Nieuws

Beste mensen,

 
Niets is wat het lijkt.  In 2017 toonde ik in mijn presentatie deze video waarin aangegeven werd in welke landen er nog geen centrale bank aanwezig was.  Tot voor het jaar 2000 was er nog geen centrale bank in Irak, Afghanistan, Sudan en Libië.  Intussen wel.  3 landen moeten het vandaag nog stellen zonder: Noord Korea, Iran en Cuba.  Moet ik er een tekeningetje bij maken ?  De plannen voor een oorlog met Iran liggen al lang klaar, tenzij ze natuurlijk de deur open zetten voor de heren bankiers.  Wat gaan ze doen ?  Vechten ?  Vluchten ?  Wie niet buigt voor de heersers van de wereld, zal het voelen.
 
En toch…. Er zijn “Good guys” die het opgenomen hebben tegen het monster dat deze wereld in zijn greep houdt.  Door hun grootste wapen - het geldsysteem - te vernietigen.  "Vermoord die vervloekte Satoshi Nakamoto”, zullen de slechte geschreeuwd hebben, die met zijn gedecentraliseerd blockchain-systeem Bitcoin een alternatief biedt.  Geen bedrijf, geen aandeelhouders, geen uitvinder die gevonden kan worden, niemand om in de gevangenis te gooien.  Wereldwijd het internet uitschakelen is de enige mogelijkheid.  Zonder een dictatoriale wereldregering zal dat vooralsnog niet lukken.  Het ongebreideld geld printen leidt uiteindelijk tot hyper-inflatie, en zal op termijn het fiat-geld vernietigen.
 
En waar vlucht het slimme kapitaal naartoe ?  Naar veilige havens.  Eerst naar goud.  Dan naar zilver.  En zilver is de slagpin van de granaat die in het financiële hoenderhok wordt gegooid.  Crypto’s zullen volgen, want in deze tech-wereld gaan we echt niet met zilver en goud onze on-line aankopen doen.  Koop je goud, zilver en crypto’s om winst te maken ?  Het zou kunnen, maar eigenlijk is het een verzekering, een beveiliging.  Goud levert geen intrest op.  Het doet niets.  Het behoudt wel zijn koopkracht.  Al 6.000 jaar.  Zilver is een piepkleine markt.  En de prijs wordt zwaar gemanipuleerd en staat historisch nog steeds op een dieptepunt (ondanks de recente stijging).  Alles wordt gemanipuleerd.  De koers van edelmetaal, aandelen, obligaties én crypto’s bewegen niet omdat er oorlog in de lucht hangt, maar omdat er heen en weer verkocht wordt met afgeleide producten die hun prijs bepalen.  With a click of a mouse.
 
Maar vroeg of laat ontploft de granaat.  Gaan de financiële markten op hun gat.  Op een eindige planeet kan een exponentiële groei (in schuld) niet blijven bestaan.  Beide kampen willen die crash. De slechte omdat met die crash hun wandaden kunnen weggemoffeld worden.  De goeie omdat het genoeg geweest is en ze de mens willen bevrijden uit deze financiële slavernij.  Met een eerlijker systeem.  Nog niet het ideale maar toch een flink stuk eerlijker.  Omdat die crash veel kans maakt er te komen en we niet kunnen voorspellen wanneer, dienen we ons te beveiligen.  Met edelmetaal en crypto’s, het nieuwe geld.
 
Daarom blijft mijn boodschap (gevormd door vele bronnen): reken niet meer op een derde partij.  Beveilig je door wat je hebt in eigen bezit te houden.  Hou een portefeuille crypto’s aan, het is de toekomst.  Lig er niet wakker van dat de prijs nu al dik 2 jaar slabakt.  Leer er mee werken.  Koop bij als de prijs daalt.  Verkoop de winst als je winst maakt.  Het is normaal dat je eerst op verlies staat.  Niemand kan kopen op de bodem.  Maar leer intussen hoe het werkt.  Tot hiertoe heeft Bitcoin bewezen altijd opnieuw nieuwe hoogtes op te zoeken.  En er is geen reden te bedenken waarom het dat nu niet nog eens opnieuw zal doen.  Vergeet niet dat Bitcoin precies 1 jaar geleden te koop stond aan €3.000,- en intussen meer dan verdubbeld is in waarde.
 
Enfin, ik heb mijn punt gemaakt, denk ik.  De laatste workshop die gegeven werd eind vorig jaar was boeiend.  Een deel theorie, om te begrijpen hoe crypto’s werken en een deel praktisch werken op de eigen laptop of pc.  Ik heb een samenvatting op mijn website gezet.  Zo kunnen deelnemers nog eens herhalen waarover het zo allemaal ging en wie nog geen workshop volgde kan uitmaken of hij er al of niet zelf mee aan de slag kan.  Voor wie de stap nog niet gezet heeft om Bitcoin aan te kopen: wacht niet tot het te laat is !
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 
Geert De Vleeschouwer
0495 22 32 08
Nimva bvba, Nijverheidsstraat 15, 9620 Zottegem
www.nimva.be   -   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva