>

Presentatie Bitcoin, oplichting of wereldmunt ?

08 september 2019

Beste mensen,

 
Ik heb de presentatie die ik mocht geven op 2 september te Sleidinge in de vorm van een video on-line gezet op YouTube.  Nog zonder tekst of geluid, daar zou ik eens tijd moeten voor vrijmaken.  De ingesloten video’s hebben natuurlijk wel hun geluid.  De presentatie vertolkte vooral de conclusie van Bix Weir, een man die een carrière in de bankenwereld achter de rug heeft en 30 jaar onderzoek heeft gedaan.  Zijn conclusies zijn voor de gewone mens in de straat verbijsterend.  Je vindt een opsomming er van in de presentatie.  Wat op dit ogenblik enorm onze aandacht trekt is dat Bix ook concludeert dat 11 september 2019, dat is aanstaande woensdag ( ! ), een potentiële datum is om een nieuwe bankencrisis te veroorzaken.  Net zoals op 11 september 2008 om 11u zou iemand (the good guys) terug op de muis kunnen klikken om een financiële tsunami te veroorzaken.  We weten dat met de high frequency trading algoritmes en de compleet gemanipuleerde financiële markten het mogelijk is om opzettelijk zo’n tsunami te veroorzaken.  In 2008 was het touw (de schulden) niet lang genoeg (niet groot genoeg) om de banken door hun hebzucht zichzelf te laten ophangen.  Ze werden gered met toekomstig belastingsgeld (behalve Lehman Brothers).  Deze keer is een redding met belastingsgeld niet meer mogelijk, de schulden zijn veel te hoog opgelopen.  Alleen het IMF of de allerhoogste top in de financiële piramide zou een bailout nog kunnen uitvoeren, maar geen mens die het cijfer met al die nullen er achter nog zal kunnen uitspreken.
 
Als die crash er komt en de banken worden niet meer gered, is de wereld klaar voor een financiële reset.  Als the good guys winnen zullen gedecentraliseerde crypto’s zoals Bitcoin en Litecoin het voortouw nemen en kunnen de financiële markten hervormd worden zodat ze niet meer gemanipuleerd worden maar met blockchain-technologie correcte 1 op 1 transacties uitvoeren.  Als de bad guys winnen stevenen we af op een gecentraliseerde cryptomunt type Libra (een korf van fiat-munten zoals de SDR) die de gehele mensheid zal controleren.  Het einde van contant cash geld zal in beide gevallen een feit zijn, maar daar hebben we privacy-munten zoals Monero & Dash voor (al de goeie winnen toch).
 
Bix heeft zijn 2 video’s waarin hij tekst en uitleg geeft over deze tijdslijn nu ook op YouTube gezet (ipv enkel toegankelijk voor abonnees).  Daarmee bewijst hij dat hij vrij zeker is van zijn stuk.  Je kan deze met de links hieronder bekijken.
 
Het zijn spannende tijden.  Een voorbereid mens houdt nu dus bij banken aan wat hij bereid is te verliezen, steekt zijn spaarcenten in fysiek zilver en goud en bewaart wat crypto’s op een veilige manier.  Hou wat cash achter de hand om een periode van mogelijke chaos te overbruggen en sla voor de zekerheid ook wat water en proviand in.  Een instorting van de wereldeconomie betekent ook dat de winkelrekken leeg komen te staan.  Laat ons hopen en bidden dat, indien het inderdaad zo ver komt, de good guys winnen en we een lange periode van vrede in een lokaal bloeiende economie tegemoet gaan.  Ik hunker er naar dat mensen terug hun ware talent kunnen inzetten en dat we elkaar kunnen helpen in een niet door geld gedomineerde maatschappij.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
Presentatie Bitcoin, oplichting of wereldmunt ? https://youtu.be/hUM3KvD5Eh0
 
Part 1 - Roota’s 2019 Timeline (Private Road Post): https://www.youtube.com/watch?v=9CDpWvIdLU4
 
Roota’s Timeline - Part 2 (Bix Weir) : https://www.youtube.com/watch?v=xU0WWYjsWLo
 
Geert De Vleeschouwer

Lees ook

Nimva Bitcoin Helpdesk

Vergelijk en kies je Nimva Helpdesk formule.