Nieuws

Beste mensen,

 

De storm die het Corona-virus veroorzaakte is wat geluwd, maar onze wereld is voorgoed veranderd.  Eerlijk gezegd had ik verwacht dat de instorting van het financiële systeem zich al zou voltrokken hebben.  En dat de oorzaak natuurlijk bij dat virus zou gelegd worden.  Dat laatste is trouwens al correct.  Jerome Powell, de voorzitter van de FED, heeft dat met zo veel woorden al bevestigd (3:20).  Niet het onhoudbaar piramidale, op schulden gebaseerd geldsysteem, zal de oorzaak zijn van de grootste depressie aller tijden, maar een virus.  Een virus dat ongeziene nieuwe regelgeving in het leven heeft geroepen, buiten alle proporties.  Na de 'war on terror’, dat na 9/11 maatregelen in het leven heeft geroepen om ons allemaal in de gaten te houden als potentiële terroristen, krijgen we nu te maken met een reeks gedragscodes die regelrecht ingaan tegen fundamentele rechten van de mens.

 

Dat er een oorlog gaande is op hoog niveau, aan het gezichtsveld van de meeste mensen onttrokken, is nu wel duidelijk.  Wie de goeie en wie de slechte zijn is echter niet altijd zo duidelijk.  Trump wordt door de ene de hemel ingeprezen als zijnde de president die Amerika terug bevrijdt van de Deep State maar andere stemmen wijzen er op dat hij misschien wel zo de oppositie controleert en in bedwang houdt.  De censuur waarbij o.a. Google en YouTube alles wat indruist tegen de stellingen van de Wereld Gezondheidsorganisatie en hun vaccinatiebeleid verwijdert, zou dank zij Trump opgeheven kunnen worden.  Geen vrijheid zonder vrije meningsuiting.  Maar is dat wel zo ?  Ik probeer niet te veel mee te gaan in hoop en beloften maar de dagelijkse realiteit te toetsen aan wat wordt verkondigd.

 

En die realiteit doet me inzien dat we allesbehalve op de goede weg zijn.  Ondanks de vele mensen die hun stem verheffen (zie de doorgestuurde informatie hieronder) houden we ons toch maar braafjes aan al die vaak absurde maatregelen die niet meer in verhouding staan tot het dreigende gevaar.  Ik vraag me ook altijd af waarom op TV altijd over die dringend benodigde vaccins gesproken wordt ?  Is een medicijn niet even goed dan ?  Blijkbaar is er een medicijn (tegen malaria) dat al 60 jaar bestaat, spotgoedkoop is en zowel preventief als genezend bewezen goed werk levert tegen dat Corona-virus.  Maar dat krijgt alleen maar kritiek in de klassieke media, alleen een (veel te snel ontwikkeld) vaccin lijkt heilzaam te zijn.  Tot je kijkt waar onze vriend Bill Gates overal zijn menslievend geld aan doneert.  Dan wordt alweer duidelijk dat “wiens brood men eet, diens woord men spreekt”.

 

bg1

 

 

Intussen zitten we met een situatie in de wereld waarbij zo maar eventjes 80% van de productie stilgevallen is en waarbij de hoeveelheid geld verdubbeld is.  Wat wil dat zeggen ?  Wel, de rekening van mijn winkelkarretje bij Colruyt zegt genoeg: €257,- voor 1 winkelkar waarbij het duurste product €13,- is.  BEF 10.000,- om eens naar de winkel te gaan ???  Wie zegt er dat de inflatie onder controle is ?  Dit gaat niet stoppen.  Ik zie het al gebeuren dat je niet zal moeten vechten voor een wc-rol, maar dat je €10.000,- zal moeten betalen als je er nog een wilt.  Wat wil dat zeggen voor die 500 miljard euro die momenteel op de spaarboekjes staan ?  We zijn ‘gejost’, zeggen ze bij ons.

 

In zilver en goud dan maar.  Ja natuurlijk, tot wanneer de vraag het aanbod overstijgt.  We hebben al gemerkt tijdens de lockdown dat aan fysiek edelmetaal komen geen sinecure meer is.  Uitverkocht.  Wachttijden.  Geef jouw geld en wacht dan een maand of 3 in de hoop dat het zal geleverd worden.  Ik ga er van uit (door alle boeken die ik verslonden heb inzake de elite, de goden, de Illuminatie, de Anunaki, de vechtende partijen die nog onzichtbaar zijn) dat fysiek goud bijzonder waardevol is op onze planeet.  Als we nu onze spaarcenten omzetten in fysiek goud zullen we er allicht een goede zaak mee doen.  Maar ik verwacht dat dit vroeg of laat ook weer op een of andere manier zal afgepakt worden.  Door confiscatie zoals in de jaren ’30 van vorige eeuw ?  Waarschijnlijk niet.  Met een belasting op de verkoop er van ?  Heel goed mogelijk.  Maar wees getroost: wat kan het jou schelen om 100% belasting te betalen als je intussen 1000% meerwaarde hebt ?

 

Zilver is voor die elite allicht niet zo van belang.  Ik verwacht dan ook minder gedoe rond zilver.  En met de huidige verhouding (+100 ounces zilver voor 1 ounce goud) is dit voor mij de ultieme verzekering tegen hyperinflatie van de euro of crash van het financieel systeem.  Fysiek in de hand.  Crypto’s zijn virtueel en voor veel mensen moeilijker te bevatten.  Wat ben je met een cijfertje op een computer ?  Toch is het dit wat de toekomst in petto heeft.  Alles op de blockchain.  De technologie staat klaar om massaal ingezet te worden.  Allicht zal een ‘event’ in het financiële systeem de aanzet zijn om deze technologie volop van start te laten gaan.  Crypto’s zijn trouwens nog de enige assets los van het fiat-geldsysteem waar het grote geld naartoe kan vloeien als fysiek goud en zilver niet meer voorradig zijn.  Ik verwacht dan ook een enorme bull-run voor Bitcoin en zijn broeders.  Partijen zoals Goldman Sachs staan trouwens klaar om het geld van grote financiële instituten richting crypto’s te duwen.  Daar wil je een graantje van meepikken als die raket gelanceerd wordt, toch ?

 

Een voorbeeld van een altcoin die ik in de gaten hou, die nu nog erg klein is maar een onwaarschijnlijke groei zou kunnen kennen, is Theta (Thetatoken).  Samsung, Sony en tientallen andere grote bedrijven gaan Theta gebruiken om video te streamen.  De bandbreedte die nodig is om al die video’s te streamen die momenteel bekeken worden is ontoereikend geworden.  Met de wereldwijde lockdown, Netflix en video-chats dringt zich een betere technologische oplossing op om video decentraal te sturen.  Theta lost dit op.  Samsung e.d. bouwen in al hun apparaten (TV, smartphones, etc) modules in om video te streamen van het ene naar het andere apparaat.  Als jouw TV in stand-by staat bvb stuurt hij video door naar jouw buur.  Jouw buur betaalt hiervoor aan jou in de crypto TFuel (brandstof die met Theta samenwerkt).  Google heeft nu ook zijn schouders onder Theta gezet waarbij we mogen verwachten dat deze crypto de komende jaren monsterachtig kan stijgen in waarde.  Als je de kans zou krijgen om Bitcoin te kopen in 2012, zou je het niet doen ?

 

Ik ben van plan om dit soort informatie, cursusmateriaal om te beginnen met crypto’s en modelportefeuilles on-line te zetten op https://www.nimva.be/cursus.html, toegankelijk voor geregistreerde klanten.  Zo leer je zelf jouw crypto’s te beheren, de resultaten te bekijken van meerdere portefeuilles en krijg je ondersteuning bij het opzetten en beheren van jouw eigen portefeuille.  Klanten die nu al willen gaan kijken kunnen me een mail sturen om daar toegang tot te krijgen, ik moet dit namelijk manueel in orde brengen.  Nieuwe klanten kunnen zich registreren en intekenen voor een jaarabonnement op Bitcoin Helpdesk Support.  In ieder geval ben ik blij dat jullie, door het lezen van deze nieuwsbrieven, al voorbereid zijn op wat onvermijdelijk op ons afkomt: een ongezien financieel debacle die voor de meeste mensen helaas desastreus zal uitdraaien !

 

Met genegen groeten,

 

 

Geert

 

P.S. Dank aan al de mensen die mij voortdurend voorzien van actuele interessante informatie, waarvan een selectie hieronder worden meegegeven:

 

 

 

WAARDIGHEID of ANGST - vraag van een huisarts

Het doel van de lockdown was ‘flatten the curve’ om de zorgcapaciteit niet te overschrijden.

Ongeveer twee weken nu wordt iedereen met een hoestje, wat keelpijn, diarree of koorts

en iedereen die een operatie moet ondergaan getest.

We testen dus zeer veel en zeer breed en het totaal aantal COVID-positieven ligt rond de 300 per dag.

Op een bevolking van meer dan 12 miljoen is dit zoeken naar de speld in een hooiberg.

Veel curve is er dus niet meer.

De ziekenhuiscapaciteit was nooit te laag. Integendeel, tot 60% van het personeel in de ziekenhuizen

stond op tijdelijke werkloosheid tijdens de coronapiek.

We hadden internationale hulp kunnen bieden.

Had Europa de krachten gebundeld, waren er zeker minder mensen gestorven.

Het tegendeel gebeurde: de grenzen werden gesloten.

Wel wisselen artsen internationaal zeer veel informatie uit met heldere, onderbouwde conclusies:

Covid19 treft een aantal mensen zwaar,

maar de grote meerderheid heeft geen verhoogd risico op een ernstig ziekteverloop of op overlijden.

De risicofactoren zijn gedefinieerd:

mannelijk geslacht, ouderen (vnl. 85+),

een BMI hoger dan 30,

diabetes en onderliggende hart- en/of longziekte.

Hoe meer risicofactoren iemand heeft hoe groter het risico, dat is logisch.

Oostenrijkse data melden:

geen overdracht in open lucht, geen overdracht in warenhuizen, geen overdracht op openbaar vervoer,

geen overdracht in scholen, geen overdracht via oppervlakten.

Kinderen werden besmet door een volwassen gezinslid, niet omgekeerd.

Conclusie is:

om verspreiding en grote uitbraken (van COVID19, en breder genomen elke griep) te voorkomen zijn

4 maatregelen belangrijk:

- bijeenkomsten met meer dan 1000 personen bannen

- goede handhygiëne (niet schadelijk veel, zoals nu) en hoesten of niezen in de elleboogplooi

- tijdens een gesprek minstens één meter afstand houden (dit geldt niet voor kinderen)

- bij symptomen van infectie zichzelf in quarantaine plaatsen

De lockdown zelf en de trage exitstrategie dragen maximaal 2% bij aan de indamming van de pandemie,

maar verhinderen wel de belangrijke opbouw van groepsimmuniteit.

Bovendien wordt elke dag - zelfs ieder uur - tastbaar dat het aanhouden van de maatregelen

een massief impact heeft op de volksgezondheid.

De risicobaten analyse is helder, nog vele decennia zullen wij de gevolgen dragen.

Maar, waar is de vrije ruimte voor debat?

Waar is het open, eerlijk, waarachtig gesprek?

Waar wordt geluisterd zonder vooroordeel?

Het is ongezien dat er zo weinig differentiatie is in de beleidsgesprekken.

Het is verontrustend hoe eenzijdig en weinig onderbouwd het wetenschappelijk debat is.

Het is schrijnend toezien hoe armzalig de beleidsvoering is.

Ik mis de stemmen van artsen, universiteiten, vakgroepen en professoren

die een breder draagvlak kunnen bieden voor wat er momenteel gebeurt.

Ik mis de sterke, charismatische figuren die hun volk met trots vertegenwoordigen.

Ik mis aftoetsing bij de bevolking.

De blik blijft gericht op wat ons ziek maakt en

oorlogsstrategieën worden gebruikt om de ziekte te bannen.

Waar is de stem die pleit voor gezondheid en die ziekte en dood integreert in ons bestaan?

Massaal veel geld wordt ingezet voor de bestrijding van ziekte maar we worden alsmaar zieker.

Inzetten op gezondheid is op lange termijn het enige wat rendabel is.

Een beleid gericht op gezondheid zou stoppen met oorlog voeren tegen

en thema’s die de gezondheid ten goede komen hoog op de politieke agenda plaatsen.

Zoals:

- betere verloning van al het zorgpersoneel in ziekenhuizen, woonzorgcentra,

instellingen voor mensen met een handicap,

ambulante settings zoals CAW’s, CGGZ’s, tele-onthalen, thuiszorg, ...

- het gezondheidsbudget grotendeels besteden aan PREVENTIE,

met name kinderwelzijn, ‘flatten the curve’ van de gevolgen van onze welvaartmaatschappij

(o.a. toename van het gemiddelde lichaamsgewicht van de bevolking,

het toenemend aantal diverse verslavingen, oa van onze kinderen aan scherm),

psycho-sociaal welbevinden, armoede, ...

- verbod op gebruik van stoffen die schadelijk zijn voor mens en milieu, bv. kankerverwekkende pesticiden

- gratis eerstelijns gezondheidszorg en de opstart van zorgtrajecten voor mensen uit risicogroepen

bv. pre-diabeten, ...

- hogere taksen of volledig verbod op verkoop van ongezonde voedingsproducten,

bv. gesuikerde dranken, snoepgoed, fastfood, transvetten

- zorg voor een gezond leefmilieu:

gezonde lucht, voldoende groenpolen, veilige speelzones, verkeersluwe woonzones

Maar deze crisis bevestigt opnieuw dat ons huidig systeem niet inzet op gezondheid!

Er is maar één alternatief.

Iedereen moet zelf zijn verantwoordelijkheid opnemen.

De moderne mens is absoluut in staat deze keuze te maken.

We zijn met z’n allen verantwoordelijk voor het welzijn van onszelf én ons leefmilieu.

Niemand kan de ander nog met de vinger wijzen en de tijd van ‘ieder voor zich alleen’ is voorbij.

Iedereen is verantwoordelijk voor het creëren van een gezonde sociale ruimte waarin authenticiteit,

vrijheid en waardigheid van elke mens centraal staan.

Dat is de opdracht voor ieder van ons - wij, mensen van de 21ste eeuw.

Of kiezen we voor het andere?

Ons verliezen in angst?

Mondmaskers dragen zonder enige evidentie dat ze nut hebben?

Angstvallig opgesloten wachten op de volgende griep, die zeker, zoals elk jaar, doden zal eisen?

In de herfst zal deze zich weer aanmelden. Misschien als RHINO20? Of als ADENO21?

Naïef wachten op een vaccin en ons verplicht laten vaccineren?

Alsof we daarmee alles onder controle zullen hebben!

Afstand nemen van onze vrijheid?

Wetenschappers blindelings volgen in hun hypothetische theorieën?

Toekijken hoe ons beleid de mensenrechten schendt en zijn verantwoordelijkheid ontloopt?

of, implementeren we de opgedane kennis rond covid19?

Geven we toe dat we nu fout bezig zijn?

Vertrouwen we erop dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt?

Zien we elkaar als gelijken en waardige burgers?

Zo ja, mag dan het controlesysteem ‘in haar kot’ en kan de burger in zijn waardigheid gezien worden?

Mogen kinderen dan opnieuw onschuldig zijn

zonder zich de mogelijke moordenaars van hun grootouders te voelen?

Mogen de scholen dan eindelijk weer gewoon open?

En mag er opnieuw contact zijn tussen klasgenoten, zonder mondmaskers en zonder afstand

in een veilige omgeving waar iedereen zich vrij kan bewegen en ontwikkelen?

Mogen de leerkrachten - zonder angst voor het overtreden van ‘veiligheidsregels’ - hun kerntaak hervatten,

nl. kinderen eerbiedig begeleiden in hun ontwikkeling tot gezonde en evenwichtige volwassenen?

Mogen de mensen in de woonzorgcentra uit de isolatie

die hen en hun families ontredderd en met diepe trauma's nalaat?

Mogen restaurants en café’s dan weer gewoon open zodat mensen weer een terrasje kunnen doen?

Mag de cultuursector dan gereanimeerd worden en mag de sportsector dan volledig open,

zodat we beweeglijk, soepel en op een gezond gewicht blijven?

Kiezen we dan - nu en samen - voor gezondheid?

Mei 2020 - Helena Maryns - huisarts in Gent

 

 

 

 

 

boete

 

 

Beste allemaal,

 

het idee dat we naar een 'nieuw normaal' (gedwongen worden te) gaan waarbij 1,5 m afstand de nieuwe standaard wordt... Ik gruwel hiervan.

 

Op dit moment worden verscheidene van onze grondrechten met de voeten getreden. Dit is voor mij absoluut onaanvaardbaar. Eén die er echt uitspringt is de vrijheid van meningsuiting. Op dit moment worden duizenden berichten van facebook, twitter, en youtube gecensureerd. Ik vind dit hallucinant. De grote vraag bij mij is: WAAROM ??? Vooraleer je wat ik net geschreven heb probeert te relativeren, het is een GRONDRECHT !

 

ARTIKEL 3

Je hebt recht op leven in vrijheid

ARTIKEL 12

Je hebt recht op privacy

ARTIKEL 13

Je hebt het recht om te gaan en te staan waar je wilt, in eigen land en in het buitenland.

ARTIKEL 18

Je hebt recht op vrijheid van gedachte, geweten en godsdienst.

ARTIKEL 19

Je hebt recht op vrijheid van mening en meningsuiting.

ARTIKEL 20

Je hebt het recht om bijeen te komen.

ARTIKEL 30

Geen enkel land en geen enkel mens mag proberen om de rechten te vernietigen die in deze Verklaring staan.

Als wetenschapper is het belangrijk om de wetenschap kritisch te blijven benaderen. Ik stel vast dat er op dit moment geen enkel wetenschappelijk debat gevoerd mag/kan worden. Het enige verhaal die de media haalt (en beheerst) is het virologisch verhaal. 

Ik vind het mijn plicht om ook andere (wetenschappelijke) visies te delen. 

Bij deze geef ik jullie een link waarin een wetenschappelijke topexperte aan het woord is.

 

https://youtu.be/Avc6_ftzk3w

 

 

Bij deze geef ik jullie eveneens een website waar veel gecensureerde berichten terug te vinden zijn. Waar probeert men ons blind voor te houden ??

Ook hier is het gezond om kritisch te zijn/blijven. Wat is wel of niet waar ? Dat heeft iedereen voor zichzelf te bepalen.  Maar ook hier voel ik de noodzaak om dit met jullie te delen, omdat het voor mij onaanvaardbaar is dat onze grondrechten zo flagrant met de voeten getreden worden. 

 

https://www.altcensored.com/?fbclid=IwAR1PTHTZbqXzVYAfnwwl0rV_V0xbL-AVw1A9JIfYvX1bwmCAA7io5UcWj-8   

 

 

Genegen groeten, Jan.

 

 

 

De kritische kijk van Jef  ;-) 

Geachte medegevangenen van dit apenland België, dat in geen tijd tot een schapenland is verworden, waar angst de bovenhand neemt, volgzaamheid voor respect wordt aanzien, en verklikking als een sociale deugd wordt beschouwd.
 

De mondiale maatregelen ter bestrijding van de Chinese bejaardenpest, uitgevaardigd door de N*W*O* - dixit WHO, zullen een nefaste invloed hebben op onze bevolkingen, groot en klein. 

Zo kweekt men mensen met smetvrees, die om de haverklap de beschermende huidlaag van hun handen wegwassen met dure gel die de opperhuid uitdroogt.
 

Door de arbitraire asociale afstandsregel van anderhalve meter, kweekt men sociopaten

Door het nutteloos dragen van mondmaskers krijgen de longen minder zuurstof en meer uitademing binnen, wat op termijn zeer ongezond is; door mond en neus te bedekken met een vod, vermindert men tevens de interactie van de lichaamstaal, wat sociaal contraproductief is.

Een letterlijk aseptische wereld is een waanbeeld, en figuurlijk een steriele maatschappij.
 

Het nieuwe normaal de term die eigenaardig genoeg,…. plots overal ter wereld wordt gebruikt,  is het nieuwe fascisme, nazisme en communisme in één: niet met mij! En met u?

 

Jef

 

Mei 2020: Donatie van meer dan 700.000 dollar aan de KULeuven. Tiens, is daar niet ene Marc Van Ranst werkzaam ?

https://www.gatesfoundation.org/How-We-Work/Quick-Links/Grants-Database/Grants/2020/03/INV-006366  

 

Op onderstaande site staan alle officiële donaties van de Gates Foundation in België van de afgelopen jaren. Naast KULeuven zien we ook regelmatig donaties aan de universiteiten van Gent en Antwerpen, alssok aan het Tropisch Instituut voor Geneeskunde.Je kan zelf zien wie, wanneer, en hoeveel.
 

https://www.gatesfoundation.org/search#q/k=belgium

 

 

 

Production Drops 80%, Money Supply Doubles = ???  https://youtu.be/GJkjWsXMn_0

 

Social media is going to change drastically!  https://youtu.be/UZSSEWiHuz0

 

Door to door is already happening!   https://www.youtube.com/watch?v=7aZp8SBp9UQ&feature=em-lsp

 

Martin Vrijland  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-covid-19-update-als-je-wakker-wordt-en-je-beseft-dat-je-gevangen-zit-wat-kun-je-dan-doen/

 

De krankzinnige wereld van het nieuwe ‘normaal’ - Ellaster  https://www.ellaster.nl/2020/05/29/de-krankzinnige-wereld-van-het-nieuwe-normaal/

 

Wereldleiders gebruiken hydroxychloroquine :  https://www.worldunity.me/president-van-el-salvador-kondigt-aan-dat-hij-hydroxychloroquine-gebruikt-zegt-de-meeste-wereldleiders-doen-hetzelfde/

 

 

Is Gold Confiscation a Possibility in the 21st Century?  https://youtu.be/rI7LjHGTU34

 

Twee pizza's van 83,5 miljoen  https://nieuws.btcdirect.eu/bitcoin-pizza-dag/

 

Bitcoin nieuws vandaag: 10.000 dollar is nog niet de top | Chainlink (LINK) https://youtu.be/c7l7HclThBA

 

check je smartphone bij updates  !!!!!!!!!  https://www.youtube.com/watch?v=jABeTn3w9Tc&fbclid=IwAR2oMPgh8jCy8az-_mESYSsYgqd-iKkhocSkQqo2CKcggNTca31eyISKTTE

 

Fed Chair Jerome Powell's full prepared remarks on the state of economy  https://youtu.be/mh1uDZgkeHo  2:30

 

THEY WON'T LET YOU SEE THIS ONE…. https://youtu.be/yzWBhxQsv5U. 3:20

Het perspectief van het einde der tijden : https://mariamagdalenaenjezus.nl/statement-van-gabriela-en-reint-over-het-perspectief-van-de-corona-crisis/?utm_campaign=enormail&utm_source=enormail&utm_medium=email&utm_content=hier!

 

Maurice de Hond: ‘Cijfers en onderzoeken bewijzen dat we onnodig bang worden gemaakt’ – Xandernieuws  https://www.xandernieuws.net/algemeen/maurice-de-hond-cijfers-en-onderzoeken-bewijzen-dat-we-onnodig-bang-worden-gemaakt/

 

De man achter het vaccinatie-gebeuren, Bill Gates.  https://www.youtube.com/watch?v=qBJyTk9enR4   https://www.youtube.com/watch?v=P4U6Lq4EBMo

 

Een vrouwelijke politica die de waarheid durft te zeggen!  https://youtu.be/n8UcUnbjM4Y

 

Mail gestuurd naar diverse rechters  https://indignatie.nl/2019/09/26/rechters-in-nederland-worden-gewaarschuwd-voor-de-guillotine/?fbclid=IwAR0GXoIfsszz2d1raCsJRoMl-p3a5sqq8uyzH3msw-h4Pukij7far2FvHUw

 

Het MEGA schandaal, Pedofilie, Moord en Geweld in de Belgische regering. | Kipdrego's Blog  https://kipdrego.wordpress.com/2015/04/29/het-mega-schandaal-pedofilie-moord-en-geweld-in-de-belgische-regering/

 

DE WHO als boevenbende  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/corona-kwestie/de-who-als-boevenbende/

 

Een heel waardevol gesprek, luister zelf maar hoe ethisch dit is verwoord.   Verrijkend, stemt je tot nadenken...

 

https://www.youtube.com/watch?v=rlnfnsFz6c8&feature=share&fbclid=IwAR2g34ZYXRiTyiTqy2Rd9CK5jLxawSVVTE3g6dTYuwt3PjstNRF4IwxEmC8

 

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva