Nieuws

Beste mensen,

 

Ik heb mijn buik vol van dat virus-gedoe.  Het is voor mij duidelijk dat een reeds lang gepland plan uitgerold wordt.  Bizar hoe in 2003 al in een Hollywoodfilm (5 min knipsel) het huidige scenario van deze pandemie in beeld gebracht werd.  Als ik op straat vriendelijk goeiedag zeg tegen mensen die ik altijd al een goeiedag heb gezegd, zie ik verschrikte ogen boven hun mondmasker.  Dan trekken ze dat spul even naar beneden om te zeggen hoeveel doden er al zijn door dat virus.  Het valt direct op wie naar de klassieke radio luistert, tv kijkt en krant  leest en wie zich ook informeert via de alternatieve kanalen op het internet.  Ook al worden die voortdurend gecensureerd.  Na een paar zinnen heb ik het opgegeven om enig ander licht op deze ‘pandemie’ te laten schijnen aan deze van hun gelijk overtuigde mensen.

 

Kijk, ik sta hier al enkele jaren te schreeuwen dat je nu maar beter jouw centen niet meer aan een derde partij zoals een bank toevertrouwt maar ze beter in eigen zak aanhoudt in de vorm van fysiek goud, fysiek zilver en crypto’s in eigen beheer.  Omdat dat bankensysteem op Intensive Care ligt.  Het wordt kunstmatig in leven gehouden door voortdurend vers geprint geld te injecteren.  Hoe lang nog voordat de patiënt het begeeft ?  Wel, ik heb geen glazen bol meer nodig voor wat er te gebeuren staat.  De patiënt gaat dood, zoveel is zeker.  Hij krijgt een hartstilstand, wat er al jaren zat aan te komen.  Maar op de overlijdensakte zal Covid-19 vermeld worden.  Wedden ?

 

Ik zie de klassieke media (in handen van the bad guys natuurlijk) al in geuren en kleuren vertellen dat door dat verschrikkelijke virus en de noodzakelijk lock-down-maatregelen over de gehele wereld de economie tot stilstand is gekomen.  Mensen verliezen hun job, leningen kunnen niet meer worden terugbetaald en ja, jammer maar helaas, de banken gaan, samen met ontelbaar andere bedrijven, ten onder.  Dat virus krijgt dus alle schuld.  Maar u hoeft niet te panikeren hoor.  We gaan uw spaarcenten overzetten naar de blockchain.  Die vergeet nooit meer hoeveel er op uw rekening staat en welke transacties je er allemaal al mee hebt gedaan.  En de centrale bank gaat dat voor jullie allemaal in goede banen leiden.  Even een app-je installeren op jouw mobieltje en hup, je bent mee met de nieuwe digitale dollar en euro.  We hebben dan geen banken meer nodig, alleen nog een centrale bank.  De man in de straat weet dat nu ook al, want het staat in de krant (zie bijlage).

 

Dus… in het geval dat zinnetje “we gaan uw spaarcenten overzetten naar de blockchain” bewaarheid wordt en de banken in hun ondergang niet al uw centen meesleuren zal u verder kunnen winkelen met de dollar- of eurocoin.  Wat betekent dat voor Bitcoin dan ?  Waar kiest u voor, beste mensen ?  Voor een digitale euro die centraal beheerd wordt door de centrale bank en waarvan ze eindeloos kunnen blijven van bijmaken ?  Het papier en de inkt moeten ze nu ook al niet meer bekostigen.  Of kiest u voor een decentrale munt waar niemand verantwoordelijk voor is, waar geen bedrijf en geen aandeelhouders aan verbonden zijn en waarvan er slechts 21 miljoen zullen van gemaakt worden ?  Een munt die werkt op computercode die zijn tijd ver vooruit is en waar geen mens meer aan te pas komt ?

 

Die code voorziet in een halvering van de productie om de 4 jaar.  Vergelijk het dat om de 4 jaar de productie van goud halveert.  Vastgelegd in onveranderlijke code.  Wat doet dat met de waarde, de koopkracht van die munt ?  Die halvering komt er nu opnieuw aan en wel aanstaande dinsdag 12 mei 2020   Tel daarbij dat institutionele beleggers financiële producten kunnen kopen (derivaten) op basis van Bitcoin.  Dat opent een sluis dat massa’s geld laat doorstromen naar Bitcoin zonder dat de belegger zich hoeft te bekommeren om de technische aspecten er van.  Akkoord, prijzen van alle assets en ook die van crypto’s, zijn en worden gemanipuleerd.  Maar geef toe: deze combinatie van gebeurtenissen doet de motoren van de Bitcoin-raket ronken.

 

Ik ben dus gepositioneerd en hou me aan mijn strategie.  Jullie ook, naar ik hoop.  Goud brengt je van het ene monetaire systeem naar het andere met koopkrachtbehoud.  Zilver is speculatiever, maar het is ongezien dat je voor 1 goudstuk 120 zilverstukken krijgt.  Dat laat ik niet aan mij voorbij gaan.  De kans dat die verhouding zich herstelt (zoals altijd) is te groot om die kans te laten liggen.  En Bitcoin ?  Bitcoin is nieuw, nog vrij onbekend, risicovol en speculatief, maar eenmaal de sluizen van het grote geld open gaan en duidelijk wordt hoe inflatoir dat fiat-geld is…. Investeer in crypto’s wat je bereid bent te verliezen maar de kans dat je hiermee eens echt de lotto kan winnen is gewoon te gek om er niet aan deel te nemen. Bijkopen als de prijs daalt en zo jouw gemiddelde aankoopprijs zo laag mogelijk houden en verkopen als je met de winst enkele gouden muntjes kan kopen.

 

Hoe je dat juist allemaal doet kan je als klant leren in de Training die ik on-line aan het zetten ben op mijn web-site.  De eerste 3 lessen staan als introductie voor iedereen beschikbaar.  Als je ingelogd bent als klant zijn alle andere lessen eveneens beschikbaar.  Er komt heel binnenkort de mogelijkheid om je te registeren als klant.  Voor €1,- per dag krijg je een vol jaar Bitcoin Helpdesk Support via e-mail met 4 uur persoonlijke support (via telefoon, WhatsApp, Teamviewer, ...) er bovenop om jou op weg te helpen en jouw eerste aankopen in crypto's te doen.  Zo lang het automatische proces via de site nog niet beschikbaar is kan je mij natuurlijk mailen.  Ik help jou graag verder op weg om zelf uw eigen crypto’s veilig te beheren.

 

Met genegen groeten,

 

 

Geert

www.nimva.be

 

 

 

ecbeuro

 

100% PROOF the Dollar Is Going DIGITAL! When? Soon! https://youtu.be/GzHSC_OzbUM

 

What You Should Know About The Drugs That Allegedly Fight The Pandemic:  https://www.dr-rath-foundation.org/2020/05/what-you-should-know-about-the-drugs-that-allegedly-fight-the-pandemic/

Een Corona vaccin ?  https://youtu.be/dzRG5AfFKB8

 

Is 5G schadelijk voor de gezondheid: https://preview.mailerlite.com/m2n7e9/1412807542639167090/c7k5/

 

Einde van de Deep State in Europa: https://indigo-times.nl/2020/05/06/einde-van-deep-state-in-europa/?fbclid=IwAR1C8fHQucTHUkoybpIsbycNdVo-_gxsn3YO4HbzOe97WRh7yc9DNNYX27s

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva