Bitcoin Helpdesk

Ons huidige geldsysteem, gebaseerd op schuld, heeft zijn houdbaarheidsdatum bereikt.  De wereld schakelt over naar digitale valuta, waar Bitcoin het startsein in heeft gegeven.

Sinds de lancering van Bitcoin in 2009 met waarde nul, is de waarde of koopkracht (met hevige volatiliteit) alleen maar gestegen.  Door de hevige koersbewegingen kunnen we bij dalende koersen kopen en bij stijgende koersen de winst omzetten naar kleine gouden munten.  Goud weet zijn koopkracht reeds 6000 jaar vast te houden.

Nimva helpt bij de technische aspecten om crypto-currencies veilig te beheren en helpt in het beperken van het risico en het optimaliseren van de winst.  Ik help u dus met alle technische zaken ivm het aanschaffen en veilig opslaan van digitale valuta zoals Bitcoin.  De vergoeding die u hiervoor betaalt kan op een klassieke manier zoals een vergoeding per gepresteerd uur.

Maar omdat ik zo hard geloof dat u hiermee financieel een goede zaak zal doen, ben ik bereid een vegoeding in de toekomst te aanvaarden, op basis van uw winst.  Met deze progressieve manier van vergoeden betaalt u 20% van uw toekomstige winst !  U betaalt enkel een eenmalige setup-kost van €300,- + BTW en eventueel de kosten van een hardware wallet om uw crypto's veilig op te slaan.  Ik volg uw portefeuille mee op en help u uw winst om te zetten in goud.  Bij dalende koersen kan u opteren om de portefeuille uit te breiden.  Enkel bij winst betaalt u dan een vergoeding van 20% op deze winst.  Doel is om enkel met winst in crypto's geïnvesteerd te blijven.

Klik op onderstaande link om de overeenkomst Bitcoin Support te downloaden.

Lees de bundel "Eerste Hulp Bij Hyperinflatie".

 

Download de overeenkomst voor "Bitcoin Support". 

 

 

 

 

Nimva Nieuwsbrief - Heet van de naald

Schrijf je in op de nimva nieuwsbrief en ontvang gratis de mini-cursus Koopkrachtbehoud.

Je kan je op elk moment uitschrijven en we geven je adres niet door aan derden.

© 2015-2020 Nimva