Nieuws

Beste vrienden,

 

De Latijnse zegswijze 'in angello cum libello' formuleert gebald wat lezen doorgaans betekent: met een boekje (libellum) in een hoekje (angellum) wegkruipen.

 

Met mijn bescheiden werkje 'Peter in Wonderland' beoog ik het tegenovergestelde: ik wil uit de hoek komen waarin ik en zovelen door de 'goegemeente' geplaatst worden, dikwijls louter en alleen omdat we vragen stellen of in vraag stellen. We leven dan wel in het zogenaamde 'vrije westen' maar in de praktijk is er nog veel te weinig openheid voor anders denken = kritisch denken = 'complot-denken'.

 

Zoals de ondertitel 'een klein boekje over een groot plan' laat vermoeden en op de achterflap te lezen is, gaat het over mijn proces van 'wakker worden'. Ik heb het vooral geschreven voor mensen die nog niet zien wat voor mij en zovelen onder jullie nu wel zonneklaar geworden is: er is een elite (club EL) en ze hebben een plan (NWO) dat sinds 9/11 in volle uitrol is. En dit complot heeft allerminst het beste voor met de mensheid, met de aarde en alles wat erop leeft.

 

Je kan het beschouwen als ' complot-denken for dummies ' maar dan wel met alle respect voor de mensen die nog 'slapen':  tot voor 15 jaar was ik ook zelf nog een 'slaap-wandelaar'. En wie heeft mij heel geleidelijk maar uiteindelijk onweerstaanbaar wakker gepord? Ik was het alvast niet zelf … !

 

Ik heb het niet voor jullie geschreven, maar jullie zijn wel de eersten aan wie ik het aanbied als uitdrukking van mijn erkentelijkheid voor jullie aandacht, steun, aanwezigheid op info bijeenkomsten. Je kan het zelf eens doornemen. In enkele uren heb je de tekst doorgefietst. Ik sta graag open voor jullie bemerkingen.

 

Maar je kan het ook en vooral gebruiken om door te sturen naar mensen in jullie familiale, amicale, professionele, relationele, recreatieve, ... omgeving. Ook naar mensen uit de politiek, administraties, actiecomités, pers, medische wereld, onderwijs... Het is telkens aan ieder van hen om er al dan niet aandacht aan te geven.

 

Ook ik zal het zo wijd en zijd mogelijk verspreiden in de hoop dat het mensen mag uitnodigen om de ogen te openen en zelf kritisch te beginnen nadenken. Het tij is in die zin aan het keren, maar initiatieven als dit van mij kunnen dit bewustzijnsproces misschien bevorderen. Dat is alvast mijn diepste intentie en voornaamste betrachting.

 

Over een aantal behandelde thema's en over het complot-denken in het algemeen heb ik in de loop der jaren een aantal lezingen gemaakt. Deze wil ik graag meer brengen voor al wie er interesse voor heeft. In bijlage ter info mijn pijlenkoker.

 

Misschien een idee om het initiatief te nemen en in jouw buurt een bijeenkomst te organiseren. Je mag mij hiervoor altijd contacteren.

 

Wie graag een uitgeprint exemplaar van mijn boekje wil voor zichzelf of om weg te geven :

 

   *   ofwel koop je het voor 15 euro aan de inkomtafel ter gelegenheid van een activiteit

 

   *   ofwel schrijf je 20 euro over op mijn rekening (BE18 7374 2802 4465 - KREDBEBB) en dan krijg je het opgestuurd

 

Ik eindig graag met deze fundamentele oproep aan wie oren heeft om te horen:

 

 durf  ZELF  denken !

 

Download hier het boekje

 

 met vrije en soevereine groet,

 

 Peter Vereecke

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva