Nieuws

Beste mensen,
 
De prijs van Bitcoin zakt onder de €3.000,-.  Voor velen betekent dit het einde.  Bitcoin wordt waardeloos….  Het feest eindigt met een kater ?  Nee hoor.  Dit hebben we nu al (was het 28 keer ?) zo veel keer meegemaakt.  Ik zeg u: Bitcoin is de toekomst.  Of in ieder geval: crypto-currencies zijn de toekomst !  Wie het spel doorziet, kan er financieel (veel) beter van worden.  Het is nu 5 jaar geleden dat ik mijn eerste Bitcoin kocht.  En echt waar, ik vervloekte mijzelf omdat ik te laat was.  De hype was over, de top bereikt.  Daar zat ik dan, treurend kijkend naar mijn verlies.  Maar ik heb niet verkocht.  Ik was een HODL’er, al kende ik toen de term nog niet.  Als je het punt waarop ik mijn eerste Bitcoin kocht (aan waarde €680,-) NU bekijkt op de grafiek, dan heb ik gekocht op de bodem.  Wat denk je waar Bitcoin zal staan over 5 jaar ?  En over 10 jaar wordt er allicht niet meer gerekend in dollar of euro, maar in Bitcoin !
 
Op onderstaande grafiek (zie ook deze video)  zie je hoe zoiets revolutionair als Bitcoin geaccepteerd wordt doorheen de tijd.  Vele jaren nadat de gloeilamp was uitgevonden, bouwden mensen hun huizen nog steeds met lantaarns.  Die elektriciteit vertrouwde men niet.  Je huis kon er van in brand schieten.  Zelfde met de auto die het paard verving.  We zitten nog steeds in de beginfase van wereldwijde acceptatie.  Binnen enkele jaren is Bitcoin geen speculatief iets meer, maar een “store of value”.  Zoals zilver en goud.  Iets wat zijn waarde vasthoudt.  Nog enkele jaren later wordt het een betaalmiddel, een rekeneenheid en uiteindelijk een mondiaal geaccepteerde vorm van geld.
 
Bitcoin is op dit ogenblik dus echt de beste investering.   Amper 2 jaar geleden noteerde Bitcoin nog op €360,-.  Nu €3.000,-.  Kent u een betere investering ?  Het afgelopen jaar zijn er zoveel partijen, organisaties, bedrijven en grote financiële instellingen in gedoken.  ABN Amro biedt zijn klanten nu een nieuwe belegging aan: Bitcoin.  De bank slaat de munten op in een eigen wallet waarbij de klant met een app op zijn telefoon de waarde van zijn portefeuille kan volgen.  Tjonge, tjonge…  Banken bieden hun klanten een product aan die hen eigenlijk overbodig maakt.  Was Bitcoin niet bedoeld om zelf jouw eigen bank te zijn ?  Om banken overbodig te maken ?  Nog niet dus.  Later…
 
Proficiat dus aan de mensen die nu al een portefeuille hebben en dubbel proficiat aan diegene die de moed hebben aan deze bodemprijzen wat extra crypto’s in te slaan.  Voor zij die deze mails lezen en nog geen crypto-portefeuille hebben: dit is volgens mij de kans van jouw leven (ik geef alleen mijn mening, geen financieel advies).  Als je bang bent geld te verliezen, stop er dan niet te veel in.  Beperk jouw inleg.  Maar voor mij is het glashelder: binnen enkele jaren zullen we terugkijken naar dit moment en zuchten: “hadden we toen toch maar wat Bitcoin (bij)gekocht”.  Twijfel je ?  Informeer jou.  Bekijk bvb de documentaire Bitcoin: Beyond The Bubble - Full Documentary.  Vergewis jezelf van al die grote partijen die zich nu met crypto-currencies inlaten.  De technologie ontwikkelt zich nu zo snel en positioneert zichzelf om het fiat-geld over te nemen: Bitcoin Lightning Network Increased 20% Since Last Month!  En Samsung brengt met zijn nieuwste model S10 een gsm op de markt met een ingebouwde crypto-wallet.  Denk je dat die miljard mensen die een Samsung telefoon hebben gaan zeggen: “Crypto’s ? Die zijn toch waardeloos ?"
 
 
 

CurveBTC

 
 

Ik begrijp natuurlijk wel de angst bij veel mensen.  Er is altijd geld te kort.  Alle geld is schuld en die schuld moet terugbetaald worden met rente die niet gecreëerd werd.  Die moet dus afgenomen worden van een andere werkslaaf die in de schuld zit. Stel dat de wereld een eiland is van 100 mensen die allemaal hun talent inzetten om elkaars behoeften te vervullen.  Plots bedenkt iemand een systeem om al dat ruilen van goederen en diensten wat beter te organiseren: de bankier.  Hij leent iedereen €100,- waarmee iedereen kan gaan betalen aan zijn medemens.  Maar de bankier eist dat geld terug binnen een jaar met 5% rente (hij moet toch ook leven ?).  Dus iedereen moet €105,- terug betalen na 1 jaar.  Dan zie je duidelijk dat dit onmogelijk is en er een kunstmatige schaarste is gecreëerd door de rente.  Uiteindelijk vloeit het geld altijd richting de bankier en zitten de mensen tot over hun oren in de schuld.

Wist je dat je op dit ogenblik $86.000,- schuld hebt ?  Elke bewoner van de planeet aarde heeft $86.000,- schuld (Global debt hits all-time high of $184,000,000,000,000 — RT Business News).  Werk maar, vader.  Tot je er bij neervalt !  Kijk, ik vertelde in mijn vorige mail over Sitchin die het boek de 12de planeet schreef.  OK, Sitchin is een zionistische jood en wat die vertellen is meestal een halve waarheid om jou te misleiden.  Zo hebben we allemaal de Twin Towers zien instorten op 9/11 en slikten we meteen dat dit het werk moest geweest zijn van islamistische terroristen.  De Twin Towers zijn er niet meer, dat klopt, maar de rest van het verhaal heeft een heel andere waarheid.  Dus, Sitchin vertelt dus allicht wel op zijn minst een halve waarheid.  En die is (kort door de bocht) dat wij mensen door de Annunaki’s of de goden in elkaar geknutseld zijn om als werkslaaf te dienen.  Om het goud uit deze planeet te halen.  We begrijpen nu pas (omdat we zelf zo ver gevorderd zijn) dat ze met kolven en pipetten (proefbuisbaby’s) de mens gemaakt hebben door de conceptie van een aap (die hier rond liep) met een van hen: een god.  Ze hebben zitten knutselen waardoor wij als mens rondlopen met een hoop “junk-DNA” en amper 10% van onze hersencapaciteit gebruiken.

Die goden wonen dus op die 12de planeet, Nibiru genaamd, die 3600 jaar nodig heeft om rond de zon te cirkelen.  Die planeet hebben we nog niet ontdekt, ze reist ook rond buiten ons zonnestelsel.  Maar ze staat wel gebeiteld in steen bij de Egyptische piramiden.  Naast Pluto, die wij nog maar zelf in 1930 ontdekt hebben !  Dat wil zeggen dat die kerels slechts 1 jaar ouder worden als wij hier 3600 jaar verder zijn.  Die mannen hebben dus tijd hé.  Wat hier op 10 jaar tijd gebeurt op deze planeet (zoals de introductie van een nieuw geldsysteem) stelt in tijd voor hen niets voor.  Als deze stelling waar zou zijn (ook al is het slechts de halve waarheid) dan begin ik te begrijpen dat de Rothchilds en Co honderden jaren vooruit kijken en een systeem op poten stellen die wij als mens aanvankelijk niet kunnen begrijpen.  Zij wisten dus al lang geleden dat dit systeem gebaseerd op schuld zou eindigen.  OK, dan maken ze maar een nieuw systeem, gebaseerd op bezit en controle, om ons nog enkele honderden jaren in het gareel te houden !

Je moet dus begrijpen, beste mensen, dat ik alleen achter Bitcoin sta omdat ik voorzie dat heel wat mensen hun koopkracht gaan zien ontwaarden als ze blijven vasthouden aan fiat-geld en banken.  Het is helaas geen vooruitzicht op een mooie eerlijke toekomst.  Die toekomst is echter mogelijk, mochten wij mensen massaal kiezen voor een ethisch alternatief.  Voor een geldsysteem dat talent waardeert zonder schuld of bezit.  Daarom dat ik zo aangegrepen ben geweest door de boeken van Ad Broere.  Ad ijvert voor een menswaardige samenleving, waar het huidige geld slechts een bijrol speelt.  Daarom: beveilig jezelf nu in deze transitieperiode door wat je gespaard hebt in eigen bezit te houden (goud, zilver, vastgoed, cash), leer nu (echt nu !) met crypto-currencies omgaan (het is zonder twijfel de toekomst) maar vooral: maak deel uit van een alternatief waarderingssysteem.  Gebruik een complementaire munt, liefst niet converteerbaar naar euro.  Zoals LETS.  In Nederland zijn er meerdere alternatieven om naast het huidige geldsysteem waardering te geven.

Wil je er meer over weten ?  Lees het laatste boek van Ad Broere: Geld in de bijrol.  Weet je wat ?  Ik ga alle bestaande en alle nieuwe klanten dit boek cadeau geven.  De overeenkomst van meerdere klanten loopt ten einde en dit is een goed moment om terug een afspraak te maken (contacteer mij aub) en in gesprek te gaan.  Bent u autonoom ?  Of help ik u verder in het beheren van uw crypto’s ?  Ik heb kaartjes gemaakt waar ik mijn dienstverlening in een stroomdiagram of workflow uitleg (zie bijlage).  Kent u iemand die u nauw aan het hart ligt en misschien nog geen weet heeft van de huidige financiële situatie ?  Laat hem of haar kennismaken met deze informatie: surf naar www.nimva.be en laat de mini-cursus volgen over koopkrachtbehoud.  En/Of breng hem/haar in contact met mij.  Ik kan het mis hebben, maar ik geloof in wat ik doe: volg mijn strategie en u bent binnen enkele jaren een (financieel) gelukkig man/vrouw !

Met genegen groeten,

Geert
 

 
 
 
12 years ago I made the bold statement that when this "Transition" is over people will look back at what happened and discover that the Road to Roota Theory was the closest thing to the TRUTH that was provided to the public BEFORE the change.
 
We are seeing it unfold every day now!
 
I have two posts for you today. One on the public Youtube channel and one on the Private Road.
 
Part 1 - Deutsche Bank & "The Warning!" (Bix Weir)
 
In part 2 I take a deep dive into the Fed Boston's PLAN to destroy the old system and what the plans are for the NEW SYSTEM...
 
Part 2 - The Secret Fed Plan (Private Road Post)
 
If you would like to join the Private Road click here:
 
 
May the Road you choose be the Right Road.
 
Bix Weir
 
Uitschrijven :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

Activiteiten