Nieuws

Beste mensen,

 

De wereld is om zeep.  Urbanus wist het al in de jaren ’70.  Al die verdeeldheid.  Voor en tegenstanders.  Op TV en in de klassieke media worden we overspoeld met propaganda.  Altijd opnieuw angst zaaien, cijfers, maatregelen, straffen, boetes,… het houdt niet op.  Ik dacht vroeger dat propaganda zoiets was ten tijde van oorlog, of iets dat ze in Rusland wel eens durfden te gebruiken, om het volk te misleiden.  Nu zitten we er zelf middenin.  Durft u nog een mens op straat, overtuigd van zijn gespoelde hersenen, uw kritische mening geven ?  Je moet verdikke de materie goed beheersen en bijzonder sterk zijn in woorden om al die dagelijks herhaalde paniekzaaierij te weerleggen.  En dan nog lukt dat niet.  Cognitieve dissonantie.  Wat je al zo veel keer gehoord en gelezen hebt als zijnde de waarheid kan je niet weerleggen, zelfs niet met de hardste bewijzen.

 

Ik zag op TV hoe dr. Jef Hoeyberghs door de rechter een veeg uit de pan kreeg door zijn statement “Intellectuele armoede van argumentatie is verbijsterend”.  Voilà, dat is het dan.  Die dokter is niet goed bij zijn hoofd.  Wie heeft nog zin om zìjn mening te aanhoren ?  Je gaat toch niet luisteren naar een intellectueel armoedige dokter ?  Toch doe ik dat, en dan stel ik me de vraag of die dokter dan wel zo armoedig intellectueel is ?  In Nederland werd het wrakingsverzoek die https://viruswaanzin.nl indiende om een vooringenomen en dus niet onpartijdige rechter te vervangen voor hun rechtszaak afgewezen.  En zo kan ik nog wel een tijdje door gaan.  Ik vraag me soms af of ik het zelf niet bij het verkeerde eind heb.  De hele wereld lijkt wel aan hetzelfde touw te trekken.  Het virus is echt, het is bijzonder besmettelijk, het is dodelijk, we moeten onszelf opsluiten en onze eigen uitgeademde CO2 voortdurend inademen om gezond te blijven…

 

Ik moet regelmatig eens de andere kant van de propaganda horen om zelf een oordeel te kunnen vellen, gebaseerd op mijn eigen gezonde verstand.  En op wat resoneert met mijn innerlijk gevoel.  Zoals deze man die een reeks waarheden als een koe op een rijtje zet.  Of een dokter die het lef heeft naar buiten te komen met de regels die hem van hogerhand worden opgelegd maar niet stroken met zijn ethiek.  Zoals ‘Covid19’ verplicht noteren op het overlijdenscertificaat, ook als dat helemaal niet het geval is.  En die PCR-test die nu verplicht wordt opgelegd als je uit een risicogebied komt en die helemaal niet test op Covid19, maar ook positief uitdraait voor een hele reeks andere Corona-sequenties die helemaal geen risico vormen.  Dat doet de cijfers goed stijgen, niet ?

 

Ach… je zou er moe van worden.  Het is vechten tegen de bierkaai.  Straks staan de mensen aan te schuiven, wat zeg ik, elkaar weg te drummen om toch maar dat vaccin te laten injecteren.  Ik verplaats me soms in de schoenen van de elite die menen goed te doen met al hun plannen.  De wereld is overbevolkt, er zijn te veel nutteloze magen, het wordt tijd om een opkuis te doen.  61 vrouwen van de 63 die al een voorloper van het Coronavaccin op zich lieten testen zijn nu onvruchtbaar.  Dat heeft Bill Gates ook al met succes kunnen testen met andere vaccins in Afrika.  En het geldsysteem moet een reset krijgen.  In 2008 moest de hele wereld belastingsgeld ophoesten om 700 miljard dollar bij elkaar te harken om de banken te redden.  Nu gooien ze met duizenden miljarden naar de banken en geen haan die er naar kraait.

 

Het gaat niet lang meer duren vooraleer dat geld ook gaat doorsijpelen naar het volk.  Eerst de economie met al die lockdowns naar de knoppen helpen en zo veel mogelijk mensen afhankelijk maken van de overheid voor hun financiën.  Met werklozensteun, pensioenen en ja zelfs een gewaarborgd inkomen   Geld komt uit het niets, ze printen er dag en nacht bij.  De grote multinationals zullen op den duur almachtig zijn, de kleine zelfstandige berooid.  En de centrale banken, waaronder de FED, hebben nu al, met hun gratis geld en opkoopprogramma’s, een reeks van de grootste bedrijven in bezit.

 

We leven in bizarre tijden, mensen.  Wie nu nog vertrouwt op een derde partij voor zijn centen wens ik veel succes.  Zoals Maarten Verheyen schrijft in zijn laatste nieuwsbrief (zie hieronder) zijn we in de destructieve fase van dit geldsysteem.  Ik heb mijn aanvullend pensioensparen bij de bank al zo’n 10 jaar geleden stopgezet en het saldo in fysiek zilver gestoken.  Ik kreeg maar een deel van mijn gespaarde centen terug (de bank moet ook leven als je jouw contract verbreekt) en het zilver is intussen gehalveerd in waarde.  Ik ben altijd veel te vroeg.  Maar ja… liever 10 jaar te vroeg dan 1 dag te laat zeker ?

 

Ook met crypto’s ben ik met mijn eerste aankoop van Bitcoin in 2014 een vroege vogel.  En de eerste jaren betaal je meestal leergeld.  Je moet dat wereldje nog leren kennen.  Intussen werpt mijn strategie van bijkopen bij (sterke) daling en durven verkopen bij winst en omzetten in fysiek goud vruchten af.  Alle seinen staan voor Bitcoin en zijn broeders nu op groen.  De grafieken geven momenteel een sterk bullish signaal.  Wie enig risico niet schuwt kan een gokje wagen met Cardano.  Nu kopen en voor het eind van deze maand op zijn minst de winst verkopen.  Cardano staat voor een belangrijke upgrade (zoals bij Thetatoken enige tijd geleden) en dan zien we de koers vaak +100% stijgen.  Na of zelfs al net voor de upgrade (eind juli voor Cardano) nemen vele speculanten dan winst waardoor de koers fel terug kan zakken.  Maar ook de andere crypto’s staan te popelen om groene cijfers te produceren.  Na 3 jaar wat op de sukkel zijn is het terug tijd om Bitcoin nog eens wereldnieuws te laten worden.  2020 wordt allicht wel een rampjaar voor de wereld, maar voor fysiek zilver, fysiek goud en crypto’s in eigen bezit zou het wel eens een superjaar kunnen worden !!

 

Met genegen groeten,

 

 

Geert

 

 

Verloopt alles nog volgens plan? - Ellaster  https://www.ellaster.nl/2020/07/07/verloopt-alles-nog-volgens-plan/

 

Stop met anderhalve meter afstand en het verplicht dragen van mondkapjes - HP/De Tijd  https://www.hpdetijd.nl/2020-07-05/stop-met-anderhalve-meter-afstand-en-het-verplicht-dragen-van-mondkapjes/

 

Reactie op Uitspraak Rechtbank - Dr Jeff Hoeyberghs - Coronamaatregelen …  https://youtu.be/rwSDwiagjpI

 

BITCOIN TILL THE END  https://www.youtube.com/watch?v=egYphO0ZQOc&feature=em-uploademail

 

David Knight show: What is in your vaccines https://www.youtube.com/watch?v=0heB3FnXyCI&feature=share

 

The Fed is ALREADY a Top 5 Owner of the Biggest Corporate Bond ETF’s! Watch THIS To See Full List. https://www.youtube.com/watch?v=IfX5Ug2eCQw&feature=em-uploademail

5 Altcoins That Could 100x  https://youtu.be/zpZRXW_IEIY

The Vatican and the New Manhattan Project - Activist Post  https://www.activistpost.com/2020/06/the-vatican-and-the-new-manhattan-project.html

 

Last show until July 5th  https://youtu.be/L8Hz-XwRQiM

 

GSK hield informatie over ernstige bijwerkingen Mexicaanse griepvaccin achter – en wat gaat de WHO doen? | Stichting Vaccin Vrij  https://stichtingvaccinvrij.nl/gsk-hield-informatie-over-ernstige-bijwerkingen-mexicaanse-griepvaccin-achter-en-wat-gaat-de-who-doen-2/

 

Van Ranst en 450 artsen smeken: “Naleving richtlijnen cruciaal om verspreiding tegen te gaan”

 

https://www.ninefornews.nl/belangrijkste-rechtszaak-in-de-nederlandse-geschiedenis-van-start-het-is-tijd-om-wakker-te-worden-en-in-actie-te-komen/

 

Begin doorgestuurd bericht:

Van: Maarten Verheyen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>

Onderwerp: Het einde van een tijdperk

Datum: 9 juli 2020 om 11:06:29 CEST

Aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Antwoord aan: Maarten Verheyen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>


 
  view_in_browser
 
 
 
 
Het einde van een tijdperk
 
 

 

Ik heb het in deze nieuwsbrief al vaak gehad over het financiële eindspel en de kans is zelfs groot dat je op deze lijst bent beland na het downloaden van mijn ebook over hetzelfde onderwerp. 

Ik spreek over het eindspel omdat er een einde komt aan een belangrijke financiële cyclus. Eens blijkt dat dit systeem niet meer houdbaar is, wordt de resetknop ingedrukt en beginnen we weer aan een nieuwe cyclus.

Zo simpel kan het zijn. FDR haalde dit kunstje tijdens de jaren ‘30 al eens uit. 

In deze nieuwsbrief focussen we natuurlijk vooral op het financiële luik, maar in feite is het maar een onderdeel van een groter eindspel. Laten we dat het “institutionele eindspel” noemen. 

Sinds 2008 is er een duidelijke anti-establishment beweging ontstaan. Die trend is overal zichtbaar, en valt misschien nog het hardst op in de politiek. 

Anti-establishment partijen winnen verkiezing na verkiezing en de traditionele partijen lijken wel in rook op te gaan. 

Maar in feite staan diverse instellingen onder druk. Of het nu gaat om de VN, het WHO of het IMF, ze hebben hun beste tijd wel gehad en er ontstaat steeds meer kritiek en externe druk.

Maar ook de NGO’s, de vakbonden en zelfs de kerk zien steeds meer mensen afhaken.

De luidste stem in de anti-establishment beweging hoor je bij de millennials. Sinds deze groep actief is op de arbeidsmarkt zijn ze van crisis naar crisis gesukkeld.

 

Er was de kredietcrisis, de eurocrisis en nu dus weer de Coronacrisis. Velen onder hen geraken amper vooruit in het leven en een groot aantal woont noodgedwongen nog bij de ouders.

Het is niet gek dat zij gaan denken dat dit systeem hen niets meer te bieden heeft. 

Voor hen mag dit systeem de schop op en vervangen worden door iets anders. 

De oude standbeelden worden -tegenwoordig zelfs letterlijk- van hun voetstuk gehaald. Het is eerder illustratief voor de grotere trend, het institutionele eindspel waar ik het over heb. 

Millennials schudden aan de boom en willen het systeem omgooien. Dat zorgt natuurlijk voor heel wat conflicten en zal evolueren naar een climax. 

Wat we hier meemaken, is het einde van een tijdperk … en uiteindelijk de start van een nieuw tijdperk. 

We zitten momenteel in de destructieve fase en dat houdt voor beleggers heel wat risico’s in. Wanneer de oude systemen afgebroken worden, is er niet meteen sprake van waardecreatie. 

Hoe breng je je vermogen veilig van het ene tijdperk naar het andere? 

Als je je vermogen afhankelijk maakt van het systeem, loop je grote risico’s. 

En het systeem, dat zijn aandelen, obligaties, spaargeld, … 

Ik zou zelfs vastgoed onder die noemer gooien, zeker omdat het opeens normaal is geworden om gewoon je huur niet meer te betalen. 

Nee, je hebt een belegging nodig die je vermogen buiten het systeem parkeert. Een belegging die al duizenden jaren cyclus na cyclus overleeft en er steeds in geslaagd is om waarde te behouden. Enkel edelmetaal kan die rol spelen. Goud en zilver zijn de ark die je veilig op je bestemming kunnen brengen. 

Een ark bouw je lang genoeg voor de storm. 

De meeste beleggers denken tijd zat te hebben. Ze zien de storm wel naderen, maar ondernemen te weinig actie ter voorbereiding. 

Sinds 2008 ben ik bezig met de bouw van mijn eigen ark, en al die tijd heb ik je gesmeekt om mijn voorbeeld te volgen. 

De storm komt eraan, je voelt ‘m naderen nu en als je je handen open houdt, voel je misschien al de eerste druppels vallen.

Er is echt niet veel tijd meer nu. 

Koop hier je goud

Koop hier je zilver (ik bezit vooral zilver momenteel)

 

 

 

 

groeten,

Maarten Verheyen

 
 
 
twitter
 

Markt 9 bus 1, PEER
Belgium

Je ontvangt deze e-mail omdat je je hebt aangemeld op onze website.

 
 
 

 

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva