Nieuws

Beste mensen,
 
Ik heb een full-time opdracht aangeboden gekregen en aanvaard.  Ik word verantwoordelijk voor de applicaties die door de servicedesk van een grote organisatie gebruikt worden.  Ruim 8000 mensen maken gebruik van deze software om o.a. technische problemen te melden en de status er van op te volgen.  Ik ben erg blij met deze opdracht.  Het zal allicht mijn activiteit rond crypto-currencies op een lager pitje zetten, maar dat is ok.  Wie zelf zijn crypto’s wou beheren heeft het intussen kunnen leren.  En ik blijf ondersteuning bieden, al zal dat nu misschien meer buiten kantooruren moeten.
 
Intussen is ook de web-site vernieuwd.  In 2014 had ik De Streekboer als project gestart om talent in eigen streek bekend te maken en te activeren.  In een monetair ecosysteem.  De 2 sites die ik had (De Streekboer en Nimva) zijn nu verenigd in 1 site : www.nimva.be.  Ik ben er best wel fier op.  Alle reeds gestuurde nieuwsbrieven vind je terug onder Nieuws.  Onder Vragen krijg je een antwoord op de meest voorkomende vragen van mensen die nog niet mee zijn.  Het verrast me hoeveel mensen nog steeds bevooroordeeld zijn in hun mening rond Bitcoin.  Zo zei een familielid onlangs op een feest dat Bitcoin toch gebruikt werd door criminelen ?  Reden genoeg om er ver van af te blijven…  De massamedia doet goed zijn werk.  De meeste mensen moeten nog steeds niets weten van dit nieuwe fenomeen.  Het komt meestal negatief in het nieuws.  Jammer, binnen enkele jaren echter zullen velen zich voor het hoofd stoten omdat ze de kans om vroeg in te stappen gemist hebben.
 
En wat dacht je van “Bitcoin wordt voortdurend gehackt” ?  De kranten staan er weer vol van.  Binance, één van de grootste exchanges, is gehackt.  7000 Bitcoin kwijt.  Wat je moet weten is dat Bitcoin zelf niet gehackt kan worden.  Het zijn de exchanges of bedrijven die gehackt worden.  En ook dit is weer oplichting.  De meeste grote exchanges houden een boekhouding bij van wie hoeveel crypto’s heeft.  Klanten houden hun crypto’s on-line bij een exchange om makkelijk te kunnen traden (kopen en verkopen).  De exchange hoeft daardoor maar een deel van de crypto’s in bezit te hebben.  Net zoals bij banken die zelf maar een fractie van het geld hebben dat wordt uitgeleend of op de rekening staat.  Mocht iedereen zijn crypto’s afhalen en in een eigen wallet opbergen, dan gaan de deuren dicht.  Bij Binance zijn de deuren nu dicht.  Je kan jouw crypto’s (voorlopig) niet afhalen.  Hopelijk komt het goed voor de klanten, maar voor hetzelfde geld ben je je crypto’s kwijt.  En dat is al zo vele keren gebeurd.  Als eerste was het Mt Gox in Japan in 2014 die dicht ging.  Ik had me net geregistreerd bij hen om Bitcoin te kunnen kopen.  Ze waren op dat ogenblik zowat de enigste exchange die je kon vinden op het internet.  Ze gingen dicht nog voor ik mijn eerste Bitcoin kon kopen.  Vandaag, 5 jaar later, wachten klanten nog steeds om hun Bitcoin die on-line stond in bezit te krijgen.  De boodschap is dus : GET YOUR CRYPTO’S OFF THE EXCHANGES.  KEEP THEM IN YOUR OWN POSSESSION !!!
 
Onder Bitcoin Helpdesk vind je de meer technische artikels die je kunnen helpen in het begrijpen en beheren van crypto’s.  Onder Activiteiten komen de geplande lezingen en workshops.  Dit staat ook open voor activiteiten van jou of andere organisaties die min of meer een link hebben met wat ik doe.  Bij Vraag & Aanbod vind je het talent, de vaardigheid of capaciteit (ruimte, vervoermiddel,…) die mensen willen aanbieden of delen.  In een monetair ecosysteem.  Dat wil zeggen dat je jouw talent of aanbod kan laten waarderen in een andere vorm dan euro.  Zo bied ik huiskamerconcerten aan in de “Geef-economie”, wat zo goed als gratis betekent.  Omdat ik dit heel graag doe.  Omdat een applaus en een warme ontvangst al meer dan voldoende waardering is.  De site houdt geen boekhouding bij of doet geen monetaire transacties, je kan wel aangeven dat je jouw talent ook kan laten waarderen in iets anders dan euro.
 
Ik nodig jullie van harte uit de site eens uit te proberen.  Zet uw talent on-line of vraag waar u behoefte aan heeft.  Zo bouwen we aan een gemeenschap waar geld niet meer de drijvende kracht is.  We delen kennis, materiaal en talent en kunnen waarderen in een alternatieve waarderingsmethode.  U doet me ook een plezier om onvolmaaktheden in de web-site te melden.  Die is nu in testfase, maar ziet er volgens mij al behoorlijk goed uit.
 
De kans is reëel dat ik minder frequent nieuwsbrieven zal schrijven, hoewel ik de macro-economische trends zeker wel zal blijven volgen.  Hoe staan we er nu dan voor ?  Wel… De toestand is precair.  De schulden overal ter wereld lopen aan een enorm tempo op.  Dat is zo in een exponentiële curve.  China pompt enorme bedragen in zijn economie omdat die erg slabakt (o.a. door de importheffingen in Amerika). Trump gaat nu voor 2 triljoen dollar (dat is $ 2.000.000.000.000) infrastructuurwerken laten uitvoeren.  Er wordt gezegd dat Trump geld uitgeeft als een dronken zeeman…  En we weten wat er in september 2008 gebeurd is.  Een financiële crisis of bankencrash lijkt onvermijdelijk.  De vraag is alleen: wanneer ?
 
Wat nu gebeurt is wat in de stripverhalen van de Federal Reserve of Boston getekend staat.  Bix Weir legt al jaren lang uit dat Alan Greenspan (ex-voorzitter van de FED) als “Good guy” binnen de FED (de Bad guys) het manipuleren van financiële markten met computerprogramma’s heeft opgezet.  Door het heen en weer verhandelen van contracten kan je de prijs van grondstoffen, obligaties, aandelen, goud, zilver, etc zowel naar boven als naar beneden manipuleren.  Door de steeds groter wordende geldhoeveelheid (schuld) en de hebzucht van de financiële instellingen (banken) is die derivatenbubbel onnoemelijk groot geworden.  Die gaat springen.  “Give the Banks enough rope to hang themselves”.  Dit hele corrupte geldsysteem staat op het punt te ontploffen.  Deze te verwachten implosie zou een einde moeten stellen aan het huidige geldsysteem.  Om vervolgens te starten met een nieuw en eerlijker systeem.  En laten we nu beseffen dat Satoshi Nakamoto (de ontwerper van Bitcoin) volgens remote viewing specialisten als Alan Greenspan aangewezen werd !
 
De oorlog op het hoogste niveau woedt in alle hevigheid.  De vrijheid van meningsuiting op het internet krijgt zware klappen.  FaceBook, Google, YouTube blokkeren wat niet past volgens het politiek correcte denken.  De film over het leven van David Icke wordt geweerd omdat hij in een positief daglicht gesteld wordt, zo lees, zie en hoor ik dank zij de mail van klant Jan die dit (zie hieronder) naar mij doorstuurde (waarvoor dank !).  Dus, beste mensen, wees voorbereid en als je meent dat er enige waarheid in mijn schrijfsels te vinden is, volg dan deze conclusie: STAP UIT HET SYSTEEM :
 
- Hou aan bij de banken wat je bereid bent te verliezen
- Hou vermogen aan in eigen bezit
- Hou cash aan in papier om een potentiële periode van chaos te overbruggen
- Goud (fysiek in eigen bezit dus) behoudt al 6000 jaar zijn koopkracht
- Zilver is enorm ondergewaardeerd t.o.v. goud en zal een stevige factor harder stijgen in waarde dan goud
- Crypto’s nemen het geldsysteem over (met of zonder crash): koop bij als de prijs daalt, verkoop en zet om in goud bij winst
- Kocht je eerder crypto’s en sta je nu op verlies: koop er bij.  Zo daalt uw gemiddelde aankoopprijs en sta je straks sneller op winst.
 
Heb je hulp nodig of enige assistentie: vraag het me.  Ik start vrijdag 17/5 op mijn nieuwe opdracht, maar zal alles in het werk stellen om mensen te blijven helpen zich financieel te beveiligen.
 
Met genegen groeten,
 
Geert
 

Begin doorgestuurd bericht:

Beste vrienden,
 
Ingesloten 2 clipjes geven een 'klaar' beeld van hoe de 'oude-wereld-orde-censuur' tegenwoordig wild om zich geen slaat. Sedert de 911-leugen zijn ons zeer veel vrijheden ontnomen en deze trend word nu in verhoogde snelheid doorgezet. "1984" - on steroids !
 
In 't eerste clipje van laura loomer zien we hoe de groten der aarde zich verschuilen in hun hoge kantoorgebouwen als ze geconfronteerd worden met hun daden maar onmiddellijk de gewapende uniformen (hun stoottroepen) inzetten. Van achter de gordijnen !  Laf - Vals - Orwelliaans!
Maar die fantastische vrouw laat zich niet intimideren en dit geeft hoop voor de toekomst!
 
In het tweede wil david icke z'n première 'renegate' (film over z'n leven) in de zalen krijgen maar dit is zonder de 'oude-wereld-orde-boycot' gerekend. Over gans de wereld worden z'n gereserveerde zalen voor z'n voordrachten op het laatste moment geannuleerd.  Z'n misdaad? Z'n aanhang toespreken! De presentaties van z'n premières moeten nu op geheime locaties doorgaan, stel je voor!
 
We moeten met z'n allen gaan beseffen dat het sturen van mails (als deze) enkel nog kan doordat we momenteel (nog) onder een -bepaalde- radar zitten, eenmaal gedetecteerd ondergaan we hetzelfde lot. Ons recht om (zelfs levensbelangrijke) feiten te vernemen en/of te verspreiden staat op het spel. Zeer beangstigend.
 
In ons aller belang, help deze en andere boodschappen verspreiden nu het nog kan en om deze vraag wat kracht te geven wil ik afsluiten met benjamin franklin ; "People willing to trade their freedom for temporary security deserve neither and will loose both.
 
Dank bij voorbaat voor uw gewaardeerde interesse & om deze en andere feiten aan het licht te helpen brengen - te verspreiden.
 
Vriendelijke groeten, Jan
 
 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva