Nieuws

Beste mensen,

 
Het is zo ver.  De meltdown van het financiële systeem is ingezet.  Goud is begonnen aan een allicht lange periode van stijgen in waarde.  Correctie: de fiat-munten zoals euro en dollar dalen steeds harder in koopkracht, goud behoudt zijn koopkracht (al 6000 jaar) en is dus meer een verzekering dan een belegging.  Zilver is nu ook uit de startblokken geschoten en zal harder in waarde stijgen dan goud.  Elke dag krijg ik nu berichten binnen, zoals enkele hieronder, dat het financiële systeem wankelt.  Naast Deutsche Bank zijn er nu al meerdere andere banken die in nauwe schoentjes zitten.  Wereldwijd zien we massale ontslagen in een poging om het hoofd boven water te houden.  Via de reguliere media verneem je zo goed als niets.  Als het in het nieuws komt, zal het voor veel mensen te laat zijn nog iets te ondernemen.
 
Bitcoin maakt zich in mijn ogen klaar om de wereld te veroveren.  Bitcoin en Litecoin zijn bij mijn weten ook de enige 2 crypto-currencies die volledig autonoom functioneren.  Zonder bedrijf, aandeelhouders, overheden of mensen (die gearresteerd kunnen worden).  Om het uit te schakelen moeten de computers uitgeschakeld worden.  Zelfs zonder internet blijft Bitcoin overeind, al wordt het dan wel moeilijk om het te verhandelen.  En mocht het internet uitvallen, dan zullen we grotere zorgen hebben dan de koers van Bitcoin te blijven volgen.
 
Ik vrees dat Bix Weir (zie vorige mail) gelijk gaat krijgen.  Deze herfst valt het huidige financiële kaartenhuis in elkaar.  Alle tekenen wijzen nu in deze richting.  Goed dat jullie, de lezers van mijn nieuwsbrieven, voorbereid zijn.  Hoe het er uiteindelijk uit zal zien, valt nog af te wachten, maar ik zie duidelijk tekenen van wat er aan komt: 
 
- contant geld wordt afgeschaft.
- blockchain-technologie neemt routinejobs over met als eerste casus de financiële dienstverlening.
- edelmetalen die alle aspecten hebben van gezond geld krijgen een herwaardering.
- fiat-geld gaat ten onder aan (hyper-)inflatie.  Als de dollar valt, valt de rest ook want ze zijn er aan gekoppeld.
 
Moet het nog gezegd worden ?  Of zet ik mijn mening (als economische informaticus) nog eens voor de duidelijkheid op een rij:
 
- Hou bij de bank aan wat je bereid bent te verliezen
- Vertrouw niet meer op een derde partij, hou vermogen en spaarcenten in eigen bezit
- Dit in de vorm van fysiek goud, bij voorkeur kleine verhandelbare munten
- Of in fysiek zilver; is zwaarder en volumineuzer en dus moeilijker op te slaan maar zal harder stijgen in waarde
- Hou cash geld aan in papiervorm om een periode van chaos te overbruggen
- Hou een portefeuille crypto’s aan, zij worden het toekomstige geld
- Bitcoin is het digitale goud (store of value), Litecoin is het digitale zilver (betaalmiddel)
- Bepaalde altcoins zullen door het dak gaan in waarde, andere zullen waardeloos worden
 
Heb je een portefeuille aan crypto’s en ben je niet zeker of die goed gestructureerd is, vraag het mij.  Ik kan je mijn mening geven.  Niet als financieel adviseur maar als informaticus die deze markt nu al 5 jaar op de voet volgt.  Ben je klant met een "20% van uw winst”-regeling als vergoeding, dan blijf je beroep doen op mijn dienstverlening zonder kosten zo lang je geen winst realiseert.  Ben je nog geen klant en wil je mijn hulp bij het beheren van een crypto-portefeuille, dan help ik jou graag.  Vanaf nu is dit met een jaarlijks helpdesk-abonnement van €300,- met daarnaast de “20% van uw winst” of een uurtarief als vergoeding (excl. 21% BTW).  Wacht niet meer om jou te beschermen en voor te bereiden op wat komt.  De meltdown is begonnen !
 
Met genegen groeten,
 
Geert

 

==================================================================================

Hallo,

We gaan naar een oorlog toe, al lijken veel mensen hier niet echt van op de hoogte.

Is het niet naar een echte weredloorlog (III) ( > Iran), dan zeker naar een handels- ( China) of financiële oorlog. ( Wereldwijd )
De Main Stream Media houden wereldwijd (begrijpelijk) de lippen stevig op elkaar hierover.

Zoals we vorige week reeds waarschuwden over de bankrun die momenteel gaande is op Deutsche Bank, brengen we nu een laatste nieuwe update over wat ondertussen gevolgd is :

De laatste trigger van de bankrun door institutionelen, momenteel gaande op Deutsche Bank, kwam er naar aanleiding van de aankondiging van nog eens 18.000 ontslagen die de bank aankondigde ;

Bovenop dit nieuws meldden zij wereldwijd uit de effectenhandel te zullen stappen. Het is niet in te schatten momenteel welke impact dit zal hebben op de werelwijde beurshandel ;

Bekend is ondertussen dat DB voor 49.000 miljard dollar aan verplichtingen, afgeleide producten en banden met andere financiële instellingen heeft uitstaan in risico, welke dreigen weg te smelten ;

Het alom gevreesde domino effect en scenario komt nu in zicht. Wat te gebeuren staat is Lehman Brothers BIS 2008 maar dan in het kwadraat ;

Dit is HET moment van Break or Make ;

FINANCIEEL MASSA VERNIETIGINGSWAPEN

Het is moeilijk uit te leggen aan lezers die niet dag in, dag uit, in de financiële sector zitten of erover lezen, maar ik hoop dat de benaming van dit hoofdstuk u een idee kan geven. Want dit is wat het is, wanneer de stekker eruit gaat bij DB. We zullen wakker worden in een wereld die we nog nooit gezien of mee gemaakt hebben. Het wereldwijde financiële systeem (e.a. ) kan hiermee omvallen. Dit is geen grap.

WAT TE DOEN

Doe zoals de grote Hedge Fonds Managers, institutionelen, centrale banken en overheden.
Al de mensen die momenteel verantwoordelijk zijn binnen die groepen, berschermen alle vermogen en cash gelden momenteel door massaal fysiek goud aan te kopen. Ook particulieren die de klepel weten hangen zijn de laatste dagen echt wakker geworden. Dit weten wij door de extreme drukte die momenteel in ons eigen bedrijf ( in vakantieperiode ) aan de gang is. Hier is het momenteel alle hens aan dek.

Uiteraard heeft de goudprijs hiervan al geprofiteerd. We staan dit jaar al 14% in de plus met goud. Maar geloof me, dit is nog niets. Het is nog niet te laat om te stap te zetten. Wereldwijd verwachten experts een verveelvoudiging van de goudprijs, dus....

BIJKOMEND KORT NIEUWS

- Ook grootste Italiaanse Bank gaat over tot 5.000 a 10.000 onstlagen...

- Amerika gaat einde juli opnieuw in Shut Down....

- Japan moet opnieuw de geldpers boven halen om boven water te blijven...

- Boris Johnson Premier. Een harde Brexit komt nu heel dichtbij...

- Bloomberg : nieuwe economische cijfers tonen de noodzaak aan om portefeuilles te beschermen met fysiek goud...

- LBMA : fysiek goud wordt meer liquide dan staatsobligaties .... vergis u niet....

 
Laat u niet in slaap wiegen door de NON communicatie van de Main Stream Media en de vakantieperiode.
Voor de zoveelste keer en diegenen die nog geen bescherming in fysiek goud hebben aangelegd : Zet (voldoende van) uw geld tijdig om in fysiek goud. Plaats uw spaargeld en vermogen NAAST het traditioneel systeem. Onderga niet het risico alles te verliezen door af te wachten, want op een gegeven dag bent u te laat.

u kan kiezen bij ons voor :

goudbaren

gouden munten

zilveren munten

goud met terugkoopgarantie tot 130%

Dus keuze genoeg voor iedereen wat wils. Wens je iemand te spreken van onze adviseurs? Dan kan je via de pagina aanvraag je gegevens insturen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Met vriendelijke groeten,

Johnny Verkuringen
CEO Europese GoudStandaard
Sint Martinusstraat 22
2470 Retie
014 74 56 30
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

==========================================================================
Sorry dat ik het op deze manier formulier, maar je moet tegenwoordig toch wel heel onnozel zijn om grotere bedragen in vastrentend kapitaal (obligaties, spaarrekening, …) te investeren. 


 
De rente die je op deze “belegging” realiseert is in sommige gevallen reeds negatief en het ziet er niet naar uit dat hier snel verandering in zal komen. Sterker nog: de centrale banken neigen naar verdere renteverlagingen waardoor de rente nog dieper in het rood zal gaan!

Geld betalen om je geld uit te lenen, terwijl je daarbij ook nog eens het risico op wanbetaling loopt … ja, dat is al idioot op zich. 

Maar het wordt eigenlijk nog gekker. 


Niet alleen krijg je over een jaar minder geld terug dat je vandaag hebt uitgeleend, maar dat geld heeft ook nog ééns aan koopkracht ingeboet! 

Wereldwijd circuleren er momenteel voor $13 biljoen aan obligaties met een negatieve coupon … en dit aantal lijkt alleen maar te groeien. 

Is het dan gek dat spaarders en beleggers richting edelmetaal kijken?

De voordelen van een dergelijke belegging worden steeds meer mainstream. 

Je betaalt geen rente om je geld te beleggen … je loopt geen tegenpartijrisico … en je kapitaal wordt ook nog eens beschermd tegen inflatie.  

Wie wil dat niet? 

Ray Dalio heeft het over een “paradigm shift”. Wel, deze kan tellen.

Al die beleggers die reflexmatig enkel naar vastrentende beleggingen grijpen, moeten zich toch stilaan opgejaagd wild beginnen voelen?

Hoe lang nog vooraleer deze groep in beweging komt en massaal de kaart van edelmetaal trekt? Ik vermoed dat we van dat moment niet zo heel ver verwijderd zitten. 

Het lijkt me trouwens een paradigma met een behoorlijk lange runway. 

In België staat er inmiddels 279 miljard euro op spaarrekeningen.


 
Even ter vergelijking: hoeveel geld hebben beleggers in edelmetaal zitten? 
 


Harde cijfers zijn er niet, maar als ik kijk naar de omzetten van de goudhandelaars, moet het slechts een schijntje van dat bedrag zijn. Meer dan 1% zal het zeker niet zijn, en dan ben ik nog gul met mijn inschatting. 


Het is nog altijd early game. De eerste minuten van de eerste inning en we hebben er negen te gaan. 

Beleggers die in de voorbije jaren goud stapelden, zijn de voorlopers in deze trend. 


En wie momenteel zilver koopt, mag zich ook nog tot die groep rekenen. Hier is de prijs pas uitgebroken en we noteren amper $3 boven de absolute lows. 

Waar de goudprijs vooral bepaald wordt door de centrale banken en de grotere spelers, wordt de zilverprijs vooral bepaald door de interesse van de particuliere beleggers. 


 
Wie wil inzetten op de paradigmaverandering van Dalio, trekt dus best de kaart van zilver in plaats van goud. 
 
Een miljardair heeft die luxe niet, daarvoor is de zilvermarkt simpelweg te klein. 
 
Zilver zal iedereen in snelheid pakken en koersen opzoeken die helemaal “out there” zijn.
 
 
 
 
 
groeten,

Maarten Verheyen
   
===========================================================================
 

Wijzig interesses | Bekijk hier online
 
 
 
Zilverprijs bezig aan een flinke prijsstijging

De afgelopen weken is de zilverprijs opvallend snel gestegen. Waar we eind mei nog melding deden over het laagste niveau in de zilverprijs sinds maanden staat het er nu heel anders voor. In deze korte tijd is de zilverprijs gestegen van $14.50 naar $16.57 (+14,27%).

De zilverprijs reageert hiermee op de stijging in de goudprijs die al eerder was ingezet. Dit gebeurt wel vaker, waarbij de stijging bij zilver meestal ook groter is dan bij goud. Door de opleving in de zilverprijs is de goud-zilver-ratio inmiddels 1:86.

De grafiek hierboven toont de zilverprijs (in euro, per kilogram) in de afgelopen maand.
De grafiek hierboven toont de zilverprijs (in euro, per kilogram) in de afgelopen 5 jaar.
 
Op onze website worden alle prijzen automatisch bijgewerkt aan de hand van de meest actuele zilverprijs. Wilt u nu profiteren van de stijgende zilverprijs , bekijk dan onderstaande producten voor de meest actuele prijzen.
Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2019
Nieuwe zilveren Maple Leaf munt 2019
vanaf €17,30
1 Kilogram zilveren munt Kookaburra 2019
1 Kilogram zilveren munt Kookaburra 2019
vanaf €563
1 kilo Cook Islands zilver munt baar
1 kilo Cook Islands zilver munt baar
aanbieding: €569
 
 
Bekijk al ons zilver
 
 

Wat vindt u van deze e-mail?

    
Uitstekend beoordeeld 9,5/10
  
Veilig kopen bij The Silver Mountain
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich heeft ingeschreven op onze nieuwsbrief
met het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Contact | Wijzig interesses | Afmelden


Algemene voorwaarden | Privacy | Cookies


The Silver Mountain
Faas E
liaslaan 13
3742 AR BaarnPrijs- en tekstfouten voorbehouden

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva