Nieuws

Beste mensen,
 
Ik volg de boodschappen van Janet Ossebaard op Telegram.  De tranen rollen over mijn wangen.  Zou het waar kunnen zijn ?  Op dit eigenste ogenblik worden honderden kinderen die ontvoerd, misbruikt en zwaar getraumatiseerd zijn, gered uit tunnels bij New York door het Amerikaanse leger.  Het US Naval Hospital ship Comfort (in New York) en Mercy (Los Angeles) zou, ipv te dienen voor de Corona-slachtoffers, voor hen ter beschikking kunnen staan.  Ik was me er zelf niet van bewust, maar het misdaadgeld dat rondgaat in kinderhandel blijkt vele malen hoger te liggen dan in drugs en andere misdaadmilieu’s.  Wat voormalig CIA officier Robert Steele in deze video vertelt begint langzamerhand door te dringen tot de wereld.  Een waarheid die de wereld zal schokken.
 
Is dat de reden waarom er overal militairen op het toneel verschijnen ?  Is Q echt ?  Maken de ‘good guys’ van de door de ‘bad guys’ geschapen wereld in lock-down gebruik om hen te arresteren ?  Wisten zij van hun snode virusplannen af en maken zij van deze situatie gebruik om dat zootje ongeregeld op te pakken ?  Vallen er daarom namen van hooggeplaatsten dat zij “gecoronavirust” zijn ?  Of beter gezegd “gearresteerd” ?  Ik smeek dat het waar mag zijn.  Ook in België en Nederland zullen ze hun werk hebben.  Nadat in Zottegem 2 broertjes (vrienden van mijn zoon) een zwarte camionette in gesleurd en er terug uitgegooid werden met de woorden “ze zijn te oud”,  heb ik alle boeken rond de Dutroux-affaire gelezen.  Als er weer eens iemand aan mijn deur belt met de vraag of ik Child Focus wil sponsoren vraag ik of ze weten wie Child Focus heeft opgericht ?  En dat die brave mijnheer die kindertjes wil redden lid is van diezelfde club "Cercle de Lorraine" waar je de grootste kindermisbruikers aantreft van Belgenland ?  Niet overtuigd ?  Ik leen je het onuitgegeven boek “Beyond the Dutroux Affair” waar je naam en toenaam kan vinden met alle verwijzingen naar de processen verbaal en bewijsstukken.
 
Mij moet je niet meer overtuigen van het bestaan van die pedofiele netwerken.  En wie hun klanten zijn.  Is dat wat zich nu afspeelt ?  Indien ja, omhels ik de eerste de beste militair die hier zijn leven voor waagt.  Het zou voor het eerst sinds lang zijn dat ze niet optreden in opdracht van de Cabal, maar om ons, het volk te bevrijden van deze tirannieke verziekte geesten en hun dictatoriale plannen.  Mochten we het onderspit in deze hevige strijd moeten delven, dan staat ons een toekomst te wachten van totale controle, zoals ze dat in China al goed kennen.  Dan mogen we verwachten dat Bill Gates zijn woorden vanaf minuut 15:20 in deze video werkelijkheid zal worden: geen certificaat ?  Geen vliegtuig, geen trein, geen geld, geen werk, geen toegang tot om het even wat.  Dan telt u niet meer mee in deze maatschappij.  En dat certificaat ?  Dat krijg je allicht gratis toegediend, als de menigte er maar hard genoeg naar schreeuwt !
 
Met emotionele groeten,
 
 
Geert
 
 
App Telegram uitnodigingslink Q-Anon Groep Janet Ossebaard: https://t.me/joinchat/JOILTFPFqsc_YCDIOiWzMg
 

Deze termen moet je kennen, om te begrijpen wat er in de wereld gaande is – complete lijst - Ellaster:

 

COVID-19 Checkpoints Aid In Combating Human Trafficking:  https://inhomelandsecurity.com/covid-19-checkpoints-human-trafficking/

 

Benjamin Fulford: "Abe, Macron, Merkel en Prins Charles zijn “gecorronavirust” nu de strijd om de Aarde verhevigt." - BrekendNieuws.nl

 
 
BG.jpg
 
 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva