Nieuws

Beste mensen,

 
Ik ben kwaad.  Ik kan me voorstellen dat mijn grootouders ook kwaad waren.  Op de Duitsers.  Op wie ben ik nu dan wel kwaad ?  Op de Amerikanen ?  Op de Chinezen ? Nee, natuurlijk niet, maar wel op de 1% machtswellustelingen die de wereld domineren.  Op de 1% rijkste en meest machtigen op aarde die menen dat er te veel nutteloze magen rondlopen op deze planeet.  Op de Rockefellers en de Rothchilds die de Wereld Gezondheidsorganisatie en de Verenigde Naties opgericht hebben en controleren.  Op de Clintons, de Bushes en de Obama’s en hun main stream media die bepalen wat we als informatie door onze strot geduwd krijgen.  Ik heb geleerd in het leven om nooit te oordelen en nooit slachtoffer te zijn maar er zijn grenzen.  Ik ben geen Boeddha of een of andere verlichte geest, dus permitteer ik me om mijn boosheid te projecteren op die gozers !
 
Kijk, het einddoel waar die gozers naar streven is naar mijn mening het installeren van een Nieuwe Wereld Orde.  Een dictatoriaal regime.  Net zoals dat bij 9/11 het geval was met hun "war on terror", worden we opnieuw beroofd van onze vrijheden.  Ook al is de dreiging voorbij, de nieuwe wetten en regels blijven van kracht.  Voor uw veiligheid, mijnheer !  Of het nu gaat om uw geld, het klimaat of uw gezondheid: u zult de regels volgen en u zult de rekening betalen.  We zitten volop in de grootste transfer van welvaart in de geschiedenis. Heeft u nog geld op de bank staan ?  Ik wens u veel geluk.  Je komt er niet meer mee weg.  Geen enkele bank is met de stilvallende economie nu nog solvabel.  Goud en zilver zijn (haast) niet meer te verkrijgen. Het fysieke goedje wordt momenteel opgekocht aan bodemprijs.  Toch raar hé: er is een enorme vraag naar goud en zilver en toch staat de prijs op zijn bodem.  Tot de complete crash zich voltrekt, dan worden alle papieren contracten waardeloos en het fysieke goedje onbetaalbaar.
 
Denk je dat we binnen 3 weken terug het normale leven gaan kunnen hervatten ?  Wat staan al die legervoertuigen in Dortmund (en op vele plaatsen ter wereld) daar dan te doen ?  Grenzen dicht, iedereen in zijn kot.  Je kan met jouw gele hesje in de zetel in real time kijken naar de grootste show van jouw leven.  Is dit virus ons overkomen ?  Wisten we van niets ?  Het Rockefeller instituut heeft in 2010 een document uitgebracht waar precies in beschreven staat wat nu gebeurt.  Datzelfde instituut sponsort zowat de gehele wereld van universiteiten waar onze dokters en professors in opgeleid worden.  En Bill Gates, waar ik als jonge gast zo naar opkeek, gaf in zijn TED-talk 5 jaar geleden al aan dat een volgende oorlog niet nucleair zal zijn, maar eentje met virussen.  Moet ik nu echt geloven dat goeie ouwe Bill, een der rijksten op aarde en lid van de Bilderbergclub, een grote weldoener is geworden en met zijn Bill & Melinda Gates Foundation het onderzoek sponsort naar het verlossende vaccin, waar de wereld nu om schreeuwt ?  Diezelfde Bill heeft trouwens al technologie op zak om mensen te screenen of ze al dan niet gevaccineerd zijn met dat nieuwe vaccin.  Bevat dat vaccin dan een nano-chip, zoals professor Henry uit Frankrijk jaren geleden al in gelekte documenten ontdekt had (zie video “Worden Wij Wakker - Marcel Messing”) ?
 
Kijk, de elite of die 1% willen een wereld in hun totale controle.  Het financiële systeem wordt hervormd.  Cash gaat er uit.  Je kan nu al niet meer betalen met papier, het virus blijft er aan plakken !  Alles op de (nano)chip.  Met een gecentraliseerde crypto-coin.  Geen kleine bedrijven of zelfstandigen meer, die gaan op dit eigenste moment ten onder door de lock-down.  Alleen nog de reusachtige multinationals mogen de economie verder runnen.  Kijk eens 5 minuten naar David Icke “The truth behind the Coronavirus pandemic: Covid-19 lockdown" waarin hij zich vanaf minuut 20 opwindt om wat zich momenteel afspeelt.  We stevenen af op een “Hunger Game” wereld.  Zij (de 1% elite) geven geen moer om ons of om onze ouderen die ze geacht worden te beschermen !
 
Maar God zij dank, een oorlog wordt gevochten tussen 2 partijen.  Er is dus een andere partij, waar we nauwelijks zicht op hebben, die deze oorlog op het hoogste niveau aan het voeren is.  Dan spreken we over “The good guys” zoals Bix ze noemt, of de para-militaire organisatie van hoog geplaatste personen, die het opnemen tegen deze satanische club.  Ze maken op dit eigenste ogenblik gebruik van de wereldwijde lock-down om duizenden arrestaties te verrichten.  Mensen op de hoogste niveaus die zich schuldig maakten aan misdaden tegen de menselijkheid.  “Draining the swamp” of het moeras uitbaggeren, noemt men dat.  Janet Ossebaard maakte een hele documentaire “Het einde van de wereld zoals wij die kennen: Q - De val van de Cabal”.  Te vinden op YouTube maar ook verkrijgbaar in het Nederlands op DVD.   Neem rustig de tijd om die te bekijken.  Wie nog niets weet van hoe de wereld eigenlijk in elkaar steekt, haakt na een hoofdstuk of twee al af door de cognitieve dissonantie.  Dit kan niet waar zijn !  Dan wordt die hele “complot-theorie” belachelijk gemaakt, natuurlijk zonder enig onderzoek te doen naar wat er van waar kan zijn.  Wie toch de moeite doet om verder te kijken en zijn eigen onderzoek doet, wordt kwaad.  Waarom is jou dat nooit verteld ?  Waarom weet je dat niet ?  Uiteindelijk dringt het tot je door dat Janet met haar duizenden uren onderzoek een documentaire heeft neergezet die je echt wakker schudt.  En het goede nieuws is: er wordt gevochten.  Voor jou, voor ons !  WWG1WGA : Where We Go One, We Go All of het fenomeen van Q.
 
Janet is op dit ogenblik dag en nacht in de weer om een nieuwe documentaire uit te geven.  Over het Corona-virus !  Haar voorstelling te Hilversum werd afgelast door de lock-down, maar ze gaat het on-line zetten.  Om haar te steunen in haar werk kocht ik een kaartje en krijg de link doorgestuurd zodra deze on-line staat.  Je kan haar ook volgen met de app Telegram: klik op https://t.me/joinchat/NsiIa1PFqsco8b9QJkmGKw om op de hoogte te blijven van haar laatste nieuws omtrent Corona.  Toen ze na de vertoning van de eerste documentaire te Oostkamp (op 10 maart), sprak over de verschillende verhaallijnen die achter deze virus-uitbraak zit, spitste ik mijn oren toen ze over de reset van het financiële systeem begon.  Vergeet Bitcoin zij ze.  Trump gaat de dollar koppelen aan een nieuwe goudstandaard en de FED buiten spel zetten.  En het zal niet Bitcoin zijn, maar BSV.  BSV ?
 
Na afloop heb ik met Janet gesproken.  BSV is mij onbekend.  BCHSV echter wel.  Na enig overleg werd het duidelijk dat Janet BCHSV bedoelt.  Dat is Bitcoin Cash Satoshi's Vision.  
BCHSV is een hard fork van BCH en BCH is op zich ook al een hard fork van BTC of Bitcoin.  Satoshi Nakamoto heeft nog steeds meer dan een miljoen Bitcoin op zak.  Dus ook meer dan een miljoen BCH want bij een splitsing krijg je automatisch dezelfde hoeveelheid van de nieuwe munt.  En dus ook meer dan een miljoen BCHSV.  Mijn bronnen vertellen dat na de reset Satoshi Nakamoto (een groep binnen de US government) volgens de gegevens van de Sociale zekerheid de burgers gaan voorzien van crypto's.  Volgens mijn bronnen BTC, LTC en BCH.  Het zou technisch ook BCHSV kunnen zijn, gezien Satoshi evenveel van deze munten op zak heeft.  Alleen...  BCHSV is een afsplitsing gestuurd door Craig Wright, die beweert Satoshi Nakamoto te zijn.  Is dat wel zo ?  Craig Wright heeft in het verleden al gelogen (volgens mijn bronnen) waardoor hij nu wat afgeschilderd wordt als een niet betrouwbare partij.  Advies voor BCHSV was tot voor kort "verkopen". 
 
Maar nu heb ik toch mijn twijfels.  Misschien zit er toch waarheid in hetgeen die Craig Wright vertelt en gaat Trump die BCHSV koppelen aan de dollar, als zijnde een digitale goudstandaard.  Zou goed mogelijk kunnen zijn.  Ik heb wat verder onderzoek gedaan maar vind niet onmiddellijk meer duidelijkheid.  De munt BCHSV is niet naar nul gezakt, wat voorspeld werd door mijn bronnen, wat toch in het voordeel van de munt spreekt.  Ik heb wat BCHSV in mijn portefeuille, gratis gekregen bij de splitsing (hard fork) van BCH.  En die zijn een maand of 2 terug spectaculair gestegen in waarde.  Er werd toen gezegd dat Craig Wright voor de rechtbank moest bewijzen dat hij wel degelijk over die miljoen BTC (en dus ook BCH en BCHSV) beschikt maar hij vertelde dat hij "meer tijd nodig had" om dat te bewijzen.  Die rechtszaak werd vervolgens verdaagd en ik weet niet wat er intussen is gebeurd.  De kans is dus bestaande dat de munt het inderdaad nog spectaculair goed gaat doen, wat door Janet aangehaald werd.
 
Op dit ogenblik lijkt het er op dat crypto’s nog de enige uitweg zijn om fiat-geld om te zetten naar iets wat geen derde partij risico draagt, aangezien je nauwelijks nog aan fysiek goud en zilver kan geraken.  Maar wie heeft nog zin om met al die koersschommelingen zijn geld daarin te investeren ?  Nochtans blijf ik vasthouden aan mijn strategie: bijkopen als de koers daalt, verkopen bij winst en omzetten naar goud (wat nu niet meer gaat lukken).  Een workshop organiseren zit er niet meer in, omdat we ons kot niet meer uit mogen.  Wie het geleerd heeft zijn eigen crypto’s te beheren zit goed.  Zo lang de exchanges en de banken open blijven kan je nog transacties doen, maar ik voorzie dat ook deze piste dicht zal gaan.  Wie dan nog ergens euro’s of dollars staan heeft…. Tja…
 
Beste mensen, we leven in bijzondere tijden.  Blijf je informeren en bekijk “het normale nieuws” een beetje met argusogen.  Geef niet toe aan de angst die gezaaid wordt.  Informeer je ook door de alternatieve media op te zoeken en vorm jouw eigen mening.  Ik geef enkele linken mee hieronder, voor wie er de tijd wil voor nemen.  Dank ook aan alle mensen die mij relevante links en info stuurden.  In moeilijke tijden weten mensen elkaar te vinden om te helpen.  Ook op afstand.  En onthou: “In the end, the good guys always win” !  Het ga jullie goed.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 

 

 This is much bigger than you have been told!  https://www.youtube.com/watch?v=224KGjVstl4&feature=youtu.be

 Gelekte video van arts uit horrorziekenhuis Brabant: Alleen nog maar corona, 25% sterfte : https://www.xandernieuws.net/algemeen/gelekte-video-van-arts-uit-horrorziekenhuis-brabant-alleen-nog-maar-corona-25-sterfte/
 

Doorst.: Fiasco in de maak? Corona véél minder dodelijk dan gedacht: https://www.ninefornews.nl/fiasco-in-de-maak-corona-veel-minder-dodelijk-dan-gedacht/

 

Jensen ontleedt coronacrisis: 'Er klopt helemaal niks van. We zijn misleid’: https://www.ninefornews.nl/jensen-ontleedt-coronacrisis-er-klopt-helemaal-niks-van-we-zijn-misleid/

 Krieg gegen die Bürger: Coronavirus ein Riesenfake? Eva Herman im Gespräch mit Dr. Wolfgang Wodarg: https://youtu.be/Dk8wqJbNhq0

Duitse longarts: 'Coronavirus? Er is niets aan de hand’ : https://www.ninefornews.nl/duitse-longarts-coronavirus-er-is-niets-aan-de-hand/

 

'What's Really Going On? Dr. Dietrich Klinghardt' op YouTube: https://youtu.be/idSTyv49urk

 

LOCK STEP: BLUEPRINT FOR A ROCKEFELLER WORLD: https://youtu.be/dxa8xo9iug0

 

Jensen ziet complot. Is dit het doel van de vergaande coronamaatregelen? https://www.ninefornews.nl/jensen-ziet-complot-is-dit-het-doel-van-de-vergaande-coronamaatregelen/

 

 

 
 

 

 
 
 
Geen zilveren munten meer te krijgen!
 
 
 

Op dit moment is er geen zilveren munt meer te krijgen bij de handelaars in edelmetaal. De vraag bij beleggers is enorm.

Een handelaar gaf aan dat 99,75% van de orders die hij kreeg, KOOPORDERS waren.

En toch daalt de zilverprijs als een baksteen.

Ergens is dat nog te begrijpen aangezien zilver een industrieel metaal is en vanuit die hoek zal de vraag inderdaad een stuk lager liggen.

Maar in de mijnsector zijn er ook al mijnen stilgelegd omdat het Coronavirus circuleerde op het terrein. Vroeg of laat zal dus ook de toevoer van zilver in het gedrang komen.

Of we de bodem reeds hebben gezien, durf ik niet te zeggen. Daar zit er de komende weken wel ergens aan te komen, vermoed ik maar ik hou er mentaal rekening mee het nog dieper kan dalen ook.

We hebben al gekke toestanden gezien en daar komt niet meteen een eind aan.

 

 

Over gekke toestanden gesproken. Er is momenteel geen bid in de rhodium-markt. 

Ik had begin februari aangeven dat ik mijn rhodium van de hand deed omwille van het Coronavirus.

Een aantal beleggers hebben er toen voor gekozen om te houden en bieden hun positie nu te koop aan maar er is geen bid. Niemand wil het hebben vooralsnog.

Een handelaar koopt je rhodium en verkoopt dat verder aan een grootschalige koper. Die kopers zijn doorgaans actief in de industrie maar daar is momenteel even geen vraag meer.

Rhodium is sowieso al een kleine en illiquide markt. Een tijd geleden leken we af te steven op tekorten, maar dat is snel omgeslagen in overaanbod.

Wie nog zilver wil kopen: munten zijn momenteel niet meer voorhanden en het is koffiedik kijken wanneer er terug voorraad beschikbaar komt. 

Zilveren baren in opslag zijn dus momenteel de enige optie die er nog is. (momenteel nog goed beschikbaar, maar ook hier geen garantie dat het blijft duren)

Koop hier je zilveren baren (in opslag)

 

 

 

vriendelijke groeten,

Maarten Verheyen

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva