Nieuws

Beste mensen,

 
Mijn zoon probeert de kleurrijke Euro-biljetten - van elk eentje - bij elkaar te sparen om te tonen aan het nageslacht.  Zijn kleinkinderen gaan met ongeloof staan kijken hoe hun grootvader nog met papier naar de winkel ging om iets te kopen.  Het einde van het contante geld komt met rasse schreden dichterbij.  Italië en Griekenland hebben de oorlog verklaard aan contant geld.  Ook Nederland wil het contante geld weren en sluit alvast enkele honderden pin-automaten.  De agenda van de elite wordt onverminderd verder uitgevoerd.  Maar op papier, op de bankcomputer of op de blockchain, het blijft gecentraliseerd fiat-geld in handen van een kleine groep die het niet al te best voor heeft met ons, mensen.  The sheeple noemen ze ons.  Een kudde schapen.  Werkslaven.  Het heeft zijn geschiedenis...
 
Iemand die deze geschiedenis passioneel bestudeert en harde bewijzen voorlegt, en iemand die ik enorm bewonder, is Michael Tellinger.  Het geldsysteem is zo ontworpen dat het de mens verplicht tot het produceren van toegevoegde waarde.  Niet om zijn talenten te ontplooien.  De mens is ook de enige soort op Aarde die hier mee te maken heeft.  Nochtans leven we in een wereld van overvloed, en hoeft er eigenlijk niemand in schaarste te leven of armoede te lijden.  Zijn plan “One Small Town” vind ik ontzettend cool.  Het is zo simpel.  Door vrijblijvend onze talenten in te zetten, wat we dus goed kunnen en graag doen, produceren we met een deel van onze tijd een overvloed van wat we nodig hebben.  En toch blijkt het in de praktijk zo moeilijk te zijn om dit te realiseren.  Hij richt zich nu ook naar de jeugd (zie mail hieronder).  Zij zullen de Aarde erven en hebben recht om de waarheid te kennen.  Bekijk de video, laat zijn boodschap tot jou doordringen en laat ons actie ondernemen om aan een wereld te bouwen zonder geld.  En waar mensen terug oprecht gewaardeerd kunnen worden voor hun talent dat ze belangeloos willen inzetten voor de gemeenschap.
 
Ben ik naïef ?  Goedgelovig ?  Misschien.  Maar Michael Tellinger is dat ook.  En met hem duizenden mensen die willen dat er een einde komt aan deze perverse wereld van het geld.  En er was nog zo iemand die er van droomde en zong:
 
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
I hope some day you'll join us
And the world will be as one
 
Jaren geleden bouwde ik een web-site (www.streekboer.net) waar mensen hun talenten (het aanbod) en hun behoeften (de vraag) konden ingeven in een monetair eco-systeem.  Je kon aangeven hoe je gewaardeerd wilde worden: in euro (met een factuur), met LETS, met Time-dollars, met Termijn-Euro’s, met Bitcoin, in de deel-economie of zelfs in de geef-economie.  Het was geen succes.  Twee jaar geleden voegde ik de site samen met www.nimva.be en kon je nog steeds jouw vraag en aanbod ingeven, maar de functionaliteit sloeg niet aan.  Bitcoin daarentegen wel.  Ik heb het vraag en aanbod gedeelte er dan maar uit gehaald en me toegelegd op de technische ondersteuning voor het beheren van crypto-currencies.  Toch hoop ik dat Bitcoin slechts een overgang zal zijn naar een nog beter, eerlijker en ethischer waarderingssysteem.
 
Het beheren van Bitcoin en zijn broeders is trouwens goed op weg om massaal geadopteerd te worden.  Ik kocht onlangs iets op internet en betaalde met Bitcoin Cash.  Met mijn gsm.  Poepsimpel !  Geloof je me dat het betalen met een bankkaart, een bankpas, de pin-code en de cijfers overtikken 10 keer moeilijker is ?  De streepjescode scannen met de Wallet-app (daar zit het adres en het bedrag al in) en bevestigen.  That’s it !  En de site meldde ogenblikkelijk - binnen de seconde - dat de betaling ontvangen was.  Nou moe.  Als dat de toekomst niet is, weet ik het niet meer hoor.
 
Ik ben er van overtuigd dat Bitcoin terug wereldnieuws zal worden.  Ik hoorde in een YouTube-filmpje dat de banken zich nu nog met een vingernagel vastklampen aan de rand van de afgrond.  Elke nacht ( ! ) moet de FED banken redden met vers geprint geld.  En het worden alsmaar grotere cijfers.  Hoe lang kan dit nog duren ?  Er zal iets gebeuren.  De toekomst zal uitwijzen wat.  Je kan maar beter nu alles in eigen bezit houden.  Ook crypto’s.  Laat ze niet staan op een exchange.  Als de banken sluiten, sluiten de exchanges ook.  Het is daarom van belang dat je zelf leert omgaan met deze nieuwe vorm van geld.  Er zijn nog 4 plaatsen beschikbaar van de 15 voor de workshop “Zelf crypto’s beheren” op zondag 29/12. Ik stuur de deelnemers volgende week alle details door en informatie ter voorbereiding van de workshop.
 
Dit gezegd zijnde, wens ik jullie hierbij alvast een zalige Kerst en een heel voorspoedig Nieuw Jaar !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
Geert De Vleeschouwer
0495 22 32 08
Nimva bvba, Nijverheidsstraat 15, 9620 Zottegem
www.nimva.be   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Begin doorgestuurd bericht:
Van: Michael Tellinger <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>
Onderwerp: THe YOUTH shall inherit the Earth - Tell them the truth
Datum: 16 december 2019 om 13:18:09 CET
Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Antwoord aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
An important message to young people of the world.
  • You don't have to live in financial slavery, and a world of scarcity and conflict;
  • You should NOT have to worry about your future and your family's survival;
  • You do NOT have to inherit a broken global economic system;
  • You can fix the mess left behind by our ancestors, world leaders and politicians.
  • You can create a world of harmony, abundance and prosperity for everyone.
Dear Geert
As 2019 comes to an end I would like to remind you that there is a simple solution to the global mess that humanity finds itself in. ONE SMALL TOWN - will change the world. It's just a matter of time. Please share this message with all the young people you know and those in need of new inspiration. I will be loading a new complete UBUNTU workshop and presentation on the website very soon. Remember that we have a new website https://www.ubuntucontributionism.org/.  The old URL www.ubuntuplanet.org will automatically take you to the NEW URL - do not be confused by this.

  CLICK HERE TO VIEW VIDEO
Slide1.JPG

Since 2005, I, Michael Tellinger and the UBUNTU movement, have been evolving and learning from our activities in South Africa and many other countries. We started community projects, intentional communities, marched against banks, petitions to banks and politicians, Supreme Court actions against banks, Constitutional Court action, launched political parties in 4 countries, ran for governor, mayor and I even ran for president in 2014.

We learnt that we cannot create a new world, by opposing the current system - to achieve that, we have to create a NEW system that makes the existing system obsolete - without any violence opposition or conflict necessary - By using the Tools of Enslavement as Tools of Liberation.

Find out about our simple plan of action to change the world: ONE SMALL TOWN - Will Change The World
Join the UBUNTU movement and become a seed of consciousness in your community - don't sit on the fence and wait for someone to do something - Be that change you want to see.
WATCH THIS VIDEO and Take Action.  CLICK HERE:

In Unity - Michael Tellinger 


Uitschrijven ?

Mail “Uitschrijven aub” terug.

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva