Nieuws

Mensen, mensen,
 
Vloedgolven aan informatie stromen momenteel binnen.  Niet moeilijk, de wereld staat op zijn kop.  Wie had dit kunnen bedenken ?  Iedereen heeft zijn mening.  Iedereen heeft zijn waarheid.  Je volgt die waarheid die het meest resoneert met jouw denken en voelen.  Wie kritisch is en onderzoek doet, komt allicht dichter bij wat zich echt aan het afspelen is.  Voor mij is het duidelijk dat de oorlog op hoog niveau in alle hevigheid woedt.  Nee, ik geloof niet in het toevallig ontstaan van een nieuw soort virus die de mensheid bedreigt.  Dit is gepland, maar het loopt niet zoals gepland.  En zoals Janet Ossebaard aangeeft in haar documentaires en Telegram posts: hoeveel toevalligheden kan je hebben vooraleer het mathematisch onmogelijk wordt ?
 
Ik kreeg een bericht binnen van een zekere H. die bij haar dochter in Zuid-Afrika toegekomen is.  Dat bericht (zie hieronder) vat wat ik zelf bij elkaar gesprokkeld heb aan informatie vrij goed samen.  Er zit hoop in.  De hoop dat er voor ons, het volk, gestreden wordt.  Ik voeg ook de 10 dagen duisternis pdf toe in bijlage, die door steeds meer kanalen als een mogelijkheid gezien wordt.
 
Tevens heb ik weer wat geleerd over de Nieuwe Germaanse Geneeskunde en de Biologische Natuurwetten.  Ik heb ooit een lezing hierover, jaren geleden, bijgewoond en na het bekijken van de video’s, die ik hieronder meegeef, herinner ik me terug dat deze richting veel meer waarheid bevat dan onze huidige visie.  We zitten op een kantelpunt. De dag dat de gezondheid van de mens terug primeert op het geldgewin van de Big Pharma zullen we beseffen hoe fout we nu nog steeds bezig zijn.  Zelfde met onze huidige Keynesiaanse manier van denken over financiën en economie.  Denken dat we met fiat-geld te injecteren en terug weg te zuigen een stabiele economie kunnen handhaven ?  Het hele kaartenhuis is aan het instorten !  Terwijl er met helikoptergeld gestrooid wordt en de technische werklozen en ondernemingen een aalmoes krijgen, krijgen de banken triljoenen dollars toegesmeten.  Het wordt met de dag duidelijker dat een goudstandaard, zoals de Oostenrijkse school voor economie het voorschrijft, veel stabieler is.  De eindstrijd is nabij, beste mensen, we leven nu echt in een ongelooflijk spannende tijd.
 
Ik dank opnieuw alle mensen die me voorzien van nuttige informatie, zoals Mies (Leven in vertrouwen) die mensen leert om te gaan met de Biologische Natuurwetten en Brecht (MacroTrends) die in mijn ogen meer waarheden verkondigen dan wat ik nu vaak op televisie zie.  Ik kon mijn schaterlach niet onderdrukken toen ik las dat je zelfs mag niezen in Brecht’s gezicht: ziek gaat hij er niet van worden !
 
Met genegen groeten,
 
 
Geert
 

Hi M.,

Ik ben woensdag jl bij mijn dochter in Zuid Afrika aangekomen Zuid Afrika loopt een paar dagen achter op Europa wat betreft alle maatregelen. Was ik een dag later vertrokken dan was het niet meer gelukt om hier binnen te komen. Alle landen, ook waar geen virus is aangetroffen, sluiten binnen enkele dagen hun grenzen. Wat er kort samengevat in het wereldgebeuren gaande is, is een heel bijzonder schoonmaakproces wat heel slecht af had kunnen lopen voor de wereldbevolking als Trump en de vrijheidsstrijders niet op tijd hadden ingegrepen. De Deepstate in de VS had een dodelijk virus ontwikkeld wat via besmette baseballpetjes naar China is verstuurd. Dit virus is op tijd verwisseld door een niet schadelijk virus. De Deepstate was hier niet van op de hoogte en heeft de huidige agenda uitgerold. Trump en zijn team wereldwijd gebruiken deze situatie om de komende weken alle mensen te arresteren die hierbij betrokken zijn. Dit is de reden dat er afgelopen weekend 20.000 Amerikaanse militairen in Nederland en andere Europese landen zijn aangekomen. Dit is de reden dat alle grenzen en ook het luchtruim wereldwijd worden gesloten om te voorkomen dat ze op de vlucht kunnen slaan. Een kat in het nauw maakt vreemde sprongen en om de kans op aanslagen te voorkomen waar veel slachtoffers bij kunnen omkomen is de reden dat er geen grote groepen meer bij elkaar mogen komen. We gaan hoogstwaarschijnlijk de komende weken ook een periode van 10 dagen krijgen waar internet en telefoneren afgesloten zal worden om te voorkomen dat deze groep onderling contact zal hebben. Verder zal er een heel nieuw Economisch systeem uitgerold gaan worden die weer gebaseerd zal zijn op de goudstandaard. Dit brengt de macht over het geld weer terug bij de bevolking . De Centrale banken met hun Fiat geld zal hiermee tot het verleden gaan behoren. Nog een prachtig gegeven is dat de aarde momenteel helemaal aan het opschonen is door alle maatregelen. Een goede site met betrouwbaar nieuws is X22report op youtube. Hij komt dagelijks met nieuwe berichtgeving over het wereldgebeuren en de economie. Een echte aanrader als je de Engelse taal machtig bent. Groetjes H.
 
 
Van uit de bio-logische hoek van de Nieuwe Germaanse Geneeskunde komen ze met een heel andere visie op wat ziek & gezond zijn is: introductie-video
 
Mies is leraar van de Biologische natuurwetten en heeft een video gemaakt over de coronavirus leugen:   https://www.levensbewustzijn.nl/Zelfhulp/Corona-Virus/

 

Do not let them trick you! Watch Immediately! https://youtu.be/YCpUySgPN1c

 

Duitse journalist filmt in 'overvol coronaziekenhuis'. Dit is wat hij ontdekte. https://www.ninefornews.nl/duitse-journalist-filmt-in-overvol-coronaziekenhuis-dit-is-wat-hij-ontdekte/

 

THE CORONAVIRUS VACCINE: Should You Get The Coronavirus Vaccine If It Is The Only Cure? | David Ickehttps://youtu.be/AX9eV0MrBYs

 

US Digital Dollar PLANS LEAKED! Coinbase Involved!  https://youtu.be/2vsvUwqKoRE. (De dollar als gecentraliseerde stablecoin / cryptomunt)

 
 
 

 

 
 

header_mt.png

 
 

pixel.gif

26 maart 2020
  

Een video die uw leven
kan redden

 
 

Geachte heer De Vleeschouwer,

 
U krijgt nogal veel mails van mij de laatste tijd, en dat is niet van mijn gewoonte. Maar de desinformatie neemt zo'n grote vormen aan, dat ik mij niet goed zou voelen mocht ik niet wat vaker een tegengeluid laten horen.

Voor de talrijke nieuwe abonnees die erbij gekomen zijn: in de laatste en de voorlaatste editie verdedig ik de controversiële stelling dat we niet bang moeten zijn voor virussen ... omdat ze niet eens bestaan.
     

 

_mail16767600_mt32.jpg

 

 
Bekijk de video hier.

Ik baseer me hierbij op de Germaanse Geneeskunde zoals ontwikkeld door Dr. Hamer, en in het volgende nummer ga ik er een punt van maken om ziektes, die nu uitgelegd worden door een "virus", volstrekt BIO-logisch uit te leggen.

Ondertussen vraag ik u, met aandrang, om het propagandakastje (tv) even uit te zetten, en de lezing van Dr. Markolin eens te bekijken. Die kreeg de passende titel "Virus Mania". Neem eens één uur de tijd, voor iets wonderlijks.

Dus vanavond, na uw dagtaak: haal een goeie fles wijn uit, of een trappist. Snij wat kaas of wat salami, en stream de YouTube-video naar uw televisie, zodat er nog eens wat anders op komt dan die vuile, ziekmakende propaganda.   

 

_mail16767600_mt33.jpg

 

 
Bekijk de video hier.

Besef één ding: het leven is er niet op uit om u "te pakken" via microscopische monstertjes die in de lucht zweven. Hoe belachelijk. Het leven ondersteunt ons in alles wat we doen, zélfs al hebben we ZOGEZEGD "ziekte-symptomen".

Ziekte-symptomen bestaan niet. Het zijn zonder uitzondering symptomen van heling, nadat de ziekte al lang is opgelost. Ziekte, namelijk, vindt plaats in de geest (door een conflict in het denken), en komt niet eens van buiten het lichaam.

Gelieve mij dus de volgende keer dat u mij ziet een hand te geven. Niezen in mijn gezicht mag ook. Ik zal u dan wel even een Eskimo-knuffel geven, zodat het plezier wederzijds is. Maar ziek ga ik er niet van worden. Ziekte start in de geest!    

 

_mail16767600_mt34.jpg

 

 
Bekijk de video hier.

Ik ga niet verder vertellen, anders verklap ik alles wat in de video wordt verteld. Maar doe mij een plezier, en luister aandachtig. Het is een nieuw paradigma, en in het begin begrijp je er niet veel van. Maar plots gaat er een licht op.

Wel, dat gevoel - plots door te kunnen hebben hoe we met zijn allen zo ongelofelijk hard zijn bedrogen - dat wens ik u van harte toe. Want na de initiële kwaadheid (die voelde ik toch) begint u te snappen hoe krachtig u eigenlijk echt bent.

Verspreid de video zo veel mogelijk onder familie en vrienden, zodat ook zij uit hun angst kunnen gaan. Want zoals in de video wordt uitgelegd, is het net die panische angst die ... ziekte veroorzaakt. Longkanker, meerbepaald.

U gelooft mij niet? Hoeft niet. 
Check de logica in de video.
Hou jullie goed.
Dan betaal ik de dokter.

 

_mail9297200_brecht_arnaert_foto2.jpg

 


Beste groeten,


Brecht Arnaert
MACRO Trends
 

Bekijk de video hier.

PS: In de nieuwe MT zal ik aantonen hoe deze crapuleuze infectie-theorie al weerlegd werd in de 16de eeuw, en hoe het fraudeur en dierenmishandelaar Louis Pasteur was die ze weer tot leven riep. Hij werkte namelijk voor de Franse staat, die de mogelijkheden rond psychologische oorlogsvoering onderzocht jegens Duitsland, die hetzelfde van hun kant deden via nog een andere fraudeur: Koch. Snap dus één ding zéér goed: het hele IDEE, op zich, dat biologische oorlogsvoering bestaat, is dus, op zich, zélf een vorm van ... psychologische oorlogsvoering. Om van te flippen. Meer hierover volgende week vrijdag!

 


 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva