Nieuws

Beste mensen,

 
Bix heeft helemaal gelijk gekregen.  Sinds 11 september is de lont van de financiële bom daadwerkelijk aangestoken.  De situatie nu is totaal vergelijkbaar met wat er gebeurde in 2008, alleen houden de media hun lippen voorlopig stijf op elkaar.  Het lenen van grote hoeveelheden geld tussen banken, wat een normale praktijk geworden is, stokt.  Banken vertrouwen elkaar niet meer en weigeren elkaar nog te lenen.  De liquiditeit droogt op, er is een schrijnend tekort aan geld.  De Fed moet inderhaast tussenbeide komen om de banken uit het slop te halen.  Op slechts 4 dagen tijd heeft de Fed al de helft van het totale bail-out bedrag van 2008 uitgegeven.  En is het is niet genoeg !  Elke dag “print” de Fed 75 miljard 
dollar bij om de banken te redden van de ondergang.  In 2008 moesten regeringen wereldwijd halsoverkop toekomstig belastinggeld toewijzen aan de banken, nu gebeurt het zonder veel media-aandacht.
 
Olie is momenteel de slagpin in de granaat.  De drone-aanval op oliebronnen in Saoudi Arabië zet de gehele wereld onder druk.  We leven in een op olie gebaseerde economie.  Reken maar dat alle producten waar olie mee gemoeid is scherp gaan stijgen in prijs.  Voor het produceren van de meeste goederen (machines, plastic, transport,…) is olie nodig.  Doe daar bovenop al het printen van vers geld door de Fed en het wordt overduidelijk dat de koopkracht van onze euro en dollar stevig achteruit zal gaan.  Ik weet niet of Iran iets met die drone-aanvallen te maken heeft, maar Trump verbreekt alle betalingsverkeer met Iran.  Dat drijft Iran tot wanhoop.  En ze hebben ginds, in de straat van Hormuz, waar al die olietankers passeren, een hoop wapengeweld klaar staan waar hun bevende vingers aan de trekkers hangen.  Een oorlog, waar de bad guys op uit zijn, ligt op de loer…
 
Na olie zal zilver de tweede slagpin zijn van de volgende granaat die in het financiële hoenderhok gegooid wordt.  Het is lastig om olie in te slaan als bescherming tegen een financieel-economische instorting, maar jullie hebben gelukkig toch al wat zilver ingeslagen.  Alles in de wereld is de laatste honderd jaar duurder geworden, behalve zilver.  Door het oneindig manipuleren met derivaten op computers van alle financiële producten hebben we nu een vertekend beeld van wat iets nu eigenlijk echt waard is.  Wees er maar zeker van dat de waarde van zilver bij de crash in een rechte lijn omhoog schiet.  Bix meldt dat 26 september a.s. een belangrijke dag kan zijn voor zilver omdat de papieren contracten of derivaten dan afgesloten worden en dat zou nu wel eens volledig uit de hand kunnen lopen.
 
Olie en zilver dus…. Goud zal het ongetwijfeld ook wel goed blijven doen.  En hoe zit het dan met crypto’s ?  Soms komt er een klant zeggen dat hij zijn buik vol heeft van die crypto’s.  Het duurt allemaal veel te lang en er is nog geen cent winst gemaakt.  "Verkopen die handel, en geef me maar goud.  Dat kun je tenminste nog vasthouden in jouw handen”.  Dat zou nu echt wel eens de meest slechte beslissing kunnen zijn in jouw leven.  Goud is veilig voor wat koopkracht betreft.  Zilver zal goud met heel veel voorsprong voorbij lopen.  Maar Bitcoin ?  Die heeft al zo veel keer bewezen dat hij als een raket naar de maan kan schieten, om daarna terug te vallen naar een hoger niveau dan zijn vertrek.  Als je dit principe kent, kan je er enorm jouw voordeel mee doen.  Hou dus jouw portefeuille crypto’s aan (HODL) of verstevig ze nog door nu nog wat bij te kopen.  Als de raket straks de hoogte in schiet romen we de winst af tot wanneer je jouw investering er terug uitgehaald hebt.  Mochten de banken dichtgaan dan kan je jouw winst niet verkopen naar euro’s toe, maar dan zal je maar wat blij zijn als er na verloop van tijd een nieuw financiële systeem komt dat ongetwijfeld op de blockchain zal gestoeld zijn.
 
Het is daarom ook van belang, (mag ik het nog eens beklemtonen ?), om zelf verantwoordelijkheid op te nemen voor jouw financiën en zelf te leren omgaan met die crypto’s.  Vandaag is het helemaal zo moeilijk niet meer.  Wie kan e-mailen, thuisbankieren en kan knippen en plakken op zijn computer, kan met crypto’s omgaan.  Je moet het eens gezien hebben en het wat geoefend hebben.  En voilà, je bent weer mee met jouw tijd.  We hebben een 15-tal deelnemers voor de workshop “Zelf crypto’s beheren” op zondag 29/09 te Zottegem.  Ik heb een zaaltje gehuurd waar iedereen leert hoe Bitcoin in zijn werk zit en met zijn laptop leert om Bitcoin te aan- en te verkopen en betalingen te doen.  Wie er nog wil bij zijn, laat me gauw iets weten.  Ik stuur deze week de details van de workshop door naar de deelnemers.
 
Zo, jullie zijn klaar om de komende reset door te komen.  "Hang on tight”, zou Bix zeggen, er komen turbulente tijden aan.  Wie zich wat meer wil verdiepen in de huidige situatie kan een kijkje nemen in onderstaande video’s.  Of rustig in het zeteltje zitten en kijken hoe de storm overwaait...
 
Met genegen groeten,
 
 
Geert
 
Op www.nimva.be vind je antwoord op vele vragen rond Bitcoin en vind je ook alle vorig geschreven nieuwsbrieven terug.
 
 

ALERT: Banks Desperate for More Fed Bailout Money as $75B Was Not Enough...  https://youtu.be/dnMvCr9bS1s

 

ANOTHER COMING RECESSION? Federal Reserve Funds Banks Billions, Market i...   https://youtu.be/bW7ZYc4w3ds

 

Banking Chaos was Planned!! (Bix Weir Live)   https://youtu.be/Vf7uA8Mz6_Y 

 

SILVER!! DOJ Prepare RICO Charges as JPM Blames Bear Stearns!! (Bix Weir)   https://youtu.be/cD8waYZgP5o

 
 
 
Yes, it's time for me to take my Victory Lap on my Timeline Call for September 11th forward being the start of the Global Economic Meltdown. That was a call I made over 4 months ago and it has happened.
 
Thanks...and that's the end of my victory lap.
 
Now we can move forward. 
 
I have posted a new Trigger Points video as related to time frames and things to look for.
 
This is a Patreon and Private Road post and it can be found here:
 
Trigger Points #2 - Gold, Silver, Oil, Fed & Pedo Take-down!
 
 
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
 
Uitschrijven: mail “afmelden aub” terug.

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva