, die dit politieke wespennest als miljonair en succesvolle zakenman zeker niet ingedoken is voor zijn plezier, niet het pad effenen voor een fenomenale ommekeer ? Hij is een patriot, houdt van zijn land en heeft misschien het plan opgevat om wat John F. Kennedy begon, verder te laten uitvoeren door Kennedy’s zoon ?Hoe het ook zij, er is van alles aan het gebeuren. Op hoog niveau, achter de schermen. En de wereld wordt met regelmaat geïnformeerd over de waarheid. In dat opzicht vrees ik dat mijn voorkeur voor scenario 2 uit mijn vorige mail, nl. het geleidelijk aan overgaan van het huidige fiat-geld naar crypto’s, niet mogelijk is. De crypto’s worden nu, net zoals alle andere financiële producten, gemanipuleerd met derivaten. Ten behoeve van de slechteriken die al al het geld van de wereld bezitten. De totale hoeveelheid Litecoin ooit gemined bvb, wordt momenteel om de 3 dagen allemaal verhandeld. Dit kan dus niet. Dit kan alleen als computers niet met echte Litecoin maar met derivaten voortdurend al die Litecoin over en weer kopen en verkopen. Net zoals goud, zilver, obligaties en aandelen in microseconden miljoenen keren over en weer verhandeld worden. Om de prijs te manipuleren.

Om dit te stoppen en een correcte handel te verkrijgen zal een zware crash van het huidige systeem noodzakelijk zijn. Het systeem moet crashen en dat was ook het plan. Deutsche Bank is op sterven na dood en wordt nu nog eens veroordeeld tot een zware boete voor het betrokken zijn in een witwas-schandaal van 150 miljard dollar (zie mail onderaan). Wie keurt dat dan allemaal goed, vraag ik me dan af. Als ik €10.000,- cash stort of afhaal moet de bank alles over die transactie weten. Je zou maar eens een geld-witwasser zijn !!

Met genegen groeten,

GeertWAKE UP!! Alan Greenspan built the Derivative Bubble to DESTROY the OLD System...not for it to be transferred into the Crypto Markets. 

IF the Cryptos don't steer clear of the Old System they will be controlled and manipulated just like the past system.

Crypto Crash/Exchange Fraud. Only ONE Solution! (Bix Weir)

May the Road you choose be the Right Road.

Bix Weir
www.RoadtoRoota.com

Begin doorgestuurd bericht:

Van: "Beurs.com" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Onderwerp: Net wanneer je denkt dat het allemaal niet erger kan...
Datum: 26 november 2018 om 13:26:39 CET
Let op! Beleggen neemt risico's met zich mee. Je kunt mogelijk je inleg en in sommige gevallen zelfs meer verliezen.
In deze email vind je een trade idee van een derde partij. Je bent zelf verantwoordelijk voor de opvolging van deze trades. Informatie in deze email is niet bedoeld als beleggingsadvies en geldt niet als aanbeveling tot het doen van enige belegging.
Net wanneer je denkt dat het allemaal niet erger kan...
Het aandeel Deutsche Bank is al vijf jaar in vrije val. 

Deutsche Bank noteert op de NYSE onder $10, een nieuw dieptepunt.

Het einde van de daling is nog niet in zicht.

Deutsche Bank zou betrokken zijn in een financieel schandaal volgens nieuwszender CNBC.

Zo zou Deutsche meer dan $150 miljard aan transacties van collega Danske Bank hebben verwerkt. Daar zou toch wel het een en ander goed fout mee zijn geweest…

Het zou hier namelijk over witwaspraktijken gaan, aldus CNBC. Na de bekendmaking van deze feiten daalde het aandeel meer dan 4%.

De volgende grafiek van TickerTech geeft de technische schade van het aandeel duidelijk weer…Een tijdje leek het erop dat $10 de bodem zou zijn voor Deutsche Bank, maar niets bleek minder waar…

Het aandeel blijft dus keer op keer lagere niveaus opzoeken en daar kan jij natuurlijk ook op inspelen als speculant.

Je kan Deutsche Bank namelijk shorten, zo speel je in op een verdere val van het aandeel.

Deutsche Bank is te vinden op de NYSE onder tickersymbool ‘DB’.

Auteur: Bart Peters, eigenaar Peters Global Macro, heeft geen positie in de hierboven besproken financiële activa en zal ook geen positie innemen tot minimaal 72 uur na publicatie.

TradersOnly is de Nr. 1 broker voor actieve beleggers. Open hier je rekening en wij betalen de eerste $500 aan transacties aan je terug. 

Kijk hoe ik 200.000 euro van mijn eigen centen investeer
Disclaimer: Deze publicatie van TradersOnly mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies. Alle publicaties van TradersOnly zijn bedoeld als ondersteunende informatie en vormen geen beleggingsadvies, persoonlijk advies of anderszins persoonsgebonden aanbevelingen. De lezer van deze publicatie is zich bewust van de risico’s die gepaard gaan met beleggingen en handel in financiële instrumenten alsmede de mogelijke instabiliteit van de financiële markten. De lezer is zich ervan bewust dat bij beleggen in financiële instrumenten de resultaten daarvan niet gegarandeerd zijn. De waarde van beleggingen kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De disclaimer en voorwaarden zoals terug te vinden op www.tradersonly.nl zijn tevens van toepassing op deze publicatie. 
Unsubscribe


Beurs.com
Gouverneurlaan 4
Weert, Limburg 6002EC, Netherlands

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

Activiteiten