Nieuws

Beste mensen,
 
In de boekenkast van mijn ouders staan sinds eind de jaren 1970 twee bijzondere boeken.  Ik knipte in die tijd puntjes uit de verpakking van producten en we verkregen zo af en toe een boek van Lecturama.  Die 2 boeken gaan over toekomstige voorspellingen en paranormale eigenschappen.  Ik neusde graag in die boeken en ik herinner me dat ik als kind zei dat ik nooit naar New York zou reizen als ik groot was, omdat er voorspeld was dat New York op een gegeven moment in vuur en vlam zou staan, met een enorme explosie en met grote torens afgebeeld op de foto.  Die boeken beschreven naast telepathie en andere vormen van helder zien wat in die tijd in militaire kringen ontwikkeld werd als "remote viewing” en sindsdien meer en meer wetenschap is geworden.
 
Door in alfa-toestand (slaapdronken maar toch nog bewust) of in diepe meditatie te gaan en je te focussen op een thema kan je helder zien.  Je kan kijken naar gebeurtenissen in het verleden en de toekomst.  Dick Allgire heeft een kanaal op YouTube met als naam “Crypto-viewing”.  Omdat ik als kind al gefascineerd was door dit soort paranormale gaven en mijn huidige passie voor crypto's, trekt dit kanaal me allicht bijzonder aan.  Een ongekend iemand - de opdrachtgever - kan aan de Remote Viewer een opdracht geven om te kijken naar een bepaald gegeven in verleden of toekomst.  In alfa-toestand en gefocust op het thema ziet de remote viewer dan beelden (zoals in een droom) betrekking hebbende op het thema.  Bix Weir heeft zo’n opdracht gegeven door alleen een nummer te geven aan de remote viewer.  Achter dat nummer zat de vraag wat er zich heeft afgespeeld in de Grand Canyon in lang vervlogen tijden.  Bix weet dat er in de Grand Canyon massaal veel goud is opgeslagen, getuige de kranten van de New York Times uit die tijd.  Zo veel zelfs dat in 1913 het financiële stelsel aan hyperinflatie ten onder zou zijn gegaan, mocht dat goud boven gehaald zijn.  Dat is volgens Bix de echte reden waarom de Fed werd opgericht en de Grand Canyon afgesloten werd voor het publiek.
 
Dus, zonder te weten wie de opdrachtgever was en waarover de vraag gesteld werd, stelde Bix aan Dick Allgire en zijn collega’s dmv een nummer de vraag wat er precies gebeurd is in de Grand Canyon.  Het resultaat ziet u in Answers In Time: Remote Viewing The Grand Canyon Mysteries, een video die eerst enkel voor betalende abonnees bestemd was op zijn Patreon-channel, maar nu vrijgegeven is op YouTube.  Het bevestigt (opnieuw) dat een specie - ik noem ze de Annunaki - hier in lang vervlogen tijden (voor ons als mens toch) hier kwamen om het goud in onze planeet op te delven…
 
Volgens Dick Allgire hebben die figuren, die hier genoemd als de elite van ons financieel systeem nog steeds hun afgezanten hebben, dus plannen om over te schakelen naar een nieuw monetair systeem.  Nationale munten zijn nu niet meer nodig. Migranten overspoelen Europa en (ondanks een nog te bouwen muur) Amerika.  Grenzen vallen weg.  Een munt die wereldwijd zonder grenzen kan gebruikt worden breekt door: Bitcoin.  Maar er zijn vele andere crypto-currencies die het levenslicht zien.  Wat zit daar achter ?  Wel, volgens Dick zullen het de grote multinationale bedrijven zijn die de wereld zullen domineren met dit nieuwe monetaire systeem.  Regeringen zijn op dit ogenblik al onderschikt aan deze multinationals.  De lobbyisten van de grote bedrijfsreuzen bepalen wat de wet voorschrijft.  IBM heeft met Stellar een crypto-munt waarmee het bedrijven helpt de blockchain-technologie te integreren in hun bedrijfsprocessen.  Samsung zet hun Theta-token van de Ethereum blockchain over naar hun eigen main-net.  Facebook lanceert midden dit jaar zijn eigen crypto-munt op zijn platform.  We gaan naar een wereld waar je zal betalen in een bedrijfsmunt.  En aangezien er veel van die crypto-munten gaan zijn zullen die omgeruild moeten kunnen worden waardoor je “centrale exchanges” zult hebben die - in handen van de bad Guys - opnieuw een totale controle zullen hebben over alle transacties van de mensheid.
 
En…  JP Morgan, de bank die dagelijks zo’n 6 triljoen dollar verplaatst, heeft een eigen crypto-munt ontworpen: de JPM-coin.  Elke JPMcoin is gelijk aan een dollar.  Net als The Bank of Japan trouwens, die een crypto-munt koppelt aan de Yen…  Daar gaan we dus weer !  Je creëert een crypto-munt uit het niets en je zegt dat elke coin gekoppeld is aan de nationale munt.  Dit lijkt erg goed op de goudsmid die vroeger merkte dat hij maar een fractie van het goud diende te hebben in zijn kluis.    Het goud wordt nooit allemaal tegelijk opgevraagd (behalve dan bij een bankrun) en dus kan je 100% papieren beloftes uitschrijven terwijl je maar 10% aan goud liggen hebt.  Als JP Morgan zijn dagelijkse transacties met zijn eigen ontworpen crypto gaat uitvoeren, hoeft hij ook maar een fractie aan echte dollars te hebben.  De klant denkt toch dat hij dollars heeft als zijn computer een cijfer in JPMcoin aangeeft.  Man, man… wat een wereld…
 
Bix Weir en Dick Allgire zijn vrienden en zijn grote voorstanders van crypto-currencies.  Toch zijn ze verdeeld in hun perceptie.  Volgens Bix kunnen crypto’s de mens bevrijden van hun financiële slavernij.  The good guys zijn op hoog niveau in een oorlog verwikkeld met The bad guys.  Bix strijdt mee met the good guys en hoopt met een wereldwijde crash van het bankensysteem een einde te stellen aan hun eeuwenlange hegemonie.  Dick ziet het minder rooskleurig en voelt zich gevangen in een systeem dat al lang gepland is en nu een nieuwe fase in gaat.  Beiden zijn fervente aanhangers van crypto’s.  Voor Bix is het de bevrijding van onze financiële ketens op weg naar vrijheid.  Voor Dick is het meer een bescherming tegen het failliet van het huidige systeem in de wetenschap dat je niet kan winnen in een systeem dat al zo lang gedomineerd wordt door zij die de mens als hun eigendom zien…. 
 
I sat down with Dick Allgire to hash out our differences and explain our positions...not sure we got anywhere but we will ALWAYS stay great friends and colleagues!!
 
Here's part 1 of the discussion...
 
Bix Weir & Dick Allgire...Fighting for FREEDOM!! (Part 1)
 
Nu, wat betreft Remote Viewing heb ik begrepen dat iedereen, mits enige oefening, dit kan aanleren.  Ik weet dat meerdere lezers van deze nieuwsbrief ervaring hebben met meditatie.  Zelf heb ik ook een lang traject afgelegd waarin meditatie een voorname rol speelde.  Maar ik heb het nog nooit toegepast zoals het bij Remote Viewing wordt gedaan.  Dus… lanceer ik een experiment.  Ik was onlangs op een lezing over Remote Viewing waarbij de spreker ons aangaf hoe zo een experiment uit te voeren.  Stel dat ik iets wil weten uit de toekomst.  Om het simpel te houden een ja of nee antwoord op mijn vraag.  Dan zeg ik aan een remote viewer dat ik een e-mail ga sturen op een specifieke datum met een foto er in.  Ik kan als onderwerp van de mail een code of nummer meesturen.  Ik vraag aan de remote viewer om in meditatie te kijken naar de e-mail die ik zal sturen (en ik moet hem natuurlijk ook effectief sturen) en te schetsen wat hij ziet.  De remote viewer beschrijft vervolgens wat hij ziet en communiceert dit terug aan mij.  Dus… voor wie er zin in heeft, volgend experiment:
 
Ik vraag vandaag (1 maart 2019) welke foto ik per e-mail zal sturen op 20 maart 2019 met als onderwerp 1QTR2ZA.  Wie wil remote viewen stuurt mij ten laatste op 12 maart 2019 een beschrijving (van de foto) wat hij ziet.  Op 20 maart stuur ik dan effectief de foto naar diegenen die mij hierover geschreven hebben.  De foto is 1 van de 2 : ja of nee op mijn vraag.  Op 20 maart is het antwoord op mijn vraag namelijk algemeen gekend.  Daarna leg ik uit welke vraag het betrof, welk het antwoord is en of jouw voorspelling of helder zien correct was.  Wie er zin in heeft, nodig ik uit om dit eens uit te proberen.
 
Naast Bix Weir en Dick Allgire volg ik ook Glen van The Delta Report en Financial Turmoil explained graag.  Hij gebruikt veel beeldspraak waarmee je een complex gegeven heel eenvoudig met een vergelijkend beeld kan uitleggen.  In de video WEALTH TRANSFER INTO CRYPTO CURRENCY’S legt hij de huidige toestand van ons financieel systeem uit aan de hand van een scheikundeproef op school.  Als je een vat water (ons geldsysteem) dat onder druk staat door verhitting afkoelt met water (vroeger gecreëerd geld terug vernietigen: quantitative tightening) dan lijkt het vat tot net voor de implosie nog helemaal normaal te functioneren.  Dat is wat gebeurde bij de bankencrash in 2008.  Zelfs als je weet wat er gaat gebeuren, schrik je nog heftig op het moment van de crash.  En zoals we weten is de situatie van 2008 alleen maar erger geworden...
 
Ik meld nog met droefheid het heengaan van onze Belgische monetaire voorvechter van complementaire munten : Bernard Lietaer.  Ik mocht Bernard een paar keer ontmoeten en werd gegrepen door zijn passionele gedrevenheid om ons monetaire stelsel aan te vullen met complementaire munten.  Het brengt meer flexibiliteit en zeg maar menselijkheid, vriendelijkheid, samenwerking en genoegen in onze dagelijkse handel.  Je vindt in bijlage een interview van hem dat me aangeleverd werd door een vriend die verschillende werken van hem, waaronder zijn boek “Het geld van de toekomst”, vertaald heeft.
 
Tot slot nog iets voor de agenda: op zondag 31 maart geef ik de workshop “Werken met een hardware wallet”.  Voor diegenen die nog niet zelf hun crypto’s beheren en daar wel toe bereid zijn.  En voor diegenen die nu al werken met de Ledger Nano S maar wat extra inzicht en ondersteuning kunnen gebruiken.  Kostprijs €70,- voor klanten, €120,- voor niet-klanten.  Inclusief middagmaal.  Details volgen nog maar aanmelden kan nu al.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

Activiteiten