Nieuws

Beste mensen,

 

“Mondmasker verplicht”.  Je kan geen winkel of openbare plaats meer binnen of er hangt een bordje.  Bewakers zorgen er voor dat je slechts binnen komt met een mondkapje op, je afstand houdt, je handen desinfecteert en je de pijltjes volgt op de grond.  Waren we een tijd terug alleen maar bang voor de potentiële terrorist in een grote stad, nu is het onze medemens die ons naar het leven staat als hij de regels niet volgt.  Wie neemt nog de moeite om te onderzoeken hoe effectief deze maatregelen zijn als de gehele wereld, zo lijkt het wel, het er over eens is dat we ons op deze manier kunnen beschermen ?  Die virussen vliegen door dat mondmasker zoals regendruppels door een kippengaas.  En als je kijkt hoe mensen die mondkapjes opzetten, naar beneden trekken, van een flesje water drinken, hun telefoon hanteren en dat ding dan terug op hun gezicht plaatsen… Het is te gek voor woorden.  Neem eens de tijd om wat onderzoek te doen, zoals het bekijken van deze video en vorm jouw eigen mening.

 

Maar hoe kan het dan dat al die experten, die politici, de nieuwskanalen en zo vele mensen waar wij naar opkijken dezelfde taal spreken ?  Het kan toch niet dat ze allemaal corrupt zijn en leugens verkondigen ?  Nee, dat kan niet.  Hoe zit dat dan ?  Eerlijk gezegd, sta ik er zelf van te kijken.  Maar ik heb wel zo mijn vermoedens…. Ik was jong en zeer ambitieus.  Als twintiger lid van de vormingsbeweging JCI International of ‘De Jonge Kamer’.  Ik klom op in de organisatie en maakte deel uit van een commissie op nationaal niveau om de reis naar Puerto Rico te organiseren, waar de nieuwe wereldvoorzitter zou worden verkozen, waaronder een Belg, die we allemaal keihard steunden.  Een vol jaar werkten we, week na week, met ontelbare vergaderingen, om een eindrapport af te leveren aan de voorzitter van Jaycees Nationaal.  In minder dan 2 minuten tijd veegde hij al ons werk van tafel.  Het was al beslist met welke Tour Operator, welke vliegtuigmaatschappij, welk hotel etc. de reis voor de 150 deelnemers zou geregeld worden.  Pas veel later begreep ik dat mijnheer de voorzitter met zijn gezin al eens op prospectie mocht in het luxueuze oord om ter plaatse al wat voorbereidend werk te doen.  Hoe hoger ik opklom in de organisatie, hoe meer corruptie ik zag.  En de cijfers waren nog niet eens om van te dromen.  Het kwam tot een climax toen ik de wereldvoorzitter van dat moment ging opzoeken op een congres in Keulen om hem te vertellen dat hij allicht een type paling was die in een emmer snot aan het rond spartelen was.  ‘Hoezo ?’ vroeg de verbaasde wereldvoorzitter op mijn niet zo diplomatieke uitlating.  Ik vertelde hem dat, om wereldvoorzitter te kunnen worden, je je in zo vele bochten moet kunnen wringen, zo vele afspraakjes moet kunnen nakomen met al die gelieerde partijen, dat je onmogelijk nog vrij en oprecht een beleid kan voeren dat het goed voor heeft met de basis.  “Ach”, zei de meer diplomatieke man, “het is waar dat je niet zo maar aan de top kan komen, maar eenmaal aan de top kan je het systeem wel veranderen naar beneden toe”.  Daar moest ik het dus mee doen, er van uit gaande dat mensen uiteindelijk toch het goede kiezen voor de gewone man.

 

Toen ik in Zottegem op het podium stond naast minister Johan Sauwens, omringd door de collega’s van de Rotary en de Lions Club, kreeg ik zo waar een vreemd gevoel in mijn buik.  Ik “voelde” dat ik deze omgeving van stropdassen niet meer wou.  Ik zou niet nog een keer verzeild geraken in een kluwen van situaties, corruptie, leugens en geheimhouderij.  Meerdere van mijn vrienden-collegae JCI’rs vervolgden hun weg naar andere verenigingen zoals Kiwanis, De Ronde Tafel, Lions en Rotary waar je enkel kan toetreden op uitnodiging.  Ook ik kreeg uitnodigingen maar iets in mij weerhield mij om het goede werk verder te zetten in deze hogere elitaire genootschappen.  Het is pas vele jaren later dat ik begreep dat al deze verenigingen aan de basis veel goed werk leverden, maar uiteindelijk visvijvers waren voor de hoger geprezen, vaak ook geheime, genootschappen.  Hoewel ik er geen deel wou van uitmaken, bleef dit wereldje me boeien en door het lezen van vele boeken kan ik nu aanvaarden dat het verhaal van Roos in jeugdherinneringen aan hoge kringen geen fabeltje is.  Ik verslond tijdens en na de Dutroux-affaire alle mogelijke boeken en publicaties die enig licht konden brengen op de waarheid van gebeurtenissen, nu die zo dicht bij ons, ons Belgenland deed huiveren en beven.  Toch bijzonder dat een persoon als Daniël Cardon de Lichtbuer, lid van het genootschap “Cercle de Lorraine” oprichter en voorzitter kon worden van Child Focus, wetende dat zijn collega leden van die club genoemd werden deel uit te maken van het ‘milieu’. Ik citeer (Cfr Beyond the Dutroux affair): “To clarify, that milieu appears to be the highest level child abuse milieu”.

 

Covid-kids.jpg

 

Dus… Als ik in een onbelangrijke vereniging wou opklimmen in de hiërarchie, leerde ik al hoe ik me diende te gedragen als er geld en macht aan te pas kwam.  Elk weetje van ‘iemand', dat het daglicht schuwde, werd netjes bewaard om ten gepaste tijde op tafel te leggen om zo de beslissing van die persoon ietwat te kunnen bijsturen.  En die 'iemands' zijn vandaag de advocaten, rechters, politici, bankiers, commissarissen, voorzitters die onze maatschappij besturen.  Ik herinner me nog dat ten tijde van de bankencrisis in 2008, onze premier Yves Leterme, op de TGV sprong naar Parijs om met Etienne Davignon te overleggen.  Als je wilt weten wie hier de baas is van wie: Yves Leterme zit in het deel ‘Government’ helemaal onderaan de machtspiramide in het plaatje hieronder uit de film ’Thrive’.  Davignon, als voorzitter van de Bilderberggroep, helemaal bovenaan, in het alziende oog !  Ik zag onlangs de film ’Sisterhood’ op TV.  Deed me denken aan de film ’Skull & Bones’.  Als broeder of zuster in een geheim genootschap, ben je verplicht jouw medebroeder of -zuster ter hulp te komen.  Hollywood toont onder de noemer ‘fictie’ hoe het werkelijk zit.  De werkelijkheid overtreft de fictie van Hollywood.  Als het elitair is en geheim, kan het niet goed zijn !  Zijn ze dan allemaal corrupt ?  Natuurlijk niet, maar wie wil zijn goed betaalde en macht verstrekkende job opgeven in ruil voor wat oprechte ethiek ?  Er zijn er, ja.  Zoals de president van Burundi, die het lef had om de WHO zijn land buiten te gooien.  Dat doe je niet ongestraft. Hij overleed kort nadien aan een hartaanval.

 

 

PastedGraphic-1.png

 

Hoe lossen we dit dan op, zal je vragen ?  De oplossing zal niet van bovenaf komen.  Het zou niets minder betekenen dan het inleveren van hun geld en macht.  De oplossing zal van onderuit moeten komen: individuele bewustwording.  Hoe erger de wereld er aan toe is, hoe meer mensen zullen beseffen dat het hele plaatje niet klopt.  En zelf individueel hun eigen bewuste keuzes maken.  Informeren, op onderzoek gaan, nadenken en voelen.  Luisteren naar wat bvb dr. Carrie Madej zegt over het komende Covid-19 vaccin.  Is dat onzin ?  Of zit er waarheid in haar verhaal ?  Straks worden miljoenen mensen hun huis uit gezet omdat ze geen job meer hebben en hun lening niet meer kunnen afbetalen.  Wat zullen die mensen gaan doen, denkt u ?  Op de stoep voor hun lege huis staan jammeren ?  De misdaad in trekken om hun kinderen eten te kunnen geven ?  Of het systeem, die hen zogezegd goed beschermt tegen alle onheil van de wereld, de rug toe keren ?

 

Met genegen groeten,

 

 

Geert

 

P.S. September wordt een gevaarlijke maand waarbij de zilvermarkt op ontploffen zal staan.  Koop nog wat (fysiek) zilver nu het nog kan !

 

 

 

Martin Vrijland  De coronavirus covid-19 neus test is extreem pijnlijk en neemt waarschijnlijk uw DNA af

 

Face Masks - Helpful or Hoax?  https://youtu.be/XFnUGSr3fw0

 

De masker-gekte in symbolisch perspectief…  De elite hecht belang aan rituelen, en dat is met Corona niet anders

 

Oud-huisarts legt in 11 minuten uit wat ze met je van plan zijn  https://www.ninefornews.nl/oud-huisarts-legt-in-11-minuten-uit-wat-ze-met-je-van-plan-zijn/

 

De waarheid achter corona en De Nano-chip van Mark Rutte – CSTV  https://commonsensetv.nl/fascistische-superstaat-met-nanochip-of-het-oude-normaal/

The Final Wakeup Call: http://finalwakeupcall.info

Bitcoin uitleg: Het belang van een hardware wallet om cryptocurrency te beveiligen:  https://youtu.be/Xb9mAKwBcTo

 

SILVER! "Pay Me My Silver NOW!" (Bix Weir)  https://youtu.be/-U6R27WQr58

 

MARKET REPORT FRI JULY 17 2020  https://youtu.be/dOff5Q9wy4Y

 

 

 

Doorgestuurd:

 

Onderwerp: " Als er iets niet klopt, klopt er helemaal niets. En daarmee is alles gezegd. ”
 

Beste allen,

 'het aantal "besmettingen" stijgt schrikbarend !!  Landen en regio's krijgen nu kleurcodes om te bepalen of er extra maatregelen noodzakelijk zijn. In België zijn mondmaskers nu ook in de winkels verplicht. En wellicht zullen de maatregelen in de nabije toekomst alleen maar verder verstrengen.

 

Het lijkt er dus op dat het virus nog steeds actief is, en dat we op onze hoede moeten zijn. Het sluimert nog steeds volgens onze virologen. Maar is dat wel zo ?

 

De test die gebruikt wordt is de PCR-test. Wat zegt deze test eigenlijk ?

 

Ten eerste, wegens onderzoekstechnische redenen zijn er altijd een aantal VALS positieven. Dit betekent dat de test aangeeft dat je 'besmet' bent terwijl dat in feite NIET het geval is.

Onderstaande link geeft heel mooi aan dat op 100 testen er altijd 1 vals positief is. Deze gegevens zijn afkomstig van een gerenommeerd medisch tijdschrift.

https://www.bmj.com/content/369/bmj.m1808  

 

Dit betekent dus ook dat hoe meer je test, hoe meer positieve testen je zult vinden. Bijvoorbeeld, indien je 50.000 testen uitvoert zullen er steeds 500 VALS positief zijn.

 

Dit betekent dus ook dat je nog 1000 jaar deze test kunt uitvoeren, er zullen binnen 1000 jaar nog altijd 1% van de mensen vals positief getest worden.

 

Ten tweede, deze test kijkt of er een stukje genetisch materiaal gevonden kan worden dat specifiek is voor COVID-19. Maw, de test geeft aan of je DRAGER bent van dit erfelijk materiaal.

Echter, het zegt NIETS over de activiteit van het virus. Oftewel, je kan de infectie enkele maanden geleden doorgemaakt hebben, de virusactiviteit kan volledig uitgedoofd zijn, en toch kan het resultaat (nog) positief zijn.

 

De media hebben de mond vol van het aantal 'besmettingen'. Hiermee bedoelen ze eigenlijk of iemand 'positief getest' is.

Een positieve test zegt echter NIET of je besmettelijk bent, het zegt dus NIET of je het virus aan iemand anders kan doorgeven.

 

Dus: 

 

in de media:  BESMET = POSITIEF GETEST

 

BESMET  ZIEK

en

BESMET  BESMETTELIJK

 

 

 

Over de PCR-test zegt de uitvinder zelf: 

 "PCR cannot be totally and should never be used as a tool in the diagnosis of infectious diseases.”  (Kary B. Mullis)

 

 

 

 

Hoe komt het dan dat het aantal positieve testen stijgt ?

Dat is heel simpel, er worden honderden keren meer testen uitgevoerd dan in het begin van de epidemie !

Meer testen = meer positieve resultaten

Bijvoorbeeld: in Nederland zijn de a

 

Heel opvallend hierbij is dat er meer positieve testen zijn, terwijl het aantal zieken daalt (!), het aantal hospitalisaties daalt (!), en het aantal doden zo goed als nul (!) is geworden. (zie ook grafieken in bijlage)

 

Dit doet heel sterk vermoeden dat het virus UITGEDOOFD is ! De PCR-test meet dus enkel een restant van een infectie met COVID-19. Het virus zelf is al bedwongen en dus NIET ACTIEF meer.

En nog een stap verder...  meer positieve resultaten betekent dus ook dat er meer mensen de infectie bedwongen hebben, en dat ze dus immuun geworden zijn. Anders gezegd, meer 'besmettingen' is eigenlijk alleen maar GOED nieuws ! Behalve indien men wil VERMIJDEN dat het virus uitdooft door onze eigen (groeps)immuniteit...

 

Oftewel, het lijkt er zeer sterk op dat men redenen ZOEKT om ons bang te houden, om onze grondrechten te blijven afnemen, om tot (verplichte) vaccinatie over te gaan.

 

BEDENK: Coronavirussen behoren tot de verkoudheids/griepvirussen. In de zomer zijn er GEEN verkoudheden, en is er GEEN griep. In het najaar wanneer het kouder en vochtiger wordt zullen de infecties opnieuw toenemen (oa infecties met coronavirussen). Dit is NORMAAL. Elk jaar opnieuw zorgen coronavirussen voor een toename van infecties.

Nochtans zal het in oktober/november mogelijk weer alle hens aan dek zijn omdat opnieuw infecties met COVID-19 geconstateerd worden. Een tweede golf is niet alleen zeer waarschijnlijk, het is ook logisch en normaal ! Je hoeft hier geen wetenschapper en al helemaal geen helderziende voor te zijn. Coronavirussen zijn al honderden jaren verantwoordelijk voor infecties, en ze zullen dat nog honderden jaren zijn. Geen enkel vaccin zal hier verandering in kunnen brengen.

 

 

"Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins" (Huisarts Rob Elens)

 

 

Nog een slotbemerking:

Initieel ging het over de DODENtol van het killervirus. Uit de cijfers blijkt nu dat het aantal doden vergelijkbaar is met een strenge seizoensgriep.

We hebben de coronagolf overleefd, en er zijn nauwelijks of geen doden meer. Je zou dus verwachten dat we ons normaal leven opnieuw kunnen oppakken.

Maar nee... Wat doet men ? We zijn overgeschakeld naar BESMETTINGEN ! (waarvan ik hierboven heb aangetoond dat dit in hoofdzaak restanten zijn van een virus dat niet meer actief is).

Waarom doet men dit ?

Voor de 'awareness', oftewel om ons bang te houden ?

Om een brug te maken naar het najaar ?

Om een brug te maken naar een golf met nieuwe doden en een NIEUWE dodentol (wat jaarlijkse kost is, de seizoensgriep brengt ELK jaar een golf met doden met zich mee) ?

Om te kunnen zeggen 'Zie je wel, we hebben het voorspeld' ??

Om te kunnen rechtvaardigen dat er nieuwe (en nog strengere) maatregelen moeten ingevoerd worden ? Een tweede lockdown ? Contact en tracing ?

Om ons te leiden naar vaccinaties als voorwaarde om terug naar 'NORMAAL' te kunnen gaan ?

En om dan te constateren dat onze samenleving dermate is veranderd dat 'NORMAAL' een vage herinnering is geworden... ?

 

 

“The best way to take control over a people and control them utterly is to take a little of their freedom at a time, to erode rights by a thousand tiny and almost imperceptible reductions. In this way, the people will not see those rights and freedoms being removed until past the point at which these changes cannot be reversed. -Adolf Hitler

 

  

 Nog enkele interessante links mbt de PCR test:

https://indignatie.nl/2020/06/27/covid19-pcr-tests-zijn-wetenschappelijk-zinloos/

https://debataafschecourant.wordpress.com/2020/04/09/het-fabriceren-van-een-illusie-pandemie-door-diagnostische-test/

https://www.weblyf.com/2020/05/coronavirus-the-truth-about-pcr-test-kit-from-the-inventor-and-other-experts/

https://off-guardian.org/2020/06/27/covid19-pcr-tests-are-scientifically-meaningless/

 

 

Feedback is steeds welkom.

De informatie uit deze mail mag gedeeld worden.

 

Met genegen groet,

Koen

 

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva