Nieuws

Beste mensen,
 
Het wordt me zo langzamerhand wat te veel.  Al die - vaak tegenstrijdige - informatie.  Wat moeten we of willen we nog geloven ?  We moeten ons eigen onderzoek doen, ja, maar we zien op den duur het bos door de bomen niet meer.  En ik wil nog mijn normale leven leiden.  Genieten, werken, vakantie, cultuur, hobby,…  Op dit moment ziet het er echt naar uit dat “the bad guys” aan het winnen zijn.  Die PCR test om mensen op Covid-19 te testen test op een sequentie van “een coronavirus” waarvan er vele zijn en die veel mensen in zich hebben zonder dat ze daar last van hebben, hoor ik uit diverse bronnen.  Die test zegt dus niets en resulteert in veel hogere cijfers dan dat er werkelijke Covid-19 patiënten zijn.  En nu kom ik een video tegen van William Mount die stelt dat 100% van de testkits, afkomstig uit 3 verschillende laboratoria, zelf besmet zijn met het Covid-19 virus !?  Dus wie zich daar mee laat testen, krijgt door die test het Covid-19 virus kado !!??  Een mens zou voor minder paranoïde worden...
 
Als ik dan lees dat Denemarken al een wet goedgekeurd heeft om gedwongen testen en vaccinaties uit te voeren…. zakt de moed me in de schoenen:
 
Denmark's parliament on Thursday night unanimously passed an emergency coronavirus law which gives health authorities powers to force testing, treatment and quarantine with the backing of the police.

Maar de lock-down maatregelen worden nu wat versoepeld.  Omdat de piek voorbij is en het gevaar geweken ?

(Brecht Arnaert) Deze virus-leugen, namelijk, zal nu even opgeborgen worden, omdat het nodige geld is geïnjecteerd, en de nodige "crisis"-maatregelen (bijvoorbeeld verplichte vaccinatie in Denemarken) zonder debat door het parlement kunnen worden gejaagd. Tegen de zomer worden de schaapjes wel weer in de wei gelaten.  Maar dit "virus" komt terug, en wel wanneer de banken een nieuwe liquiditeits-injectie nodig hebben. En ook de "crisis"-maatregelen, bijvoorbeeld op het verspreiden van "valse" informatie (ze doen zelf niks anders!) zullen strenger worden. Binnen dit en een paar jaar zitten we dus in een totalitaire staat.     

Heeft het dan ook te maken met de financiële toestand in de wereld, waar vooralsnog geen woord over gerept wordt in de media ?  Ik vrees van wel.  Bij de bankencrisis in 2008 werden de banken gedepanneerd met $700 miljard belastingsgeld (om uw spaarboekje te redden) en moest door regeringen wereldwijd goedgekeurd worden.  Op dit ogenblik hebben de banken al $3.300 miljard toegestopt gekregen en geen haan die er naar kraait.  Dit keer geen belastingsgeld maar vers geprint geld van de centrale banken.  Banken zouden al lang in faling moeten gegaan zijn, maar in realiteit zijn het de kleine en middelgrote ondernemingen die hun boeken moeten neerleggen.
 
Toch is er een lichtpunt in deze donkere tunnel.  Bix Weir vertelt al jaren dat het plan van “the good guys” van The Federal Reserve Bank of Boston (ja, daar werken ook goeie mensen) is om “oneindig veel geld te printen” om dit corrupte systeem te laten instorten.  Dat is wat nu gebeurt.  Het plan zou dus zijn om dat hele kaartenhuis te laten instorten om te kunnen starten met een nieuw en eerlijker geldsysteem, terug gebaseerd op “een" goudstandaard.  Door die derivatenhandel krijg je nu geld toegestopt als je een vat olie wilt kopen !  En we hebben nog steeds die wereldmunt de “Petro-dollar”.  Alle assets zijn door die derivatenhandel gemanipuleerd en die staat nu wel degelijk op ontploffen.
 
Daarom herhaal ik mijn mantra die al jaren dezelfde gebleven is: keep your assets in your own possession !  In de vorm van fysiek zilver, fysiek goud en crypto’s in eigen bezit.  Wanneer de “everything-bubble” open spat, is dat alleen nog wat telt.  We kennen nu de echte waarde van goud, zilver en crypto’s niet.  Je kan daarom maar beter te vroeg dan te laat jouw wintervoorraad aanleggen.  Prijs speelt nu geen rol meer.  En dat de winter er aan komt, wordt met de dag duidelijker !
 
Met genegen groeten,
 
 
Geert
 
 

This Is So Evil It's Hard To Believe. https://youtu.be/-HVQOdA02ZQ

 

Will You Submit to the Greatest Depression in History? W/Gerald Celente. https://youtu.be/_AQL82Bbo8A

 

Get outside! You need sunlight!  https://youtu.be/CnmPja-6INY

 

Private Road: "Year Zero" Turmoil Update! (April 17, 2020). https://youtu.be/-oLSbVvW7GU

 
 
Doorgestuurd:
Hoe kom je legaal onder een vaccinatie uit?
Stap 1 'Weiger' een vaccin niet, anders wordt u als strijdlustig beschouwd, maar je kunt hun service beleefd weigeren door het volgende te doen.
Stap 2 Vraag de arts of het vaccin ook MRC-5 bevat (dat doen ze allemaal, dit zijn geaborteerde foetus cellen en ander DNA). als dat zo is, heb je het recht om te weigeren.
Stap 3 Vraag ook of er een kans is op een latrogene reactie '(een bijwerking die wordt veroorzaakt door meerdere verbindingen of geneesmiddelen die op elkaar inwerken) van het vaccin (dat doen ze allemaal). Als de dokter zegt: 'Ja, dat is zo', dan is dat uw 'Ga uit de gevangenis vaccinatiekaart'. Bedank de dokter voor het aanbod en loop weg.
Bedenk dat artsen de eed van Hippocrates hebben gezworen (doe geen kwaad) en dat ze die moeten eren. Dit is hoe we legaal (en respectvol) hun aangeboden verplichte diensten kunnen weigeren en er is absoluut niets dat ze eraan kunnen doen. Nu weet je het! 
 
 
Nieuwsbrief Macrotrends
24 april 2020

Geachte heer De Vleeschouwer,

 
Hierbij laat ik u weten dat een extra editie van MACRO Trends voor u klaar staat op de website van www.MacroTrends.be en www.BeleggersPlaats.nlU treft deze editie tevens aan in de bijlage.

Zoals eerder aangekondigd vandaag, kunt u vanaf nu de extra editie van MT downloaden, met daarin, in exclusieve voorpublicatie voor de Lage Landen, een grensverleggend artikel van Dr. Stefan Lanka: na het lezen van dit artikel kunt u simpelweg niet meer geloven in virussen.

De kortste samenvatting van dit artikel luidt als volgt:

  • Het idee van virussen ontstond bij de observatie van bacteriën. Sommigen onder hen stierven, en daarbij waren kleine elementen te zien, die men verkeerdelijk "fagen" noemde, omdat men dacht dat zij verantwoordelijk waren voor de "dood" van de bacteriën.
  • In realiteit waren deze "fagen" (dat is het Latijnse woord voor eters) echter sporen, kleine elementen die zich inderdaad vormen wanneer een bacterie niet genoeg voedingsstoffen krijgt, of toxische materialen te verwerken krijgt. Ze zijn echter niet de oorzaak van diens dood, maar diens manier van overleven.
  • Aangezien er bacteriologische virussen bestonden, zo geloofden de eerste virologen, kon het niet anders dan dat er ook virussen voor menselijke cellen bestaan. Dit zijn en blijven echter hypotheses want "virussen" zijn nog nooit in geïsoleerde vorm gefotografeerd of in één keer uit het "isolaat" biochemisch aangetoond.
  • De reden dat we wél denken dat virussen bestaan, is omdat de academische gemeenschap, gebaseerd op wat zij denken dat een virus moet zijn volgens de analogie met het model van de "fagen", deze virussen zélf construeert, op basis van stukjes beschreven genetische informatie uit databases.
  • Deze genoom-beschrijvingen, dus, zijn niét gebaseerd op directe waarnemingen, maar op een onbewezen conceptueel model, waar vervolgens volgens een consensus-proces bepaalde genen en dus eigenschappen aan worden toegeschreven. 
  • Echte wetenschap werkt echter niet via consensus, maar via controle-experimenten. Die zijn er tot op heden nog niet, en zelfs de wetenschappelijke instituten die wettelijk verplicht zijn om die uit te voeren, publiceren de resultaten ervan tot op vandaag niet. 
  • Het is zelfs erger: onderzoekers die met resultaten komen die de (semi-politieke) consensus tegenspreken, worden geëxcommuniceerd, diens bevindingen worden volledig genegeerd en, ondanks gerechtelijke uitspraak, uit het nieuws geweerd.
  • Bovendien worden jaarlijks honderden dieren gruwelijk gemarteld in zinloze experimenten die de "virologie" niet vooruit helpen. Tot op vandaag is ondanks al die experimenten niét bewezen dat virussen mensen ziek maken, omdat de controle-experimenten die virussen als factor zouden kunnen isoleren, niet gebeuren.
  • Tot slot is ook de PCR-test die men gebruikt om mensen te testen op het "virus" volstrekt onwetenschappelijk omdat die op zo’n manier worden afgesteld dat er geen, meerdere of veel positieve gevallen zullen worden aangetoond, afhankelijk van het aantal keer dat de testcyclus hernomen wordt.

 
Dit artikel lijkt mij, gezien de politieke implicaties die deze nieuwe kennis met zich meebrengt, belangrijk genoeg om zo ver mogelijk verspreid te worden. Doe dan ook uw deel, en verspreid zoveel mogelijk bij vrienden en familie. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt hem wel!

 
Veel leesplezier.Brecht Arnaert
 
Met vriendelijke groet, 
 

Brecht Arnaert
MACRO Trends 
   

  
 
 
 
 
 
 
 

c4a81bbf-8575-d82d-b9a3-e869acb074de.png

 
 
Afmelden ?  Stuur “Afmelden aub” terug.

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva