Nieuws

Beste mensen,
 
Het is 75 jaar geleden dat we nog in oorlog waren, toch ?  Tja, de kogels vliegen niet rond onze oren, dat is een geluk, maar ik vrees dat we volop in oorlog zijn.  Nee, we lopen niet in de loopgraven, de oorlog speelt zich nu af in de hoogste regionen.  De elite, de Deep State, zij die zich reeds lang bezondigen aan de meest gruwelijke wandaden en zich het recht toe-eigenen de mensheid in een moderne slavernij te houden, hebben een geduchte tegenstander: the good guys zoals we ze noemen.  Die good guys bevinden zich ook op dat hoge niveau of hebben ten minste zicht op de plannen van the bad guys.  Onze leefwereld en die van onze kinderen, hangt volledig af van de uitkomst van die oorlog.
 
Het geldsysteem is het wapen bij uitstek, door de bad guys ontworpen en tot nog toe door hen gerund.  De reden waarom ik zo geïntrigeerd ben geraakt door dit geldsysteem is omdat ik constateerde dat zo goed als alle problemen hier op aarde toe te schrijven zijn aan dat corrupte systeem.  Gaat het om gezondheid, milieu, economie, voeding of energie ?  Het is altijd de factor geld dat maakt dat het helemaal verkeerd loopt.  Onderwijs en religie zouden daar aan ontsnappen, denkt u ?  Vergeet het maar.  Ze horen helemaal in het rijtje thuis. Nu, dit ongedekte fiat geldsysteem dat in private handen is, is aan een opvolger toe.  Elke dag ( ! ) koopt de Federal Reserve voor 75 miljard dollar aan waarborgen op van de grote banken met vers geprint geld, die terug - net zoals in 2008 - in moeilijkheden zijn.  En het is niet genoeg.  Als ze alle derivaten willen opkopen die er zijn, duurt het aan dit tempo 80 jaar om alles gekocht te hebben.  Het gebeurt nu in alle stilte, hoewel de Fed deze cijfers wel rapporteert.  Hoe lang nog, vooraleer ze terug in het congres of het parlement gaan staan met de vraag om hen te redden ?  Met de 700 miljard van 2008 zullen ze er niet geraken.  Misschien vragen ze nu wel om 20.000 miljard ?
 
The bad guys hadden en hebben het plan opgevat om de dollar te digitaliseren tot crypto-munt.  Zeg maar een dollarcoin.  Als het Facebook niet is die zijn Libra gaat lanceren, zullen het de centrale banken zijn die de dollarcoin (of hoe ze het ook gaan willen noemen) zullen creëren. Dit artikel bij Coindesk laat niets aan de verbeelding over.  Maar hoe je het ook draait of keert, het derivatenprobleem wordt er niet mee opgelost.  Gaan we dat nog 80 jaar met ons meeslepen en door onze kleinkinderen laten oplossen ?  Gaan we onze euro en dollar inwisselen voor een dollarcoin en er terug een nul of twee afpietsen, zoals we nog maar 20 jaar geleden ook gezien hebben toen de Belgische Frank en de Gulden tot Euro gebombardeerd werden ?
 
Nee toch ?  Als het aan ons lag - de gewone mensen - gaan we deze keer de banken niet nog eens hun zin geven.  We weten nu wel beter.  Wat wij nu weten, wisten the good guys al vele jaren geleden.  Zij werken of werkten voor the bad guys in die centrale banken en hebben een plan bedacht: laat hen geld printen tot in het oneindige.  Leg die banken niet te veel reguleringen op zodat ze door hun hebzucht zichzelf vernietigen.  Vandaag staan we dus zo ver.  Banken moeten gered worden of ze vallen om.  Maar hoe moet het dan verder als de banken niet meer gered gaan worden ?  En nu kennen we ook het antwoord.  The good guys hebben de plannen van de gecentraliseerde dollarcoin ingekeken en er een gedecentraliseerde versie van gemaakt: Bitcoin !  Van niemand eigendom, door niemand gestuurd, niet tegen te houden en een mathematische code die al 10 jaar feilloos werkt.
 
Het is duidelijk: beide partijen willen het einde van het huidige geldsysteem.  En we gaan zonder twijfel richting digitale valuta.  Goud en zilver zullen natuurlijk enorm in waarde of koopkracht toenemen, maar we gaan er niet mee gaan betalen.  Die tijd is voorbij.  Daarbij, al het goud is toch al in handen van diezelfde elite, daar zouden we als mens niet veel mee opschieten.  Hoewel Bitcoin niet het meest ethische geldsysteem zal zijn, is het wel beter dan wat we nu kennen en veel beter dan de dollarcoin, die de mens onder totale controle zou brengen van een gecentraliseerde macht.
 
Als je nu beseft hoe klein die Bitcoin of cryptomarkt is ten opzichte van al het geld in de wereld, dan besef je hoeveel die in waarde (koopkracht) zal toenemen van zodra de pleuris uitbreekt.  Bill Gates of Warren Buffet alleen al kunnen met hun vermogen 6 tot 8 keer de gehele cryptomarkt kopen.  Goud en vooral zilver zal snel uitverkocht geraken.  Je zal er als particulier gewoonweg niet meer aan geraken.  Bitcoin echter gaat gewoon stijgen in prijs.  En wie ze nu heeft, zal ze duur kunnen verkopen, als je dat al zou willen.
 
Dus… Mocht je nu denken: “ik heb geen geld (te veel), dus ik ga me niet riskeren in zo’n speculatieve beleggingsmunt”, dan begrijp je niet waar dit over gaat.  It’s all about understanding.  Koop elke week voor €50,- Bitcoin (of een andere goede crypto) in plaats van het te spenderen in de winkel of aan spullen die je niet nodig hebt.  Je stelt er jouw toekomst mee veilig !
 
En mocht je er aan twijfelen: in the end, the good guys always win !!!
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
P.S. Bij voldoende interesse geef ik nogmaals een informatiedag of workshop rond Bitcoin en “Zelf crypto’s beheren”.  Zonder dat iedereen zijn laptop meebrengt.  Het praktische deel van het dagprogramma wordt dan geprojecteerd en van A tot Z gedemonstreerd.  Zo vermijden we te veel tijdverlies om iedereen zijn configuratie goed te krijgen.  Wie interesse heeft, nodig ik uit dit formulier in te vullen.  De lokatie die het meest geselecteerd wordt, zal bepalen waar de workshop zal plaats vinden.
 
 
 
 
 
 
 
Roota called it and it's playing out as PLANNED!! The bailouts were just massively increased...and will intensify over the next few weeks. 
 
Economic chaos is guaranteed...and Roota KNEW the exact date!!
 
AGAIN! Fed Announces HUGE Increase in Repos as "End Game" Plays Out!! (Bix Weir)
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PO Box 10626, Oakland, CA 94610, USA

Unsubscribe | Change Subscriber Options

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva