Nieuws

Beste mensen,
 
De moed zakt me de laatste tijd in de schoenen.  We worden overstelpt met meningen, video’s, bewijzen, fake news, …. Wat is de waarheid ?  Het volk is verdeeld.  Straks moorden we elkaar uit omdat we een verschillende mening hebben.  Ik wachtte op Goede Vrijdag, omdat het dan wel duidelijk zou worden dat "the good guys" aan de winnende hand zijn.  Ik wacht op de video’s die bewijzen dat al die kinderen uit de tunnels van New York gered worden.  Ik wacht op de dagen van duisternis waarbij het internet en de telefoon uitvalt en wereldwijd alle TV-stations de “Emergency Broadcast” van Trump uitzenden van uit zijn Airforce One.  Met documentaires over de Cabal en hun misdaden.  En hun arrestaties…  In plaats daarvan krijg ik wel een mail van een bevriende volger en een video voor mijn neus geschoteld dat het hele Q-fenomeen waar Janet Ossebaard zo in opgaat een zoveelste “hoax” is.  Vertrokken van uit een oprechte bedoeling maar overgenomen door mensen met minder goede bedoelingen.  Je zou voor minder depressief worden.
 
Een indicatie van echte waarheid is allicht datgene wat snel van de sociale media gehaald wordt.  Als David Icke in zijn London Real video (met transcript van de voornaamste punten) stelt dat de Corona-tests niet op Covid-19 testen maar op om het even welke andere sequentie van Corona-virussen en dus helemaal niet betrouwbaar is en er een duidelijk verband is tussen 5G en Corona, en die video wordt onmiddellijk verwijderd door YouTube, dan vraag ik me af waarom ?  En Icke stelt de vraag wat je gaat antwoorden aan jouw kleinzoon als hij jou later vraagt “Zeg opa, wat heb jij gedaan toen dat virus losbrak en de mensen hun vrijheden verloren ?”  Iets om grondig over na te denken !
 
Het brengt me in de war als mensen die ik mijn vertrouwen geef, totaal tegenovergestelde standpunten innemen.  Volgens Janet Ossebaard is dat Corona-gedoe maar een licht griepje en zijn de maatregelen buitensporig en bedoeld om een heel andere agenda te dienen.  Volgens Bix Weir is datzelfde Corona-gedoe een biologisch wapen dat op termijn zo goed als iedereen zal treffen en waar je maar moet hopen dat jouw immuunsysteem sterk genoeg is om het te overleven.  Zijn visie is gebaseerd op de onderzoeken van Clif High wiens video’s, die dit soort informatie bevatten, ook al geweerd worden van de sociale media platformen.
 
Ik vroeg onlangs aan iemand, die ik in mijn jonge jaren kende, wat zijn mening was over deze hele situatie.  Die man, een kinesist, is toch ook niet van gisteren en moet toch een goed onderbouwde visie hebben, dacht ik.  Ik hoorde een verhaal over China, vleermuizen, vreselijk besmettingsgevaar en dat er nog geen medicijnen of vaccins beschikbaar zijn…. Ik dacht terug aan de tijd van enkele jaren geleden toen de Mexicaanse griep de wereld bedreigde.  Ik vroeg toen eens aan de apotheker wie er verantwoordelijk is voor als er vaccinatieschade optrad na het nemen van zo’n vaccin tegen de Mexicaanse griep.  Ik hielp haar even toen het iets te lang stil bleef: “de dokter die het vaccin voorschrijft” misschien ?  “Nee, de dokter kan niet verantwoordelijk gesteld worden”, repliceerde ze.  “De apotheek die het vaccin verkoopt”, probeerde ik ?  “Nee, neen”, riep ze verschrikt in volle overtuiging, “natuurlijk niet”.  “De fabrikant dan, die het vaccin ontwikkeld heeft”, vervolgde ik voorzichtig ?  Met een zucht van verlichting antwoordde ze positief “ja, de fabrikant is verantwoordelijk voor als het fout loopt”.  Toen haalde ik een persartikel uit mijn zak waarin stond dat fabrikanten van vaccins vrijgesteld waren van juridische vervolging in het geval er vaccinatieschade optreedt.  En denk je dat intussen die wetgeving teruggeschroefd is ?  Nee hoor, die is nog helemaal van kracht.  Ik had toen een document bij mij waarop ik een handtekening zou eisen van diegene die mij verplicht zou vaccineren.  Mijn huisarts had toen ook een krantenartikel op haar deur geplakt met als titel “Als het leger ingezet wordt om te vaccineren”.
 
En hoe staat het nu met de Bitcoin, de euro en de economie ?  Wel, de economische impact van de huidige wereldwijde lock-down is gigantisch.  Duizenden kleine en middelgrote bedrijven komen in financiële moeilijkheden.  Als deze situatie blijft aanhouden zullen er meer mensen sterven van armoede, honger en financiële miserie dan van dat virus.  Ook grote bedrijven ontsnappen niet aan de economische krimp, maar worden sneller uit de nood geholpen door de centrale banken.  Toch raar dat de wereldwijde economie fors krimpt en de aandelen weeral aan het stijgen zijn.  Centrale banken kopen obligaties van landen of staatsschulden.  Ze hebben landen en hun werkende bevolking dus onder hun controle.  Ze kopen ook aandelen van grote bedrijven.  Ze worden dus eigenaar van al die multinationals.  En nu kopen ze ook de verzekerde hypotheekleningen op.  Dus worden ze eigenaar van het onroerend goed wanneer de hypotheek niet meer kan worden afbetaald ?  Zoals ik het nu zie hebben de banken en hun (onzichtbare) leiders, zo goed als de gehele wereld in hun zakken.
 
De banken verstrengen nu hun voorwaarden als u voor een lening komt aankloppen.  Je moet voldoen aan een strenge credit-score en je moet minstens 20% van het kapitaal zelf kunnen inbrengen bij de aanschaf van een huis.  Probeer dit maar eens als je je werk kwijt geraakt.  Tel daar alle leningen bij die niet meer kunnen afbetaald worden en je kan zo voorspellen dat de onroerend goed markt een enorme daling van de prijzen te wachten staat.  Heb je nog spaarcenten opzij staan ?  Als ze bij de bank geparkeerd staan is het geld van de bank en ben jij de laatste die er een trekkingsrecht op heeft, zo lang de nu al insolvabele bank overeind blijft.  Zilver is uitverkocht, goud kan je nog met mondjesmaat verkrijgen.  En dan moet je nog geluk hebben dat je het - als niet essentiële verplaatsing - geleverd krijgt.
 
Rest dan nog Bitcoin en zijn broeders.  Wie de Rainbow Chart bekijkt ziet dat we nu terug in de blauwe zone zitten en we terug voor een halvering van de opbrengst staan om Bitcoin te minen.  Als de geschiedenis zich herhaalt (en waarom zou ze dat niet doen ?) staan we terug voor een bull-run.  Koop een huis voor BTC 1,- lijkt me in dit opzicht niet onmogelijk, al moet je er wat geduld voor oefenen.  Tegenwoordig help ik mensen op afstand via Teamviewer in plaats dat ik ter plaatse bij de mensen thuis kom.  Gaat goed, al moet ik toegeven dat het met een software wallet zoals Exodus makkelijker gaat dan met een hardware wallet, omdat het drukken op de knopjes van zo’n Ledger op afstand niet zo evident is.  Ik werk ook aan een on-line cursus om met Bitcoin aan de slag te gaan.  Zo opgebouwd dat mensen die met e-mail kunnen werken, kunnen surfen op internet en kunnen knippen en plakken in staat zijn om op een redelijke termijn autonoom te zijn in het zelf beheren van hun crypto-portefeuille.  In tijden zoals deze, waarbij alles wijst dat we naar een digitale crypto-wereld gaan en waarbij mensen nu thuis tijd hebben om iets nieuw te leren, kan ik het je alleen maar aanraden.  Als klant van de Bitcoin Helpdesk kan je desgewenst deze cursus nu al volgen terwijl deze in opbouw is.  Op eenvoudig verzoek stuur ik jou de stap-voor-stap handleiding in een reeks van e-mails terwijl ik hieraan werk.
 
Met genegen groeten,
 
Geert

 

 
Schermafbeelding 2020-04-13 om 13.00.08.png
 

 

Geert De Vleeschouwer
www.nimva.be

 

 

Proof Clif High Was 100% Correct About Covid19 Virus!!  http://www.roadtoroota.com/public/EpochCV19.cfm

 

Watch and share this video immediately!  https://www.youtube.com/watch?v=EPTFWMRbfxE&feature=em-lsp

 

Brecht Arnaert: Lagarde's Trashing of the Euro Has Just Begun  https://www.youtube.com/watch?v=OmwHyEDtoWA&feature=em-uploademail

 

GOLD GOLD GOLD  https://youtu.be/HBcT50KuPRQ

 

Buy Homes w/ only 1 BTC? Housing Bubble 2.0 to POP!  https://youtu.be/FrDyYQ-jWls

 

Arts doet schokkende bekentenis: 'We moeten corona opgeven als doodsoorzaak zonder te testen’. https://www.ninefornews.nl/arts-doet-schokkende-bekentenis-we-moeten-corona-opgeven-als-doodsoorzaak-zonder-te-testen/

 

THE STATE OF CRYPTO RIGHT NOW  https://youtu.be/ZJ8Tg-u-ZhM

 
 

David Icke | David Icke's Explosive Interview With London Real - The Video Youtube Doesn't Want You To See  https://www.davidicke.com/article/567418/david-icke-live-london-real-today-330pm-uk

 

Top Doctor EXPOSES EVERYTHING The Deep State Is Trying To Hide About CV  https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xf-qv9o8nq8&fbclid=IwAR3zbFBxRR5_63rBzAo499l2FFpaaKkIW7WD8f9Bx8Vj9LAPLnYlmEYrVxY

 

HOE LANG GAAT DIT DUREN? - DE JENSEN SHOW #138  https://www.youtube.com/watch?v=dlThHEC3nb8

 
Doorgestuurd:
 
Het Corona-virus reisde de hele wereld rond vanuit Wuhan, maar
bereikte Peking en Shanghai niet ... kan iemand dit verklaren ?
Ziet er zo logisch uit ... Tenslotte crashte de Chinese aandelenmarkt
niet ... Amerikaanse en Europese markten deden dat wel ...
Vernietig andere markten en bereid je voor om ze op alle mogelijke
manieren over te nemen
Hoe de wereld snel domineren?

HET GEWELDIGE CHINESE PLAN
1. Maak een virus en het tegengif.
2. Verspreid het virus.
3. Een demonstratie van efficiëntie, het bouwen van ziekenhuizen in
een paar dagen. China was immers al voorbereid met de projecten, het
bestellen van de apparatuur, het inhuren van de arbeid, het water- en
rioleringsnetwerk, de geprefabriceerde bouwmaterialen en een
indrukwekkend volume opgeslagen.
4. Veroorzaak chaos in de wereld, te beginnen met Europa.
5. Leg snel de economie van tientallen landen plat
6. Stop productielijnen in fabrieken in andere landen.
7. Zorg ervoor dat de beurzen dalen en koop bedrijven tegen een spotprijs.
8. Beheers snel de epidemie in uw land. China was tenslotte al voorbereid.
9. Verlaag de prijs van grondstoffen, inclusief de prijs van olie die
u op grote schaal koopt.
10. Ga snel weer aan de slag terwijl de wereld stilstaat. Koop wat je
tijdens de crisis goedkoop hebt onderhandeld en verkoop het duurder in
landen die hun industrie hebben verlamd.
PS: Lees het boek van de Chinese kolonels Qiao Liang en Wang Xiangsui
uit 1999, "Unrestricted Warfare: China's master plan to America ", op
Amazon. Het is er allemaal.
Het overwegen waard ..

Denk hier eens over na ...
Waarom zijn Rusland en Noord-Korea bijna volledig vrij van Covid-19?
Omdat ze een trouwe bondgenoot van China zijn. Bijna geen gevallen
gemeld uit deze 2 landen. Aan de andere kant worden Zuid-Korea /
Verenigd Koninkrijk / Italië / Spanje enz zwaar getroffen. Hoe komt
het dat Wuhan plotseling vrij is van het dodelijke virus?
China zal zeggen dat hun drastische aanvankelijke maatregelen die ze
hebben genomen zeer streng waren en Wuhan werd opgesloten om de
verspreiding naar andere gebieden in te dammen. Ik weet zeker dat ze
de Anti dode van het virus gebruiken.
Waarom werd Peking niet geraakt? Waarom alleen Wuhan? Interessant om
over na te denken, toch? Nou .. Wuhan is nu open voor zaken. Amerika
en alle bovengenoemde landen zijn financieel verwoest. Binnenkort zal
de Amerikaanse economie instorten zoals gepland door China. China weet
dat het Amerika NIET militair kan verslaan.

HET MEEST KRACHTIGE land ter wereld. Dus gebruik het virus ... om de
economie lam te leggen en de natie en haar defensiecapaciteiten te
verlammen. Ik weet zeker dat Nancy Pelosi hierin een rol heeft
gespeeld. . om Trump omver te werpen. De laatste tijd vertelde
president Trump altijd hoe de GROTE Amerikaanse economie op alle
fronten verbeterde.
De enige manier om zijn visie om “MAAK AMERIKA OPNIEUW GROOT” te
vernietigen, is door een economische ravage aan te richten. Nancy
Pelosi was niet in staat Trump te verslaan door afzetting. ... dus
werkt samen met China om Trump te vernietigen door een virus vrij te
geven. De epidemie van Wuhan was een showcase.
De Chinese president Xi Jinping ... droeg gewoon een eenvoudig
RM1-gezichtsmasker om die getroffen gebieden te bezoeken. Als
president zou hij van top tot teen moeten worden bedekt ... maar dat
was niet het geval. Hij was al geïnjecteerd om schade door het virus
te weerstaan ... dat betekent dat er al een remedie was voordat het
virus werd vrijgegeven.

Sommigen vragen zich misschien af ... Bill Gates had de uitbraak in
2015 al voorspeld ... dus de Chinese agenda kan niet waar zijn. Het
antwoord is. ... JA ... Bill Gates voorspelde het. .maar die
voorspelling is gebaseerd op een echte virusuitbraak. Nu vertelt China
ook dat het virus ruim van tevoren was voorspeld. ... zodat de agenda
goed zou meespelen om die voorspelling te evenaren. China's visie is
om de wereldeconomie te beheersen door nu aandelen op te kopen uit
landen die op de rand van een ernstige ECONOMISCHE INEENSTORTING
staan.
Later zal China aankondigen dat hun medische onderzoekers een remedie
hebben gevonden om het virus te vernietigen. Nu heeft China aandelen
van andere landen in zijn arsenaal en deze landen zullen binnenkort
slaaf zijn van hun meester ... CHINA.

Denk er gewoon over na ...
De dokter die dit uitbracht is tot zwijgen gebracht door de Chinese
autoriteiten ..

(Bron gekend)
 
image.png
 
 
  view_in_browser
 
 
 
 
Een complot?
 
 
 

Ik lees geen enkele krant meer (zelfs geen financiële kranten), geen enkel magazine en kijk al zeker niet naar het avondnieuws. 

Toch ben ik vandaag beter geïnformeerd dan ooit.

Het internet geeft ons -voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid- de kans om goed geïnformeerd te zijn over welk onderwerp dan ook. 

We hebben toegang tot een schat aan informatie, waarom zou je dan nog langer steunen op activistische journalisten die ons een specifieke agenda proberen op te dringen?

Ik moet toegeven dat ik vroeger nogal sceptisch keek naar diverse “complottheorieën”, maar als je je er een beetje in verdiept, dan merk je dat de meeste zaken helemaal niet gelopen zijn zoals beschreven. 

Er is 9/11 … de zogenaamde massavernietigingswapens in Irak … de overdreven klimaathysterie enz 

En ja, er circuleren natuurlijk ook heel wat theorieën in verband met het Coronavirus. 

Het is allemaal interessant om te volgen, maar persoonlijk ben ik er nog niet uit wat hier nu precies gaande is. 

Waar we wel zeker van kunnen zijn, is dat sommigen deze kans niet onbenut zullen laten om ingrijpende maatregelen op te dringen.

Enkele zaken die momenteel circuleren:

  • afschaffen cash geld
  • vrije meningsuiting verder begrenzen (nepnieuws in verband met Covid19)
  • ons doen en laten volgen via een verplichte app 
  • en Bill Gates droomt ervan om ons allemaal een chip te implanteren
  • enz

 

Mensen zijn bang en daardoor bereid om maatregelen te tolereren die ze in normale omstandigheden nooit zouden aanvaarden. 

Het is vandaag belangrijker dan ooit om kritisch te blijven denken en waakzaam te zijn! 

Ik heb massa’s tijd om mij in deze ontwikkelingen te verdiepen, en als je interessante zaken tegenkomt online, mag je deze altijd doorsturen. 

Of het Coronavirus nu bewust in omloop werd gebracht of enkel wordt aangegrepen als “scapegoat”, we kunnen er niet naast kijken dat het de deuren opent voor een totale machtsgreep van de elite

Deze lockdown doet zelfs de sterkste bedrijven naar adem happen en als we zo verder doen, is iedereen binnen de zes maanden bankroet.

Maakt het allemaal deel uit van een groot meesterplan? Ik durf het echt niet te zeggen, maar ik moet wel toegeven dat het allemaal behoorlijk “convenient” is.vriendelijke groeten,

Maarten Verheyen

 

 
 
 
twitter
 
 
 
 
En voor ik het vergeet: Nog een zalig Pasen !!
 
EA415F26097348CBB6611191711F7426.jpg

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva