>

Getuigenissen

Beste Geert,   Bedankt voor je email.   Dat ik toendertijd naar Evergem kwam en je hoorde spreken doet me to nu toe nog altijd goed.   Vooral de eerste zin van jou: "Ik geloof niet in bitcoin". Die zette zoden aan de dijk.   Ga zo verder, mijn vriend.   Hartelijke groeten,   Hasse

Hasse

Toen ik Geert leerde kennen, had ik de ogen al open. Lezingen en boeken hadden me beetje bij beetje bijgebracht wat er allemaal aan de hand was en is in de wereld, ook op financieel vlak. Ontnuchterend. Verbijsterend. En dat blijft het. Enerzijds wil ik weten, anderzijds kan ik niet ontkennen dat het me naar de keel grijpt. Mijn pa was goed met financies, toch had hij iemand die hem adviseerde. Ik ben geen kei in die dingen, reden te meer om iemand te vinden die ik vertrouwen kon. Dat bovenal. Maar ook iemand die op de hoogte is van het hele plaatje, en op financieel vlak de informatie biedt die ik zoek, altijd weer. Iemand die crypto’s kent, al jaren op de voet volgt, de mogelijkheden aangeeft, aan mij om te beslissen. Ook iemand die altijd weer attendeert op veiligheid : omzetten in minder volatiele munten wanneer er winst is. Zo is al de helft van mijn investering omgezet, terwijl de cryptowaarde gelijk is gebleven. Dat is wat Geert sinds 2016 voor me doet, en ook van harte doet. Merci, dikke merci.

Bea

Sinds februari ben ik bij Geert met een mooie portfolio die heel goed gaat . Hij legt het goed uit en ben erg enthousiast over de uitleg . Ook met Theta die gaat als een speer een aanrader

Leon

Na een lezing van Geert, heb ik drie jaar geleden intuïtief via Nimva bitcoins aangekocht. Ik kende hem totaal niet. Eind 2020 is mijn geduld uiteindelijk beloond geworden. Bij Nimva krijgt je echt waar voor je geld. Geert is een betrouwbaar persoon die altijd klaar staat met zijn heldere uitleg. Een goede service en nazorg. Een mooie mens!

Patty

Ik ben sinds een jaar klant bij Geert en ik ben daar zeer tevreden over. Ik wist helemaal niets van crypto’s en ik vond het ook erg spannend om me daarmee bezig te houden, maar ik heb Geert zijn ondersteuning tot nu toe als zeer prettig en waardevol ervaren! Geert is geduldig, betrouwbaar, zorgvuldig en deskundig, ingrediënten die mij tot nu toe veel hebben opgeleverd op de cryptomarkt. Kortom, ik kan Nimva bij iedereen aanbevelen, daar ga je beslist geen spijt van krijgen!

Ineke

Het is bijzonder aangenaam dat je Geert in vertrouwen kan nemen; afspraken worden correct opgevolgd. Het blijft een risico maar het is 100 % duidelijk.

Tine en Ignace

In november 2017 was ik, door een lezing van Geert, erg enthousiast en investeerde ik met zijn hulp € 20.000 aan crypto's. Op een paar weken tijd had ik een winst van € 7.000, dat werd omgezet in gouden munten. Tot mijn verbijstering echter gingen in januari 2018 de koersen van de digitale munten de dieperik in en ik gaf opdracht aan Geert om het grootste deel te verkopen en om te zetten in gouden munten. De koers van de crypto's stond toen reeds ver onder het bedrag dat ik betaalde bij de investering maar doordat ik reeds € 7.000 winst had bleef de schade beperkt tot een paar 100 euro's. Ik verkocht niet alles maar hield ongeveer € 800 over aan crypto's. Toen leerde ik van Geert zelf crypto's beheren en om te oefenen kocht ik nu en dan iets bij, tot ik in maart 2020 een bedrag van € 1.500 crypto's had. Tijdens deze 2 jaar bleef de koers veel lager dan ze geweest was eind 2017. De grote explosie van de bitcoin (en gelukkig had ik vooral bitcoin) kwam er het laatste jaar waardoor de € 1.500 nu ongeveer € 8.000 geworden is. In 2018 had ik ook een monsterbox zilveren munten aangekocht. De waarde van goud en zilver is de laatste jaren gestegen zodat de koopkracht van het geld dat anders zou op de bank staan veel is vermeerderd. Op 3,5 jaar tijd is de bedoeling van Nimva, om koopkracht te behouden, bij mij toch ruimschoots waar gemaakt.

Martine

Geert wat is dat leuk om deze nieuwsbrief van 9 augustus 2018 nog eens te herlezen. Je bent toch een visionair-ondernemer-doorzetter en ik ben dankbaar dat ik vertrouwen had in je. Je boek dat ik toen van je kreeg met je levensverhaal, het spirituele dat ik daarin las, gaf de doorslag om met jou in zee te gaan. Nu ben ik enorm dankbaar voor de lessen die ik leerde in dat voor mij ongekende domein en dat je het bij het rechte eind had. Onze samenwerking is een win-win situatie.

Lutgart

De begeleiding van Geert is ronduit super. Geert is bereikbaar, helpt je stap voor stap, geeft je de nodige en nuttige adviezen (zo is onze winst in enkele maanden tijd meer dan 50%). We hebben vooral heel veel vertrouwen in Geert.

Geert

Geert is een eerlijke en correcte man. Hij geeft veel en duidelijke informatie. Hij is zeker niet opdringerig en laat jezelf beslissen. Ik ben heel blij met de ondersteuning en de raad die hij mij gaf. Een top persoon om mee samen te werken.

Mia

Nimva Bitcoin Helpdesk

Vergelijk en kies je Nimva Helpdesk formule.