Nieuws

Beste mensen,

Gisteren was een bijzondere dag. Niet alleen was het 21 oktober 2018, wat volgens sommigen de datum was op de munt die rond de feniks zijn hals hangt en dus een datum van belang kon zijn, het was ook de studiedag van Brecht Arnaert van MacroTrends. Voor de eerste keer kon ik kennis maken met Brecht en deelgenoot zijn van zijn ongelooflijke kennis. Niet alleen op financieel-economisch vlak is Brecht een autoriteit, wat hij gisteren te kennen gaf getuigt van een zeer diepgaande studie en begrip van het werelds gebeuren. Het ging gisteren voornamelijk over 9/11 (zie bijlage). Wat er op die dag namelijk werkelijk is gebeurd, door wie, waarom en wat wij als gewone mens hiertegen kunnen doen…. Ik werd tot tranen toe bewogen te beseffen hoe sommige mensen in de wereld letterlijk hun leven op het spel zetten om de waarheid hierover helder te krijgen en deze kenbaar te maken door het in detail uit te schrijven en te publiceren. Verbluffend !

Op financieel-economisch vlak werd er niet zo veel gesproken, maar ik noteerde wel een nieuwe datum die van belang kan zijn: 11 november 2018. Ik geloof dat er in 2018 op financieel-economisch vlak nog een en ander staat te gebeuren. Om het even welke datum er iets speciaals zou kunnen gebeuren, het is volgens mij van belang om voorbereid te zijn. Brecht hamert op het feit om een belangrijk deel van jouw vermogen in fysiek goud aan te houden. Absoluut. Nu is het geen tijd meer om risico’s te nemen binnen het bankensysteem. Fysiek edelmetaal aanhouden is van belang. En naar mijn mening moet je natuurlijk ook een portefeuille aan crypto’s aanhouden, want dit wordt volgens mijn overtuiging het geld van de toekomst.

Terwijl Bitcoin en de meeste andere munten nauwelijks bewegen springen 2 munten die Bix Weir al een tijdje aanprijst in het oog: Veritaseum en Salt. Veritaseum is een oplossing om (aandelen)beurzen en (crypto)exchanges te automatiseren. Zonder manipulatie ! Op dit ogenblik wordt een fysieke kilo goud honderden keren verkocht op papier. Zilver wordt massaal heen en weer gekocht en verkocht om de prijs te manipuleren ten behoeve van de grote spelers. Dat heeft niets meer te zien met het echte fysieke zilver. Die afgeleide producten of derivaten zijn op dit ogenblik buitensporig in omvang. Dit kan niet blijven duren. En als iets niet kan blijven duren, dan stopt het ! Daarom al die waarschuwingen tegenwoordig dat je je moet terugtrekken uit die papieren effectenhandel. Als de bom barst - en die zal barsten - vlucht al dat geld naar goud, zilver, cash en… crypto’s. Als er dan beslist zou worden om dat gemanipuleer op de financiële markten een halt toe te roepen en gezocht gaat worden naar een eerlijk verhandelsysteem, zal men kijken naar technologische oplossingen. En Veritaseum staat klaar om dit over te nemen. De technologie is zelfs al goedgekeurd door de Amerikaanse toezichthouders. Het is eigenlijk een kwestie van wachten op de crash om over te schakelen naar een veel ethischer systeem om aandelen, goud, crypto’s etc te gaan verhandelen. De waarde van de Veritaseum-token zal op dat ogenblik enorm toenemen. Maar… Het is niet zo simpel om die VERI in portefeuille te nemen. Gezien deze technologie exchanges kan vervangen, zijn er nauwelijks exchanges te vinden waar je ze kan kopen. En het is telkens bang en lang wachten vooraleer deze tokens werkelijk (fysiek) naar jou toe gestuurd worden. Waar je ze vindt worden ze vnl gebruikt om te traden (dagelijks kopen en verkopen). Dat is iets wat ik niet doe. Ik hou ze aan op lange termijn omdat ik geloof in de technologie en zijn inzetbaarheid.

Salt is een token om leningen te automatiseren. Het principe is dat je crypto’s stalt als onderpand voor een lening in fiat-geld. Je plaatst dus Bitcoin of Litecoin bij https://www.saltlending.com/ om euro op jouw bankrekening te krijgen. Jouw gestalde crypto’s blijven van jou, zolang je maar jouw lening terugbetaalt. Zo kan je een auto of wat anders kopen zonder dat je jouw crypto’s hoeft te verkopen. En de auto is van jou en wordt niet gebruikt als waarborg ! Stijgt de waarde van jouw crypto’s, dan kan je meer lenen. Daalt de waarde van jouw crypto’s, dan dien je meer crypto’s te sturen of worden de crypto’s gebruikt om het evenwicht tussen de lening en het onderpand in evenwicht te houden. Dit systeem zou wel eens gigantisch kunnen doorbreken waardoor de waarde van de Salt-token ook enorm kan gaan toenemen. Ik heb de intentie om dit eens uit te proberen. Benieuwd of het allemaal zo veel vlotter verloopt dan een lening vragen bij de bank ?

Stuur me een mail indien je een aanpassing wilt van uw portefeuille en bvb VERI en/of SALT wilt toevoegen. Ik help jou dan met de technische aspecten om dit rond te krijgen.

Met genegen groeten,


Geert
Crypto-helpdesk-man !

 

Begin doorgestuurd bericht:

Van: "Bix Weir" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;
Onderwerp: Bitcoin's Stable...but VERI and SALT are BOOMING!! (Bix Weir)
Datum: 21 oktober 2018 om 20:37:09 CEST
Aan: "Geert De Vleeschouwer" <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.;


All markets love to go to extremes and the UNDERVALUATION of some of my favorite alt coins has been startling...but something has changed with Veritaseum and Salt Lending!

When the tide heads back out to sea for the cryptos you'd better be on board those altcoins that have continued to build out their original plans.

Trillions of dollars from the old system will be looking for a home and the tiny, undervalued altcoins cannot handle that kind of money flow without blowing sky high!

Hang on tight!

Bitcoin's Stable...but VERI and SALT are BOOMING!! (Bix Weir)
https://youtu.be/FNwUV7ZbKB0

May the Road you choose be the Right Road.

Bix Weir
www.RoadtoRoota.com
 

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva